Kızlar selam
Bugün itibari ile spora başlayabiliyorum
Çok zorlamadan başlayabilirmişim
Şimdiye kadar en fazla menüm 1000 Cal idi
Şimdi ise üzerine bir de spor ekliyorum
Bugün ayrıca bir de Aloe Vera kürüne başladım
Kanun super mandalınalı yeşil çayı çok merak ettim
Ben de bugün gurme bir müşterimizden zayıflama kürü duydum.
1lt su
2 salatalik suyu
1 tatli kasigi aloe Vera jeli (yaprakta olur)
2 limon suyu
5-6 parca ananas
Su en az 4-5 saat beklemeli ve Sabah Ac karna icilmeliymis
Ilk kez duydum ama zararli bir sey yok denemek istiyorum.
Bir üst mesaja yazdım tekrarAloe vera kürü hakkında bilgi verebilir misin . daha önce duymamistim
Canim senin yerinde olsaydim bol et doner, az ekmek yerdim. Ya da 1 yerine 2 ayran icip midemi sisirirdim. Ekmegi azaltman lazim. Bir de sen emziriyorsun, aksam yemeklerini mutlaka ye. Corba yogurt bile olsa yemek yemelisin..Dün akşamyemek yemedi birde eemzirme canım çok çekti ama yemesem dim iyiydi ara elma öğlen 1 ayran 3 dilim ekmek biraz et döner
Dün akşamyemek yemedi birde eemzirme canım çok çekti ama yemesem dim iyiydi ara elma öğlen 1 ayran 3 dilim ekmek biraz et döner
Bugünkü menüm
Sabah aç karna
1 bardak Aloe veralı su
Kahvaltı
1 küçük dilim buğday ekmeği
1kk dan az peynir
1 yeşil çay
Ara
1 bardak Aloe veralı su
Öğlen
2 adet ızgarada pişmiş domates soslu köfte (yağsız )
2 çorba kaşığı İntegral pirinçten pilav
1 çorba kaşığı kadar yoğurt
1 küçük dilim buğday ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Akşam
Yeşil salata
Bu arada integral pirinç gerçekten çok güzelmiş
Bugün ilk kez denedim tadı gayet iyiydi
İntegral pirinç neymiş kiiii ilk defa duydum
kaptanın bir geldin pir geldin maşallah,kendi adıma bugünden itibaren 1000-1200 kalori arasında olacak menulerimhangi birinizi dövuyum
Ceza miibencede ceza vermeliyiz canım, bireysel olarak kişilerin kilo vermesi dışında takım olarakta bi yarışma içerisindeyiz ve herkesin bu durumun farkında olması gerekiyor.
Ben deeeeHerkese selaaam, kizlar masallah, kacamaklarla dolu bir haftasonu olmus..
Sabah
Klasik kahvalti,domates salatalik,15-20 zeytin,haslanmis yumurta,cay
Ogle
Sehriye corba, yogurt
Aksam yemek yok !!!!
Ne pisirecegimi hiiiic bilmiyorum
Hadi gözün aydın canım çok sevindim ama yavaş yavaş artır yine deKızlar selam
Bugün itibari ile spora başlayabiliyorum
Çok zorlamadan başlayabilirmişim
Şimdiye kadar en fazla menüm 1000 Cal idi
Şimdi ise üzerine bir de spor ekliyorum
Bugün ayrıca bir de Aloe Vera kürüne başladım
himmm biraz esmer mi oluyo bu pirinç?sanki markette gordum de görmezden geldim diye hatirliyorumKepekli pirinç.
Pilavı çok güzel oldu.
Alkali dengesini korumaktan tutta bir çok şeye faydası varmış daha sağlıklıymış.
Kizlaaaar, haftasonu isyerinden bir arkadasin esi aradi beni, kocasi cok zayifladigimi soylemis, o da diyet listemi istedianaaam nasilmutlu oldum sormayin. Gel bacim gel, 10. Takima gel diyemedim tabii
kaptanın bir geldin pir geldin maşallah,kendi adıma bugünden itibaren 1000-1200 kalori arasında olacak menulerim
Ceza mii
Ben deeee
Hadi gözün aydın canım çok sevindim ama yavaş yavaş artır yine de
himmm biraz esmer mi oluyo bu pirinç?sanki markette gordum de görmezden geldim diye hatirliyorum
2 kilo balık yiyeceksin demedin dimi kız
evet canım artık ceza var.
cok sag ol canimHadi gözün aydın canım çok sevindim ama yavaş yavaş artır yine de
himmm biraz esmer mi oluyo bu pirinç?sanki markette gordum de görmezden geldim diye hatirliyorum
Yarin tiroid icin kontrolum var hastanede. Bakalim hormonlarim ne alemdeler
Epeydir bosladim kendilerini
hmmmbi bakayım bende. ben evde pirinç pilavı son 1 senede 2-3 defa ancak misafir gelince pişirmişimdir. genelde bulgur pilavı yapıyorum. cacık veya yoğurtla süper oluyor.Kepekli pirinç.
Pilavı çok güzel oldu.
Alkali dengesini korumaktan tutta bir çok şeye faydası varmış daha sağlıklıymış.
Kizlaaaar, haftasonu isyerinden bir arkadasin esi aradi beni, kocasi cok zayifladigimi soylemis, o da diyet listemi istedianaaam nasilmutlu oldum sormayin. Gel bacim gel, 10. Takima gel diyemedim tabii
tiroit kötü bişey canımm aman ihmal etme.Yarin tiroid icin kontrolum var hastanede. Bakalim hormonlarim ne alemdeler
Epeydir bosladim kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?