- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
%45 miievet canım çapraz yumrukla başlayan 6. günümdeyim yarın tatil günü
………………YENİ BAŞLAYANLARIN PROGRAMI
AEROBİK
Tekrar Sayısı Tur Sayısı Dinlenme
A1) Çapraz Yumruk 30
A2) Çömel-Fırlat 10
A3) Uzun Bank 20sn
A4) Düz Tekme 20 (toplam)
A5) Çömelme 10
A6) Yarım Şınav 10
A7) Yan Tekme 15 (Bir Bacak)
A8) Tırmanma 10
A9) Yarım Köprü 10
A10) X Sıçrama 20
A11) Geriye Tekme 15 (Bir Bacak)
A12) Diz Çekme 20 (Toplam)
A13) Günaydın 10
A14) El-Ayak Kaldırma (Bank) 10 2-3 Tur 60 sn
INTERVAL KOŞU
5-6 dk boyunca 3-5 Şiddetinde Isınma (Düşük Şiddet)
1 dk boyunca 8-10 Şiddetinde Koşu (Yüksek Şiddet)
2 dk boyunca 5-6 Şiddetinde Koşu (Orta Şiddet)
5-6 dk boyunca 3-5 Şiddetinde Soğuma (Düşük Şiddet)
Canım 1 gün interval 1 gün aerobik kendimi denemek için en düşükle başladım ben çünkü uzun süredir spor yapıyorum bir zamanlar kas oranım %45ti ondan her antreman beni yormuyo mesela aerobik bana az geldi ek olarak trambolinde zıplayarak destekledim ama interval bayağı yoruyor bir de ben koşu şiddetlerini arttırıyorum 10 diyosa 12 yapıyorum ter atmam lazım çünküü bence bununla başlayabilirsin kilon sabit kalsa bile sıkılaşıyosun
Aynen canım zumbada çok iyi yavaş yavaş bunu arttırıp her seferinde kendini yor 1 aya iyi bi kas kütlen olur yağları daha kolay eritirsin%45 miiyarin yapmaya çalışacağım,insallah basarabilirim
çok iyiymis ama yaa.ben de zumba dememistik,arada yapıyorum yine, o da çok iyi ter atıyor.
Düzenli yapmaya calisacagim canım,cok tesekkur ederimAynen canım zumbada çok iyi yavaş yavaş bunu arttırıp her seferinde kendini yor 1 aya iyi bi kas kütlen olur yağları daha kolay eritirsin
hoşgeldin canım, yok yok hepimiz usluyduk bu haftagünaydın kızlarr ben geldim :)
haftasonum bayağı yoğun geçti, şehirdışındaydım hiç bakamadım takıma. neler yaptınız bakalım kaçamak falan yoktur inş
Kızlar günaydın, iki gundur ne yediğimi görüyorsunuz hatta perşembeden beri azalttim her şeyi ama cumadan sonra önce 100gr verdim, iki gundur de yüzer gr aldım. Hele ki dün tizlik yaptım,y yuruyus yaptım en son 5.30da ağzıma lokma girdi su ve bi fincan limonlu yeşil çay içtim ama dün sabaha gore yüz gr yine almisimacaba detoks vaktim mi geldi ne dersiniz?cuma hedefime ulasmaliyim,hem de listeye bol eksili girmek istiyorum
Sağol canım önerilerin için tşk ederim öğlen geç yedim ondan akşam bişey yiyenefim su içmeye çalışıyomSagolasin:)YAZİO dyiyeceğim ogram canıçalışıyor 2.5 edigim fotolardaki bi siteden.iki taraflı yapıyorum bi nevi tutarlılık sağlıyorum.site ismi yazmam sorun değilse nurdan yazayım sorunda mesaj atayim
hah tubacim afiyet olsun ama senin bebeğin daha küçüktü yanlış hatırlamıyorsam,yatmadan yoğurt ye istersen bi de mutlaka bol su iç ki açlığını çok hissetme.kaş yapalım derken gözden olmayalım de mi, sutumuz kesilmwsin
günaydın kızlarr ben geldim :)
haftasonum bayağı yoğun geçti, şehirdışındaydım hiç bakamadım takıma. neler yaptınız bakalım kaçamak falan yoktur inş
Kızlar günaydın, iki gundur ne yediğimi görüyorsunuz hatta perşembeden beri azalttim her şeyi ama cumadan sonra önce 100gr verdim, iki gundur de yüzer gr aldım. Hele ki dün tizlik yaptım,y yuruyus yaptım en son 5.30da ağzıma lokma girdi su ve bi fincan limonlu yeşil çay içtim ama dün sabaha gore yüz gr yine almisimacaba detoks vaktim mi geldi ne dersiniz?cuma hedefime ulasmaliyim,hem de listeye bol eksili girmek istiyorum
Bugün öğleden sonra oğlumu uyutunca(yanında uyuyakalmazsam:) ) yapacağım inşallahgünaydın,
birde tempolu yapabileceğin spor olursa aerobik ve leslie gibi , onlar yürüyüşten daha fazla kalori yaktırır, yanılmıyorsam
Dokuzda ekmek miiiiibenim dünkü menüm
yeğenlerimle birlikte yaptım
yarım simit
1 kk peynir
6 tane zeytin
1 tane çanakkale domatesi
öğle yemeği yok
akşam evime geç geldim
( küçük paşamla dışarıda gezdik yürüdük parklara gittik )
saat 21 di: çay ın yanında
1 dilim ekmek ile
azar azar kahvaltılardan yedim
gün içinde 1,5 lt su içtim
Zaten su içmesem dediğin gibi hemen etkileniyor sütüm[/QUOTE]ost: 46409113, member: 582846"]Sağol canım önerilerin için tşk ederim öğlen geç yedim ondan akşam bişey yiyenefim su içmeye çalışıyom
kn gün var daha,olur mu acaba??canım adet dönemi mi yaklaşıyor belki o yüzdendir.
Evet en iyisini yapıyorsunBugün öğleden sonra oğlumu uyutunca(yanında uyuyakalmazsam:) ) yapacağım inşallah
Dokuzda ekmek miiiii
Zaten su içmesem dediğin gibi hemen etkileniyor sütüm
Evet en iyisini yapıyorsun
kn gün var daha,olur mu acaba??
ayy bugün de fasulye mi yapsammm,afiyet olsun canım:-*sabah : chia puding
ara: 1 bardak süt
öğle: 1 kepçe kuru fasulye+ 4 yk bulgur pilavı + yarım salatalık turşusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?