Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aloe vera kürü hakkında bilgi verebilir misin . daha önce duymamistim

Aloe Vera kürü bu

Dün akşamyemek yemedi birde eemzirme canım çok çekti ama yemesem dim iyiydi ara elma öğlen 1 ayran 3 dilim ekmek biraz et döner

Dün akşamyemek yemedi birde eemzirme canım çok çekti ama yemesem dim iyiydi ara elma öğlen 1 ayran 3 dilim ekmek biraz et döner
Canim senin yerinde olsaydim bol et doner, az ekmek yerdim. Ya da 1 yerine 2 ayran icip midemi sisirirdim. Ekmegi azaltman lazim. Bir de sen emziriyorsun, aksam yemeklerini mutlaka ye. Corba yogurt bile olsa yemek yemelisin..

Bugünkü menüm

Sabah aç karna
1 bardak Aloe veralı su

Kahvaltı
1 küçük dilim buğday ekmeği
1kk dan az peynir
1 yeşil çay

Ara
1 bardak Aloe veralı su

Öğlen
2 adet ızgarada pişmiş domates soslu köfte (yağsız )
2 çorba kaşığı İntegral pirinçten pilav
1 çorba kaşığı kadar yoğurt
1 küçük dilim buğday ekmeği

Ara
Sütlü kahve

Akşam
Yeşil salata

Bu arada integral pirinç gerçekten çok güzelmiş
Bugün ilk kez denedim tadı gayet iyiydi

Canim ekmeği çok tüketme. Bende ekmek sever biri olarak diyetteyken sadece kahvaltida 2 dilim yiyordum. İlk baslarda çok zorlanmistim ama zamanla alismistim. İlk önce aksam ekmeğini sonra öğle ekmeğini kesmistim.

İntegral pirinç neymiş kiiii ilk defa duydum

hangi birinizi dövuyum
kaptanın bir geldin pir geldin maşallah,kendi adıma bugünden itibaren 1000-1200 kalori arasında olacak menulerim

bencede ceza vermeliyiz canım, bireysel olarak kişilerin kilo vermesi dışında takım olarakta bi yarışma içerisindeyiz ve herkesin bu durumun farkında olması gerekiyor.
Ceza mii
Herkese selaaam, kizlar masallah, kacamaklarla dolu bir haftasonu olmus..

Sabah
Klasik kahvalti,domates salatalik,15-20 zeytin,haslanmis yumurta,cay
Ogle
Sehriye corba, yogurt

Aksam yemek yok !!!!
Ne pisirecegimi hiiiic bilmiyorum
Ben deeee
Hadi gözün aydın canım çok sevindim ama yavaş yavaş artır yine de
Kepekli pirinç.
Pilavı çok güzel oldu.
Alkali dengesini korumaktan tutta bir çok şeye faydası varmış daha sağlıklıymış.
himmm biraz esmer mi oluyo bu pirinç?sanki markette gordum de görmezden geldim diye hatirliyorum

Kizlaaaar, haftasonu isyerinden bir arkadasin esi aradi beni, kocasi cok zayifladigimi soylemis, o da diyet listemi istedi anaaam nasilmutlu oldum sormayin. Gel bacim gel, 10. Takima gel diyemedim tabii

2 kilo balık yiyeceksin demedin dimi kız

evet canım artık ceza var.

Kepekli pirinç.
Pilavı çok güzel oldu.
Alkali dengesini korumaktan tutta bir çok şeye faydası varmış daha sağlıklıymış.
hmmmbi bakayım bende. ben evde pirinç pilavı son 1 senede 2-3 defa ancak misafir gelince pişirmişimdir. genelde bulgur pilavı yapıyorum. cacık veya yoğurtla süper oluyor.

Kizlaaaar, haftasonu isyerinden bir arkadasin esi aradi beni, kocasi cok zayifladigimi soylemis, o da diyet listemi istedi anaaam nasilmutlu oldum sormayin. Gel bacim gel, 10. Takima gel diyemedim tabii

diyeydin yaaaa azimli üyeler lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…