Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

%45 miiyarin yapmaya çalışacağım,insallah basarabilirim
çok iyiymis ama yaa.ben de zumba dememistik,arada yapıyorum yine, o da çok iyi ter atıyor.

%45 miiyarin yapmaya çalışacağım,insallah basarabilirim
çok iyiymis ama yaa.ben de zumba dememistik,arada yapıyorum yine, o da çok iyi ter atıyor.
Aynen canım zumbada çok iyi yavaş yavaş bunu arttırıp her seferinde kendini yor 1 aya iyi bi kas kütlen olur yağları daha kolay eritirsin

Aynen canım zumbada çok iyi yavaş yavaş bunu arttırıp her seferinde kendini yor 1 aya iyi bi kas kütlen olur yağları daha kolay eritirsin
Düzenli yapmaya calisacagim canım,cok tesekkur ederim
günaydın kızlarr ben geldim :)

haftasonum bayağı yoğun geçti, şehirdışındaydım hiç bakamadım takıma. neler yaptınız bakalım kaçamak falan yoktur inş
hoşgeldin canım, yok yok hepimiz usluyduk bu hafta

Kızlar günaydın, iki gundur ne yediğimi görüyorsunuz hatta perşembeden beri azalttim her şeyi ama cumadan sonra önce 100gr verdim, iki gundur de yüzer gr aldım. Hele ki dün tizlik yaptım,y yuruyus yaptım en son 5.30da ağzıma lokma girdi su ve bi fincan limonlu yeşil çay içtim ama dün sabaha gore yüz gr yine almisimacaba detoks vaktim mi geldi ne dersiniz?cuma hedefime ulasmaliyim,hem de listeye bol eksili girmek istiyorum

günaydın,

birde tempolu yapabileceğin spor olursa aerobik ve leslie gibi , onlar yürüyüşten daha fazla kalori yaktırır, yanılmıyorsam

Sağol canım önerilerin için tşk ederim öğlen geç yedim ondan akşam bişey yiyenefim su içmeye çalışıyom

benim dünkü menüm

yeğenlerimle birlikte yaptım
yarım simit
1 kk peynir
6 tane zeytin
1 tane çanakkale domatesi

öğle yemeği yok

akşam evime geç geldim
( küçük paşamla dışarıda gezdik yürüdük parklara gittik )

saat 21 di: çay ın yanında
1 dilim ekmek ile
azar azar kahvaltılardan yedim

gün içinde 1,5 lt su içtim

ost: 46409113, member: 582846"]Sağol canım önerilerin için tşk ederim öğlen geç yedim ondan akşam bişey yiyenefim su içmeye çalışıyom[/QUOTE]
Zaten su içmesem dediğin gibi hemen etkileniyor sütüm

canım adet dönemi mi yaklaşıyor belki o yüzdendir.

günaydın,

birde tempolu yapabileceğin spor olursa aerobik ve leslie gibi , onlar yürüyüşten daha fazla kalori yaktırır, yanılmıyorsam
Bugün öğleden sonra oğlumu uyutunca(yanında uyuyakalmazsam:) ) yapacağım inşallah
Dokuzda ekmek miiiii
ost: 46409113, member: 582846"]Sağol canım önerilerin için tşk ederim öğlen geç yedim ondan akşam bişey yiyenefim su içmeye çalışıyom
Zaten su içmesem dediğin gibi hemen etkileniyor sütüm[/QUOTE]
Evet en iyisini yapıyorsun
canım adet dönemi mi yaklaşıyor belki o yüzdendir.
kn gün var daha,olur mu acaba??

Bugün öğleden sonra oğlumu uyutunca(yanında uyuyakalmazsam:) ) yapacağım inşallah

Dokuzda ekmek miiiii

Zaten su içmesem dediğin gibi hemen etkileniyor sütüm
kn gün var daha,olur mu acaba??[/QUOTE]

çok yakın değilmiş ama 1 hafta önceden ödem topluyor zaten

kn gün var daha,olur mu acaba??

çok yakın değilmiş ama 1 hafta önceden ödem topluyor zaten[/QUOTE]
Bilemedim ki ama yolunda gitmeyen bi şeyler var belli.aclik hissetmiyorum vücut kendini korumaya almış olamaz di mi detoks yapayım mı ben sali çarşamba?m
sabah : chia puding

ara: 1 bardak süt

öğle: 1 kepçe kuru fasulye+ 4 yk bulgur pilavı + yarım salatalık turşusu
ayy bugün de fasulye mi yapsammm,afiyet olsun canım:-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…