Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şuan eşime omlet yaptım 2 yumurtadan
Sinirim bozuldu bakıp bakıp gülüyorum
Tahminimce 700 cal vardır :):)
Anaaaammm o omlet değil nefis terbiyesi olmuş canım bu saatte
Valla ben zorunluluktan çok sevdiğim için yazıyorum
İş yerinde arada yolda falan bakıyorum ne oldu ne bitti diye
Çok sevdim sizi
Al benden de o kadar canım, gun de kaç kere girip bakıyorum yeni bi şey var mı diyekacamak yapmak istediğinde de aklıma geliyonuz da vazgeciyom

Yine de haslansa daha sağlıklı tabi ama tereyaglisi da lezzetli

bugün baktım ben de keşke bi hafta önce geleydim dedim
Bugün saçma sapan geçti canım yemek istemedi sadece iki kere esmer bulgur ıslayıp yedim biraz da kiraz sanırım ne yemek hazırlayacağıma karar veremiyorum

Bir de kızlar incelten sıkılaştıran egzersizler hakkında bilginiz var mı ? Daha önce yapanınız veya merak ediyorum da.
var canım,telefona yukledim ben.bi bak indirmek için. YouTube da var hatta tavsiye ederim.bilgisayarda linkler kayitli, bilgisayardan girip yarin link atayim inşallah unutmazsam

İyi geceler demeden önce sorayim:yatmadan uyguladığımız bi şey var mı?yani ben 8den sonra sadece su içtim, aç yatiyorum.bu mu zayıflatır yoksa Yeşilçay,biberli yoğurt vs. Yedikten sonra yatmak mi??

Bacaklardan ya hatta yarın randevu aldım kavitasyona gidiyorum bakalım 2 ay sürücek dün internette uvfitness diye bir program buldum ilk haftadan sonrası paralı ama kavitasyon olmazsa onu alırım

İyi geceler demeden önce sorayim:yatmadan uyguladığımız bi şey var mı?yani ben 8den sonra sadece su içtim, aç yatiyorum.bu mu zayıflatır yoksa Yeşilçay,biberli yoğurt vs. Yedikten sonra yatmak mi??
ben bir ara elmasirkeli sarımsak turşulu karışımdan bir çay kaşığı üstüne bi bardak su içip yatıyodum çok asitli ama dayanabilirsen dene canım

olur canım bakarım ama benim dediğim fitness sitesi gibi bir şeydi :)

Iyi geceler kizlarrr napiyosnz naslsnz iki gundur giremuyrm dun yarim saat icinde belirlenen bi kararla .memlekete grlmye karr verdm cok sukur bi sorun yok bikac defa niyetlndm olmadi ailemde ozellkle oglumu cok ozlems ozellkle annem bikac defa soleynce acikcasi bende cok ozlemstm bi anda karr verdk geldm geli bi saat felan oldu planlanann disinda baya zor bi yolculuktu yarn kilo bildrimi yaprk kaldgm yerden devam edcm ins burdada dikkat etmye calscm ins gorsmek uzere

Oh ne güzel
Hasret giderirsin sen de ailenle

Squat denedin mi ?
Kavitasyon yerine bence en güzeli spor salonu incelmek için
Yaptım tabi ama kas olduğundan kalınlaştı yine oradaki kadın aşırı yağlanma var iyiki gelmişsin 6 cme kadar inceltirim dedi ama bakalım o kadar kilo verdim ama sarkıklığı hiç geçmedi iç bacaklarımın

Çok sevdim sizi

bende aynı, işyerimde bazen vaktim bol oluyor, siteden çıkış yapmıyorum, bildirim gelmiş mi diye
bakıyorum arada , aynen burada bir birimize her konuda destek oluyor sahip çıkıyoruz, keşke çevremizde
komşu da olsaydık kızlar

bende izin alabilirsem 2 yada 3 gün daha işyerimden ramazan bayramında, bende yanlarında olmak istiyorum,çok özledim annemi , hele de babamı, babamı koklayarak öperim ben , Allah acılarını yaşatmasın

güzel menü canım

tesekkur ederim canım,topuguma sikmamisimdir insallah

beni etkilemiyo hatta günler arasındaki iniş çıkışa gore şunu yapayım şunu yapmiyayim diyorumhadi bakalım az kaldı cumaya ,bol ekşili olur insallah

bende bu şekilde kendimi kontrol ediyordum.

Şuan eşime omlet yaptım 2 yumurtadan
Sinirim bozuldu bakıp bakıp gülüyorum
Tahminimce 700 cal vardır :):)

çok başarılı sunumu canım :) ellerine sağlık

Çok sevdim sizi

bizde seni sevdik canım

yatmadan 3 saat önce yeme işini bırakmak lazım canım, sadece su yeterli.

geçen hafta çok yazarken değerlendirseydiniz ya,

her hafta değerlendirmemiz gerekiyor aslında canım.

Herkese gunaydiiin,
Nasilsiniz kizlar, dun ki menum
Sabah klasik kahvalti
Ogle
Sehriye corba, 4 tane salatalik
Aksam
2 tabak zeytinyagli taze fasulye, cacik
2 kasik irmik helvasi
Dun aksam yemegini erken yedik. İrmik helvasini annem bana gore yapti, cok az sekerli, az yagli ekmek yemedigimden onun yerine helva yedim

Teşekkür ederim canım

günaydın kızlar,

muz detoksunu duymadım canım, belki diğer arkadaşlar bilir
Günaydın
Tamam canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…