Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aska geldim, sınav yapıyorum çocuklar a ama sınıfın ortasında ip atlayasim geldi,arkadaşım tesekkur ederim.tavizlerle geçen bi hafta sonundan sonra çok iyi geldi

Sabah tartildim,cumaya gore 300 gr fazla çıktım(63.8) sabah haşlanmış yumurta,3 siyah zeytin , 1kk keçi peyniri, domates salatalık bir dilim de ekmek yedim.
Cumaya 62'yi gorecegim inşallah,kendime inanıyorum ve güveniyorum,hele ki yukarıdaki mesajdan sonra

Supersin canimmm tekrardan tebrik ederimmmm artik citir hatunsunnn

kesinlikle öyle. yoksa bi kilo alıp bi verirsiniz ki benim en çok korktuğum şey. İnsanların aa yine mi kilo almış demesinden çok korkuyorum özellikle.
evet o çok kötü kilo verilince çok güzel tepkiler alıyorsun birde benim gibi olunca bir daha almada ya da yine alırsın sen falan deniyor insan çok üzülüyor sen yllarca hep diyette mi olacaksın lafları..bu yıl pes etmiycem

başka şeylere odaklan, su iç, tarçınlı meyve veya tarçınlı sade türk kahvesi iç. kuru üzümde yiyebilirsin. kuru üzüm inanılmaz tatlı isteğimi kesiyor benim.

masalimsii soracaktım unutmusum,kahvenin yanında 2 bardak su ne için?? Ben çok severim de kahveyi,dikkatimi cekti

çünkü yağ yakımın hızlanıyor, vücudun ödem yapmıyor.
Supersin canimmm tekrardan tebrik ederimmmm artik citir hatunsunnn

teşekkürler tatlışımmm

tebrik ederim , azmin zaferi , işte buuuu

Kanun super mandalınalı yeşil çayı çok merak ettim
aynen canım hiç + olup listeyi etkilemediniz ne sen ne seçil.siz de regl oldunuz sizde ödem tuttunuz ama buna rağmen + olmadı hiç.Bu nedenle kızıyorum reglim deyip 1-1.5 kg alana
aslında mutlu olmalısın hayır dıyebılmişsin
Akşam 1 tane baklava 1 bardak tarçınlı süt
akşam saatinde baklava olmamış bir tane ama krşke olmasaydı

Yok yok bu diyet menüsü olamaz hiçbir bahane kabul etmiyorum. Gün var diye yenilir mi cay servis etseydin millete yiyecegine
eliff diyetisyenin kızmıyor mu bu menulerinin dagınıklıgına
hangi birinizi dövuyum
canım o büyük ıhtımal bavul bagajı dıye sıkıştırdı keşke uyarsaydı madem gonderıyor gecmış olsun
günaydın kızlar
dünkü menü
sabah
1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık
öğle
yarım kase çorba, 1 tabak pilav
akşam
2 dilim ekmek, peynir, çay
ara
5,6 çilek

1 saat yürüyüş, 2,5 lt su
Pilav olmamış gelinlik giyecek kız pilav mı yermiş
günaydın kızlar

cumartesi iyidim ama pazar günün diyet biraz bozuldu

şimdi yeni haftaya güzelce başlayalım bakalım artık son kiloları vermek istiyorum

bol eksili bir hafta olsun
sıfır kaçamak olsun daha kaçamak yok
düğünüme 27 gün kaldı ayın 29unda
çok az kalmış bittimi provalar balayına cıkacakmısınız izne ayırcaz mı seni

tamam kaptanım bundan sonra yaza kadar son 4 kilo gidecek yeter artık
G
iyi gidiyor menün

teşekkür ederim

bencede ceza vermeliyiz canım, bireysel olarak kişilerin kilo vermesi dışında takım olarakta bi yarışma içerisindeyiz ve herkesin bu durumun farkında olması gerekiyor.

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: simit

öğlen: mercimek çorba, 4 tane köfte, 3 kaşık sebze makarna, salata, yoğurt

akşamda etli bezelyeli yemek ve yoğurt olacak.

kızlar öğlen sebze çorbası ama yarısını bile içemedim.
sulu köfte küçük 4 tane yedim susuz aldım.
fırın makarna ama yarısını yedim
sütlaçdan da 3-4 kaşık ama kaşığın ucuyla az az yedim.
2 tanede hurma yedim kızlar.
akşam menüm belli değil ama büyük bir ihtimal mercimek çorbası ve salata yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…