Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ahhh ahhh kaptan memlekette olmayaydı asıl o zaman görürdünüz sopasını

ama kaptandan tam yetki aldık yardımcıları olarak masalimsii

Aman sormayin kizlar yaa, yillardir ugrasiyorum tiroidle. Biktirdi artik beni. Yas ilerledikce metabolizmami iyice yavaslatti. Bakalim yarin tahliller nasil cikacak.
benim annemle ablamda da var. bu yazda eşimde çıktı. Allak bullak ediyor

Aman sormayin kizlar yaa, yillardir ugrasiyorum tiroidle. Biktirdi artik beni. Yas ilerledikce metabolizmami iyice yavaslatti. Bakalim yarin tahliller nasil cikacak.

Hipotiroid o Zaman değil mi ?
Metabolizmayı yavaşlatması zaten bitiriyor
Bir de konsantre problemi var
Bende bu yıl öğrendim hamile kalmak isteyince
Meğerse doğuştan tiroidimin Yarısı yokmuş
Ama ilaç vermedi nedense
Tiroid asla ihmale gelmiyor
Düzenli ölçümlerini yaptır mutlaka

dünkü menülere baktım da
ben dahil bir çoğumuz yandık ki ne yandik
kaptanlardan oklavalar birer birer gelecek valla
Benm menulermde cok fazla kacamak olmadi haftasoni fajat hic aksam yemwgi yiyemedim biraz yogunluk biraz psikolojik...hayirlisi..

günaydın kızlar

cumartesi iyidim ama pazar günün diyet biraz bozuldu

şimdi yeni haftaya güzelce başlayalım bakalım artık son kiloları vermek istiyorum

bol eksili bir hafta olsun
Kac kaldi canim hedefe?

Supersin sen ya muhtesem bi fizigin oldu eminim:)))

Yarin tiroid icin kontrolum var hastanede. Bakalim hormonlarim ne alemdeler
Epeydir bosladim kendilerini
@katre-i dem kaptanim yazdiklarindan payima duseni aliyrm kimi zaman ortalamayi olumsuz etkileyenlerden biru olarak ve elmden gelwni taomya calsyrm artik daha ozenliyim insu

28 Nisan'da tartıldım, 105.1 çıktım.

29 Nisan:

Peynir
1 simit
Su (bolca içtim gün içinde de)

Baharatlı ızgara tavuk
Yeşil mercimekli salata
Safranlı pilav
1 dilim ekmek
Portakal suyu

Nohut yemeği
Et sote
Pirinç pilavı
Yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
1 dilim ekmek (cıssss ama kaç saat yolculuktan midem kazındı)

30 Nisan:

Tavuk ve dana etinden yapılmış garip bir İsviçre sosisi
Peynirli, zeytinli, domatesli, oraya ait sucuklu bir kahvaltı.
3 dilim ekmek
Portakal suyu

Spagetti bolonez
Fırında tavuk
Salata

1 Mayıs:

Peynirli domatesli marullu sandviç
Su

Patatesli omlet
2 dilim sucuklu pide
Domates, salatalık, peynir, zeytin
Portakal suyu

Domates soslu makarna
Köz patlıcan salatası
1 dilim ekmek
Vanilya kreması

Her gün tabii ki abartmadan tatlı yedim, oraların tatlıları çikolataları meşhur bilirsiniz, bavulu tepeleme çikolata doldurdum döndüm, Noel Baba gibiyim şu an dağıtacağım onları hoohhho hohhoooohhh

Sanirim bu hafta listeye göreceksin. Onun için cuma bildirimlerini aksatmaman lazim. Ayrıca menü bildirimi ve katiliminida düzenli yap canim. Katilim çok az.

Elifcim hedefe az kaldi biraz daha sık dişini mezun edicez senide :))

Slm
Canim senin yerinde olsaydim bol et doner, az ekmek yerdim. Ya da 1 yerine 2 ayran icip midemi sisirirdim. Ekmegi azaltman lazim. Bir de sen emziriyorsun, aksam yemeklerini mutlaka ye. Corba yogurt bile olsa yemek yemelisin..
Slm haklısın canım ama ekmeğe karşı malesef büyük zam var ne olduysa bu zafımdan

Canim ekmeği çok tüketme. Bende ekmek sever biri olarak diyetteyken sadece kahvaltida 2 dilim yiyordum. İlk baslarda çok zorlanmistim ama zamanla alismistim. İlk önce aksam ekmeğini sonra öğle ekmeğini kesmistim.
Darısı inşallsh benim başıma inan bıktım vallahi kilodan geçen markete gittim markete gidecem döndü bana ikimizde şikayet geçemez dedi ne kadar zoruna gitti markete gidersin 35 40 yaşındaki abla diyor birgün alaçam ağzımı

sosyoloji12, post: 46317436, member: 381226"]Aman sormayin kizlar yaa, yillardir ugrasiyorum tiroidle. Biktirdi artik beni. Yas ilerledikce metabolizmami iyice yavaslatti. Bakalim yarin tahliller nasil cikacak.[/QUOTE]
İnşallah iyi çıkar canım Allah en kısa sürede şifalı verir

Canim bi anda kesemezsen azaltarak Burak. Zaten sabah kahvaltini iyi yaparsan.gün içinde de çok yemezsin. Mesela sabah kahvaltıda 2 haslanmis yumurta, bol domates salata, peynir, ve sut ile yaparsin. 2 dilim ekmek yetiyor. Öğlende de 1 dilimle atlatirsin. Akşamda yemeğin yaninda bol salata vw yoğurt tuketirsen ekmek aramazsin. Ben öyle öyle aksam ekmeğini biraktim. Yoksa karnim doymuyordu. Aslında doyulabilinirmis. Sadece psikolojik mis. Sende öyle yap. Aciktikca bol su iç. Hatta limonlu su iç daha iyi oluyor.
Yokmu ya şu ekmek yeme alışkanlığının kurtulma yöntemi

düğünüme 27 gün kaldı ayın 29unda
canım çok az kalmış hayırlısı ile gelsin o günde musmutlu olun
Canım şimdi 64 üm. Diyetisyene göre idealim 63 ona göre 1 kilom kaldı ama ben 60 olmak istiyorum. O yüzden 4 var daha

sabah: 1 muz + 1 bardak ligt süt
ara: elma
öğle: 1 kepçe barbunya+ 4 yk bulgur + 1 küçük salatalık turşusu
Ara. 6 yeşil erik + 1 kayısı

Akşam 8 yk Patatessiz bezelye yemeği + 1 dilim buğdaylı ekmek + yoğurt

Ara. 1 bardak süt

1 saat ( 6 km) yürüyüş + 20 dakika egzersiz

3 lt su

Tsk ederim canım tavsiyeleriniz için bir frenlemeye ogrensem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…