Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Pazar günü menüm

1 mandalina aromalı yeşil çay
1 dilim ekmek , 1kk peynir

Öğlen
100 gram kadar haşlanmış tavuk
Salata yarım dilim buğday ekmeği

Ara
1 sütlü kahve
1 kare naneli bitter çikolata ( kakao oranı 80%)

Akşam
Çilek ve biraz yağsız yoğurt

Canim yaaa sıkma canini. Erkekler bu durumlarda biraz garip davraniyorlar anlamsız şekilde. Kesinlikle esin destegi cok onemli ama biraz zaman tani kendini yipratma.

Arkadaşlar dün sabah kahvaltısı iyi yaptım peynir yumurta zeytin ve ince dilim kek yedim.s.siz çay içtim.
Arada bişey yemedim
Öğlene yemedim
Aksam ise. Kisir 2 veya 3 kaşığı geçmedi patates salatası yine az bişey.bitane pogaca yedim.kızlar annemin günü vardı ondan yedim.

Yaz geliyor. Herkes azmediyor kilo vermek için. Diger takimlarda Ortalamalar çok iyi. Bizimde takim olarak silkelenip kendimize çeki düzen vermeliyiz. Bizim cçok onemsemedigimiz ufak ufak yapilan kacamaklar bile tartiya yansitir maalesef. Hic mi kaçamak olmayacak evet olacak elbette ama daha sonra telafisi olmali, dengelenmesi.
Kaptanimiz @katre-i dem ve diğer eski arkadaşlar bilir. Ben 10 hafta içinde hedefine ulasip mezun oldum. Ve her hafta 200 gr'da olsa mutlaka kilo verdim. Onun için insan kendi için istemeli.
Evet ben gördüm sonuç listesinde
Öz eleştiri yapmamız lazım
Ben yeni girdim listeye
Payıma ne düşerse razıyım
Yüklenmek lazım

Eve mc söylediler sende ye bir kere bir şey olmaz diye önüme koydular neredeyse 2 saat oldu ve dokunmadım mutfağa götürdüm ama sinirlerim bozuldu niyeyse bilmiyorum yemediğim için değil ama bilmiyorum ağlıyorum sebepsiz yere

kimyager1508 ve dudujan . iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlarım.

Dünkü menü
çok yogundum misafirlerim vardi ancak yazabiliyorum.

Kalkınca 3 bardak ılık su ve 1 kayısı
Kahvaltı.
2 dilim ç.ekmeği ve 1 kk peynir
7.8 tane zeytin 3 tane çeri domates
Öğle
Yoğurt ve yulaf kepeği
Akşam
Bol yeşillik li salata
1 küçük poğaça
1 k.kutusu kadar kek
Ve çay
Gün içinde 1.5 litre su içtim
Yarım saat leslie yaptım.

Bugünkü menüm ü yazsammi acaba
Sabah 11 de kahvaltı yaptım
Kalkınca 2 brk su ve 1 kayısı yedim
1 tane patates kızartması
1 tane poğaça
2 tane küçük parça kek
3 adet ceri domates. Peynir.zeytin
2 dilim ekmek

Öğle yemeği olmadı. Vakit geç olduğundan

Akşamda sadece yoğurt ve yulaf kepeği yedim

Spor yapamadim . 1 litre su içtim

İnşallah hep beraber çıtayı yükseltelim canlar.

burada da bizimle beraber devam et . bırakma sakın. Ben arada çok okurum. Zayıflama başarı hikayeleri nı. Onlar başarmış . biz arkadaşlar olarak niye yapamayalim. Her şey azim gerektiriyor. İnşallah hedefledigimiz kilolara gelicez. Ben girdigimden beri 13 nisanda girdim . 2.300 kg verdim. İyi ki de girmisim. Çünkü bu şekilde gruplaşma olmasa eğer daha çok kaçamak yapıp . bu şekilde verimli olarak kilo veremezdim.

Son düzenleme:
Iyi gecelerrr menum cok gec kalktgm icin duzensiz oldu malasef
Menu
Sabah
2 haslnms yumurta
1,un kurabiyesi(kucuk)
Ogle
Taze fasulye bir buyuk tabak
2 cavdar
Ara
Elma
Ara
5 6 erik
Minik bi gofret normaln yarisi kadar((
Aksam
Olamadi acikmadim
Ara
Yesilcay
Su
2.5 lt civari

Kızlar bugün yediklerimi yazmadan iyi olacakkirmizi kart gosteriyorum kendime,bol kalorili bi gündü. Annemleri yarın yolcu edeceğim de bugün sınırı astım.
Sabah : aç karna tarcinli süt üzerine 7km yuruyus,sonra eve gelincee
Sucuklu yumurta(1p)
Domates,salatalık
Simit(2tane olmasa hiç sorun olmayacaktır zaten)
Peynir
Fındık ezmesi 2tk

Öğlen bol bol suu
Akşam(6da) : kuzu tandır
Pirinç pilavı
Bol salata
Üzerine Osmanlı kahvesi ve iki hurma
Akşam misafir vardı yine ama ben sadece bi tk un helvası yedim.
2,5lt su içtim.
Annemler yarın akşam gidecekler inşallah,yarından itibaren akşamları sadece çorba ve yoğurt,öğlen de sebze ya da et tüketmeyi planlıyorum.

bunu deniycem
geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…