- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
@Kimyager15 yapalım yapalimm
Gider gider inşallah,ben de şu icemiyorum da kendimi öyle motive ediyorum
Oy maşallah sana, gelin kısmı boş durmazmishimm sadece cumadan cumaya mi tartiliyon???ben mutfak kapısına koydum girip çıktıkça tartiliyorum bi program indirdim telefona da günlük kilo girişi yapıyorum.grafik aşağı doğru gittikçe kalkıp su iciyorum simdi de esimin okuluna geldim yuruyerek,3_4km bi de bebek arabasini dusunursek
tesekkur ederim canım,topuguma sikmamisimdir insallahTamam canimm cuma günkü güncelkilolara gore hhaftalık hedef kilo belirleriz :)) hedefe ulaşamayan lara da ceza veririz :))
beni etkilemiyo hatta günler arasındaki iniş çıkışa gore şunu yapayım şunu yapmiyayim diyorumvalla ben hergün tartılsam skandal olur, çünkü takıntı oluyo sonra, cuma yeterli
Eki Görüntüle 1826503 ya ben çiğ nohutu çok severdim kalitesine Baksan almazdim.iki demet aldım pazardan azıcık yidim gorunce
1 porsiyon sahanda yumurta 262 Cal çok değil mi ya ? Bana yanlışlık var gibi geldi
Canim yagi ve 2 yumurta diye hesapliyor galiba
Bi günlük ölçü canım tariftekiCanım ben geçen sene yapmıştım bu detoksu 70lerdeydi kilom gerçektende 2 kilo gitmişti o zaman..ama ben günlük hazırlamıştım kürü bu ölçülerde hazırlayıp iki gün kullanıcaz demi ben geçen sene yaptığım ölçüleri hatırlamıyorum çünkü..Bende önümüzdeki hafta yapayım bari
Ay benim inusilun de beklemede emzirme bitmeliHerkese gunaydiiiin
Kizlar dun hastanedeydim, tiroidlerim iyi, ilaca devam..
Sekerim yuksek cikti. Dr insulun direnci oldugunu soyledi, ilac basladi. Glifor verdi.kimyager1508 sanirim sen kullanmistin bu ilaci. Yan etkileri falan da var dedi.
Ne demek buKizlar dunki menumu hiiic yazmayayim. Hastanede ne bulduysam onu yedim. Simitle tostla, aksamda dusaridan yenilerek gecirilen bir gun oldu. Amaaa bugun yeni bir gun ve hemen silkelendimkahvalti sonrasi sade kahve keyfini yapiyorum su an
Her wcde 40 cal yapmiyorsun bi daha dusun icebilirsin bencegünaydın hayırlı sabahlar
dünkü menüm
sabah iki bardak ılık su ve kayısı
kahvaltı
2 dilim ekmek, 1 kk peynir
öğle
5 kaşık ıspanak yemeği ve 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: yarım çay bardağı leblebi
akşam , 4 tane çeri domates , 2 küçük çatal makarna, 2 küçük çatal irmik helvası
bana tam bir çin işkencesi oldu
her zaman irmik helvası yaparım, ama bu sefer yaptığım daha bir güzel oldu ( dedi kocammm )
komşuma verdim 2 kase , eşim yedi neredeyse iki kase
kalanını işyerine götürdü v.s. ben o kadar helvadan iki küçük çatal aldım
ama yılmak yok , nefsimi köreltecek kadar yedim , yemesem bir yerlerim şişecek bu sefer yahuuu
gün içinde 1 litre su içtim, yarım saat spor yaptım
çok fazla su içemiyorum, midem bulanıyor, başım çok ağrıyor 2-3 gündür
akşamları hiç uyumamış gibi uykum geliyor, bakalım ne zaman geçecek,
görüşmek üzere cancağızlarım
Kreple filan yiyebilirsin bencesizlerin ne güzel kahvaltıda yumurta alternatifiniz oluyor,
ben yiyemiyorum , çocukluktan beri ,sadece hamur işlerine katarım, örnek kek yaptıysam
limon kabuğu v.s. herşey katıyorum burnuma kokusu gelmesin diye
Gayet normal verdiğin kilo canim ve gayette iyi menunSabah
1 bardak Aloe veralı kür
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
Ara
Yarım yağlı süt ile kahve
Öğle
Yarım porsiyon beyaz peynirli Kepekli spagetti (yağsız sossuz)
2 adet ızgara köfte
Yeşil salata
Ara
Yok
Akşam
Siyah fasulyeli cevizli yeşil salata.
Ya kızlar ben o kadar dikkat ediyorum ama haftada hep 600 gr -800 gr arası veriyorum.
Normal mi?
Var canımKızlar eski grubumda gordum(14.takımda üye fazlası olunca geldiğimiz gibi geri gitmistik de) nisan ayı hedeflerine bakıyorlar.bizim de ay ay hedef tablomuz olacak mı?ya da var miii?
Bu kilo verememede değil kilo duraklamasinda olmalieğer memnun değilsen haftalık verilenden, şimdi yap sonra yine yaparsın.kaptan mi yazmıştı tam hatırlamıyorum ama 60li kilolarda olanlar ayda bir kere daha fazla olanlar iki kere ayran detoksu yapabilir demişti.en olmazsaı regl dönemlerinde yapabilirsin.sureci kısaltır ama sen bilirsin
Bi program filan indirşimdiye kadar ise hiç su içmedim. iyi bişey değil biliyorum ama su içmeyi hep unutuyorum
Dayanamam lazım az miktarı ama akşam için kotukızlar unutmadan dün eşim hobi çikolata yiyordu bende dayanamadım ve çeyrek parça yedim.
ah o yağla bir aksa gitse ne güzel olur valla.
Kimyager yazmışkızlar ben maydanoz kürünü soracaktım nasıl yapıyoruz miktarı ne kadar içildiği kaç gün yapıldığı bana bilgi verirseniz sevinirim.
GuzelbmenuSelam Kızlar
Sabah yulaf lapası üstüne 1 porsiyon meyve
Öğle 8 yk bezelye + 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara yarım çay bardağı leblebi 1 kuru kayısı
Ara çeyrek elma + 1 kayısı
Akşam 1 kase mercimek çorbası + haşlanmış yarım patates
Ara. Süt
1 saat yürüyüş 30 dakika egzersiz + 3 lt su
gün içine bilmelisin suyuyeşil çayda içmeye başladım günde 1 fincan içiyorum suyu dün akşam 2 lt ye yakın içtim bugünde yaparım inşallah.
Teşekkür ederim canımBi günlük ölçü canım tarifteki
Ay benim inusilun de beklemede emzirme bitmeli
Ne demek bukız valla kaşınma bi artı çık ne yapıyorum bak
Her wcde 40 cal yapmiyorsun bi daha dusun icebilirsin bence
Kreple filan yiyebilirsin bence
Gayet normal verdiğin kilo canim ve gayette iyi menun
Var canım
Bu kilo verememede değil kilo duraklamasinda olmali
Bi program filan indir
Dayanamam lazım az miktarı ama akşam için kotu
Kimyager yazmış
Guzelbmenu
gün içine bilmelisin suyu
Hah de mi de miii bence de çok,onun için kaç gündür yemiyordum1 porsiyon sahanda yumurta 262 Cal çok değil mi ya ? Bana yanlışlık var gibi geldi
himm o zaman ben yarısını mı alsam ki?çünkü tek yumurtaydiCanim yagi ve 2 yumurta diye hesapliyor galiba
Hah de mi de miii bence de çok,onun için kaç gündür yemiyordum
himm o zaman ben yarısını mı alsam ki?çünkü tek yumurtaydi
Haftalık msj sayısı (29-04 arası)
elfkkk : 13 msj sarı kart
@sosyoloji12 : 23 msj sarı kart
breeze3535 : 24 msj sarı kart
Esrasi : 21 msj sarı kart
aslibo : 35 msj teşekkürler
R RoseAnge : 35 msj teşekkürler
B bffean : 21 msj sarı kart
@Mighty Mermaid : 9 msj sarı kart
@yolcukardelen: 40 msj teşekkürler
L littlelamp : 19 msj sarı kart
T tuba52 : 54 msj teşekkürler
Durum ortada kurallar ortada ıkıncı sarı kart dıskalıfıye sebebıdır. Aldığınız sarı kartlar takım içinde ilk üçe girmeniz halinde silinir
Bir de kızlar incelten sıkılaştıran egzersizler hakkında bilginiz var mı ? Daha önce yapanınız veya merak ediyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?