Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dünkü menüm de sabah yediklerimi yazmıştım
öğle
yeşillik ve domatesle karışık pirinç lapası yedim 1 kase

akşam yemek yemeğinden evvel yarım çay bardağı leblebi yedim
akşam 20:30 = 3 kaşık taze fasulye yemeği
yanına 1 kase salata, 1 dilim ekmek

ara öğün: 1 tane armut
1,5 litre su tükettim toplamda ( limonlu )
sabah 15 dk yaptığım spor yapmıştım, akşam spor yapamadım, yemek yaptığım için

Canim ben yoğurt kuru yiyordum sadece. Ama su içmekte faydali tabiki.
İyi geceler demeden önce sorayim:yatmadan uyguladığımız bi şey var mı?yani ben 8den sonra sadece su içtim, aç yatiyorum.bu mu zayıflatır yoksa Yeşilçay,biberli yoğurt vs. Yedikten sonra yatmak mi??

olur canım bakarım ama benim dediğim fitness sitesi gibi bir şeydi :)

Canim leslie deneyebilirsiniz.

kimyager1508
bu gliforun sik idrara cikma etkisi var mi? Dun dogru duzgun su icmedigim halde tuvaletten cikamadim. Evde prospektusu bulup okuyamadim da
Canim ben gliforu kullanırken daha çok içip çok WC ye gidiyordum. Yan etkilerinin arasinda var mi inan hic bilmiyorum. Bende de prospektus yok ki bakayim. Ama netten bi bakarim canim

dün akşam ki menüm kötü biliyorum kızıcaksınız ama yinede paylaşıcam bende yalan yok çünkü
dün akşam 8 kaşık mercimekli bulgur pilavı yeşil salata ve az biraz mantı yedim.
kızım sabaha kadar uyumadığı için gece 12 de çeyrek muz ve 2 tane çilek yedim.
suyumu tahminen 2 lt ye tamamladım.

bugün öğlen ise iş yerimdeki yemekte börek var ve tatlı o yüzden kısır ve salata alırım kendime merak etmeyin salatayı 3 kaşık veriyorlar.salataya ise tuz atmıyorum yağda yok sadece bol nar ekşili yiyorum.
arada ise 2 tane kuru incir yerim.

kızlar karnımda acayip bir şişlik var sanki kilo verme yerine kilo alıyorum gibi geliyor bana ama sabah değil gün içinde bu şişkinlik artıyor anlamadım neden.

kızlar ya çok kararlıyım azimliyim inanın hiç bu kilo verme konusunda azimli olmamıştım ama şu mesaj sayısı beni acayip gerdi.biliyorum kurallarımız var sorumluluklarımız var ama inanın ki gruptan diskalifiye olmakta çok korkuyorum baya stres yaptı bende bu.

Canim meyveli yoğurt hazir mi yoksa sen mi yapıyorsun? Kendinin hazirlamasini tavsiye ederim. Helede simdi çilekler çok güzel yoğurdun içine dograyip yiyebilirsin.canim geç saatte meyve yerine yoğurt falan yeseydin yada maden suyu icseydin keşke. Meyve kan şekerini yukseltir. Ayrıca bulgur pilavi ve manti ayni anda olmamis keşke birini tercih etseydin. Gerçi sende nerede yanlis yaptigini biliyorsun.
günaydın sabah: 8.30 da ş.siz çay ve 2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynir marul ve bir tane çeri domates yedim.
arada meyveli yoğurt ve bir avucu geçmeyecek kadar sarı leblebi yedim.

kızlar karnımda acayip bir şişlik var sanki kilo verme yerine kilo alıyorum gibi geliyor bana ama sabah değil gün içinde bu şişkinlik artıyor anlamadım neden.

unuttum bugün birde 3 ü bir arada nescafe içtim.

Stres yapma yarin tekrar sayariz mesajları. 35 alto olanlar sari karti yerler. 35 ustu olanlarınkini dileriz. Çünkü kurallar gereği haftalık 35 msj atilmasi lazim.

kimyager1508 meyveli yoğurt hazır şu ekerin ballı kayısılı süzme yoğurtları varya 200 gr ondan yiyorum kalorisi 170 miş.
akşam hata yaptım biliyorum evde mantı vardı dünden başka yemek yoktu.
bende emzirdiğim için süt olsun diye bulgur pilavı yaptım ama mantıdan da az bişey yedim ne yalan söyleyeyim.
kızım hastalanmış da memeden koparamıyorum bende süt olsun diye bazen abartıyorum biliyorum.
su süt yapar biliyorum ama vitaminli bişeyler süte geçsin diyorum.

olmazsın canım, yediklerine kendin de biliyorsun daha dikkat edersen gayet güzel gider gidişatın zamanla, ilk bir hafta alışması zor gibi geliyor ama alışıyor insan, ben girdiğimden beri hedeflediğim kiloyu veriyorum yavaş yavaş, bir ayda 2 ayda 3 kilo ideal di benim için , 13.04 de girdim ,kilo verdiğimide kıyafetlerimden anlıyorum ve çok sevinç verici, ilk girdiğim zamanlarda pantalonumun yanından taşmıştı göbeğimdeki yağlar, şimdi ise hiç yok, göbek kısmı % 75 gitti, ve yirmi gün önce dar geldiği için giymek istemediğim montum içine şimdi kalın kazağımla bile çok rahat giyiyorum, yılmak yok yola devam hep birlikte canlarım

Canim yoğurt , sut, yada yumurta gibi şeyler inan mantidan daha masum ve faydali. Tabi hic mi yemicez tabiki yicez sonucta nefsimizi gozumuzude doyurmamiz lazim. ama yediklerimizi dengelicez. Yoksa olmaz. Bize kilo olarak geri döner.

seni adına çok sevindim canım darısı başıma artık. gurubu çok sevdim alıştım ve yüzümüzü kara çıkarmak istemiyorum diğer guruplara karşı.

KARNE NOTU

Açıklama:
  • Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 446. etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 463. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
  • Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
  • The Queen: 447. etap izinden dönüş (449. etap tartı değişimi kaynaklı +0,7 kilo farkı eklenmiştir) ve 461. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • kraliceElsa: 446. etap bitiş ve 456. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • breeze3547: 458. etap yarışma kayıt ve 463. etap bitiş kilosu alındı.
  • sosyoloji12: 446. etap bitiş ve 463. etap bitiş kilosu alındı.
  • _inci: 449. etap yarışma kayıt ve 455. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • aslibo: 463. etap yarışma kayıt ve 463. etap bitiş kilosu alındı.
  • katre-i dem: 446. etap bitiş (462. etapta tartı değişimi kaynaklı +1,5 kilo eklenmiştir) ve 463. etap bitiş kilosu alındı.
  • elfkkk: 446. etap yarışma kayıt ve 463. etap bitiş kilosu alındı.
  • Esrasi: 458. etap izinden dönüş ve 463. etap bitiş kilosu alındı.
  • dudujan: 446. etap bitiş ve 448. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • RoseAnge: 463. etap yarışma kayıt ve 463. etap bitiş kilosu alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…