Tamamdır kızlar ben listeye girmeyim ama yine size kilomu menümü yazayım her gün. Ben maraşta afşinde pınarbaşı köyüne atandım iternet durumu ne hiç bilmiyorum köy ama lisesi var iyidir diye düşünüyorum.Yinede risk almayalım.Akşama annem karnıyarık yapmış kızartma ya bir tane yesem başka bir şey yemesem olur mu ?
Ataman hayırlı uğurlu olsun Rabbim utandırmasınTamamdır kızlar ben listeye girmeyim ama yine size kilomu menümü yazayım her gün. Ben maraşta afşinde pınarbaşı köyüne atandım iternet durumu ne hiç bilmiyorum köy ama lisesi var iyidir diye düşünüyorum.Yinede risk almayalım.Akşama annem karnıyarık yapmış kızartma ya bir tane yesem başka bir şey yemesem olur mu ?
Bende çok severim annem ekmek yeme öğlen ve akşam akşam tek ye dedi ama vicdan yapıyorum.Hayırlı olsun
Ne güzel
Branşın ne?
Karnıyarık off çok zormuşama dayanamazsında yemesen
Bütün gün yediklerin çok değilse dengelemeye çalış
Amin.Çok teşekkür ederim.Ata
Ataman hayırlı uğurlu olsun Rabbim utandırmasın
Bugün menümü de vereyim:
Sabah:
Yarım simit
60 gram beyaz peynir
Öğlen:
Tavuklu salata
1 bardak ayran
Ara öğün:
1 kutu süt
7 tane çilek
akşam: (burada kararsızım kızlar salata mı yapsam acaba?)
1 adet karnıyarık
1 kase yoğurt
Bende çok severim annem ekmek yeme öğlen ve akşam akşam tek ye dedi ama vicdan yapıyorum.
Biyoloji canım branşım çok şükür şubatta atandım.Zor bizim branşda atanmak
Şuan fırında çok kararsızım annemde ben geliyorum diye yapmış.Salatayı tek yemek için dedim,karnıyarık yersem başka şey yemem canım :) Salata bile olsaKarnıyarığı yiyeceksin yani :)
En küçüğünü seç
Salata olabilir yanına
Teşekkür ederim,sizin branş neydi?Ne güzel
Evet ben de öğretmendim
Atamalarınız çok sıkıntılı ne yazıkki.
Neyse başarmışsın tekrar hayırlı olsun.
Ben gidiyorum canımDiyetisyen giden varmı arkadaşlar
Hadi inşallahHa
Haklisin canim yapici yorumun icin tesekkurler ewet kesinlikle daha iradeli sonucundada daha hizli kilo verms olablrdim bende dikkat edcm ins cok cok daha fazla bundan sonra vee Allah nasip ederse cok yakin zamanda mezun olcam listede olmicam ama aranizda olcam ins
Şuan fırında çok kararsızım annemde ben geliyorum diye yapmış.Salatayı tek yemek için dedim,karnıyarık yersem başka şey yemem canım :) Salata bile olsa
Ne zamandan beri burdasınız ayda ortalama kaç kilo veriyorsunuz kızlardudujan .!.:Teşekkür ederim,sizin branş neydi?
Teşekkür ederim,sizin branş neydi?
Sizinde branşta atama sıkıntısı olan bölünmüşCoğrafya.
Zaten yemeyip yemeyip kısıtlayıca insan bir anda patlıyor katılıyorum sana ama diyetisyene de gidiyorum uymakta istiyorum bakalım pişince karar verecem :)Ben kilo verirken
İnsanın hayatının geri kalanında Nasıl beslenecekse kiloyuda o şekilde vermesi taraftarıyım
Tabi bu dediğim ne bulursak yemek gibi değil
Ama Canın karnıyarık istediyse ye ve gerekeni yap
Sonraki 2 gün ekmek yağı azaltıp protein ağırlıklı beslenip bol su içebilirsin
Gerçi benim fikrim bubakalım diğer arkadaşlar ne düşinüyorlar
Yanlış yönlendirmek istemem
Benim karışık burdaydım izine ayrıldım ver al çok oldu o yüzden tam yorum yapamam yanılmış olurumNe zamandan beri burdasınız ayda ortalama kaç kilo veriyorsunuz kızlar
en kilolu benimdir artık canım 103.3[QUOdujan, post: 46280389, member: 190778"]Ben gidiyorum canım
Kaç klosun canım herhalde burda en kilolu benim
Anladım canım bende 95 kiloyum malesef çoçuk falan varmıen kilolu benimdir artık canım 103.3
OLsun zayıflayacağız bizde 38 beden giyecezAnladım canım bende 95 kiloyum malesef çoçuk falan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?