Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım testlere ikna etmek için uğraşmalısın sen uğraş uğraş sorun eşindeyse nasıl olacak çok üzüldüm inan.Benim bebeğim olacaktı ama rahime tutunamadı yağdan düşük yaptım ama hala akıllanmadım veremiyorum
Çok güzelmiş bende böyle bir şey kullanayım :)
Ha bir de 6-7 km civarı yürüdüm,Aferin bana yüss puan
maşallah maşallah

Bende annemdeydim kızlar gündüz giremedim menümü şimdi yazayım.
Sabah:
3 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
30 gram beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
Ara öğün:
8 tane çilek
Öğlen:
1 kase nohut çorbası
Akşam:
10 adet sarması etsiz ama pirinçli zor tuttum gerisini

Yağdan düşük yaptım derken? Kilo sebebiyle mi?
Evet canım çok ii oluyo,kullanmalison.site kullanımını biraz vakit aldı öğrenmem ama baya oldu üye olalı,sen de problem yasarsan elimden geldiğince yardımcı olurum

Nihayetinde tutmussun ne güzel,sarmaya dayanmak zor oluyo tabi hesapla bakalım kaç kalori olacak:-*

Rahim yağlanmasından düşük dediler canım,kilo veremiyorum bebek istiyorum çok zordayım ama bakalım artık
Nihayetinde tutmussun ne güzel,sarmaya dayanmak zor oluyo tabi hesapla bakalım kaç kalori olacak:-*
Offf hemde anne sarması eve de yolluyordu aman dedim olmaz sakın
Canım telefon uygulamaları varmış onlardan indiriyorum şimdi,onlar daha pratik olur galiba.

İlk defa duydum rahim yağlanmasını, Rabbim nasip etsin canım benim, moral de çok önemli ama e mi?peki rahim yağlanması farklı bi durum mu yoksa kilolu herkeste oluyor mu?hanı çok kilolu arkadaşların hamileligine şahit oldum da belki kilo vermekle alakası olmayabilir.kaç kiloydun?
Zor olanı basarmissin hele ki anne sarmasiysa:-*

Yazio muydu neydi ben de indirmiştim ama buradan takibe alismisim elim hep buna gidiyordu

Sosyolojinin mutfagindan hepinize selaaaam
sabahtan beri cikamadim mutfaktan, neler yaptigimi hiiic yazmiyorum. Ama merak etmeyin, azmettim, ben kendime en az zararsizlardan ayiriyorum
Mis gibi yiyecekler ev ahalisine kaldi

Kahvaltim
Klasik kahvalti, peynir,domates,salatalik,2 yumurtali omlet, 15-20 zeytin
Ogle ve aksam birlesir artik
2-3 mercimek kofte
Bol salata
1 porsiyon ciger

Cayin yanina belki bir kucuk pogaca

Kendim hazırlıyorum canım ender saraçın tarifine göre

hahahh yanı ıkonlar gelmış bende kuzıyı uyuttum kahve ve ıkı kare bıtter keyfısı yapıyorum sobanın basına geldım balkonda usudum kedı gıbı mayıstım ama o pogacayıda gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…