kimyager1508 günaydın, dünkü önerilerin için teşekkür ederim
artık gerek kalmadı, dün akşam eşimle bir güzel kavga ettik,
hem çocuk istiyor, hemde yaptırması gereken testi yaptırmazmış
sinirimden ağladım, ben niye doktorlara gittim o zaman dedim
daha neler dedim de hepsini yazamıcam,
hakkımda hayırlısı olan bu sanırım, görüşmek üzere,
sadece o kadar çok moralim bozuldu beni bu şekilde yarı yolda
bıraktığı için , çok gücüme gitti, yemek yemek bile istemiyorum
Kizlar bu hafta 10. Olduk. Yani sondan ikinci
Evet ben gördüm sonuç listesinde
Öz eleştiri yapmamız lazım
Ben yeni girdim listeye
Payıma ne düşerse razıyım
Yüklenmek lazım
Yaz geliyor. Herkes azmediyor kilo vermek için. Diger takimlarda Ortalamalar çok iyi. Bizimde takim olarak silkelenip kendimize çeki düzen vermeliyiz. Bizim cçok onemsemedigimiz ufak ufak yapilan kacamaklar bile tartiya yansitir maalesef. Hic mi kaçamak olmayacak evet olacak elbette ama daha sonra telafisi olmali, dengelenmesi.
Kaptanimiz @katre-i dem ve diğer eski arkadaşlar bilir. Ben 10 hafta içinde hedefine ulasip mezun oldum. Ve her hafta 200 gr'da olsa mutlaka kilo verdim. Onun için insan kendi için istemeli.
Rahim yağlanmasından düşük dediler canım,kilo veremiyorum bebek istiyorum çok zordayım ama bakalım artık
Offf hemde anne sarması eve de yolluyordu aman dedim olmaz sakın
Canım telefon uygulamaları varmış onlardan indiriyorum şimdi,onlar daha pratik olur galiba.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kuzenimin-yaptigi-tansiyonum-dustu.924248/MightyPineapple canım sende kilo bildirimi yapmadın hala
bunu deniycem1'er çay kaşığı toz zencefil tarçın zerdeçal ve balın üstüne 5 yemek kaşığı light yoğurt koyup günde 3 öğün yiyorsun canım haftada 2 gün yapabilirsin ama sadece ona daha bugün başladım ödem attıran sarımsak çayı ama önce zencefili iki su bardağı suda 6dk kaynatıyorum sonra 3diş ezilmiş sarımsak 5dk demliyorum içine isteğe göre bal limon tarçın ekliyosun
geçmiş olsun canımHerkese merhaba bir kaç gündür giremedim başıma gelmeyen kalmadı
elim ayağım titiryor tansiyonum düştü şu an çok özür diliyorum bildirim yapamadım
nete girmeye fırsat olmadı biraz sakinleşip yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?