Deli olucam daha ötesi yok, elimden geleni yapıyorum ama 300gr farkediyo62.300 motivasyonum bozuluyor böyle e
dur canım, hemen ümitsizliğe kapılma. Bu uzun bir yolculuk. Ben de pek çok hafta deli gibi dikkat etmeme rağmen kilo veremedim. Ama 75 den 62 lere düşmeyi başardım, hepimiz başaracağız. Haydi bakalım, silkelen şimdi :)Deli olucam daha ötesi yok, elimden geleni yapıyorum ama 300gr farkediyo62.300 motivasyonum bozuluyor böyle e
Sen
Sen de mi canım takiben 300gr:-( 61li rakamları sormussun en azından....benim canım çok sıkıldı ya
adana kebabın pidesini yemezsen gayet idealöğlen menüsünü de yazayım da sakıncalımı değil mi fikir verin bana.
MERCİMEK ÇORBASI
ADANA KEBABI
ÇOBAN SALATA
AYRAN
bunlar var.
öğlen menüsünü de yazayım da sakıncalımı değil mi fikir verin bana.
MERCİMEK ÇORBASI
ADANA KEBABI
ÇOBAN SALATA
AYRAN
bunlar var.
gel canım beklerim.adana kebabın pidesini yemezsen gayet ideal
Yemeğe size geleyim mi
ben ekmeklerini yani pidelerini zaten hiç yemem kebabın.çorbadan az içiyorum zaten ama diğerlerini yerim.sen nasıl bir yorum yapardın canım , veya hangilerini yemek isterdin
dünkü menüm
sabah 1 tane simit
öğle ( şirkette yine tek kaldım ) yemek e gidemedim ( evime gidiyorum o sebepten )
küçük bir paket form bisküvisi
akşam 1 tabak kavun ve 2 adet çeri domates salatası
spor yapamadım, çok yorgundum, 2,5 litre su içtim ama rekor benim için
sakın bozma , bu gidişatını değiştirir isen kilo veremezsin,
daha dur gruplar olucaz, leslie ler yapıcaz, mezdeke yapıcaz, pes etmek yok canısı, diyete
spor eklenince güzel kilo veriliyor
dur canım, hemen ümitsizliğe kapılma. Bu uzun bir yolculuk. Ben de pek çok hafta deli gibi dikkat etmeme rağmen kilo veremedim. Ama 75 den 62 lere düşmeyi başardım, hepimiz başaracağız. Haydi bakalım, silkelen şimdi :)
Tesekkur ederim kızlar çok iyi geldi.uc gundur leslie yapıyorum,hic boş durmuyorum surekli hareket halindeyim daha çok olur diye dusunmustum.regl olucam galiba,sonra daha büyük bi ekşi olarak yansir inşallahzaten kilonun yavaş yavaş verileni daha güzeldir, damdan düşer gibi paldır küldür , hızla kilo verirsek, o hızla da alırız,
moral bozmak yok , yola devam hep birlikte
boyun kaç canım benim 160 , 55 hedefim benim, oldum mu tam çıtır olalım canım benim
ya sorma ben yolcukardelen ve roseange derken , ayşe de geldi,rakibelerim çoğaldı desene
Mayalama işini bende beceremezdim arzum Bebbe sağolsun :)Çok istiyorum yapmak ama hem mayalamayı bilmiyorum Hemde buradaki yoğurtlar krema gibi Yunan yoğurdu diye satılıyor bizimki gibi değil
Elimde yoğurt yok mayalamak için
Leslie 5 mile videosunu bulamıyorum ben.yardimci olurmusunLeslie 4 mile bitti bende bittim gittikce zorlasiyor mu ne fast belly olanini yaptim 50 dk
yarina faydasi olur insallah
Gunaydin şekerimherkese günaydın kızlaaar
Haydi bakalım dökülün, nerde kilo bildirimleri
Metabolizma durması diye bişey duydum ben.eğer 1 2 hafta veremezsem bende de var diyeceğim. Sende de olmasın.Deli olucam daha ötesi yok, elimden geleni yapıyorum ama 300gr farkediyo62.300 motivasyonum bozuluyor böyle e
Masalllahhhh darısı başıma. ....Günaydın kızlar
Bugün tartıda hedefimi gördüm çok şükür hiç umudum yoktu regl dönemi oldugu için 
Güncel 62,7
Tesekkur ederim kızlar çok iyi geldi.uc gundur leslie yapıyorum,hic boş durmuyorum surekli hareket halindeyim daha çok olur diye dusunmustum.regl olucam galiba,sonra daha büyük bi ekşi olarak yansir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?