- 5 Şubat 2014
- 312
- 688
- 33
Bence bir dene derimAz kaldı sık dişini canım,g ececek bunlar da.mantari da hiç öyle yiyemem galiba
Canım durimu nasil şimdi,cok geçmiş olsun
Oy maşallah sana
Bursa yerel bi markette buldum canım ama tohum olarak bim ile a101 de varmış,kaptan yazmisti
Geçmiş olsun canım benim
kaç yaşında canım?
aslibo bir muz,nektar ve bir avuca yakın beyaz leblebi yedim,kalori yükselsin diye ama bin olmadı daha
Valla bende senin gibi grubumdan cok memnunum.ay cok tesekkur ederim eger oyle bir sey varsa
artik kendim mayalarim bende
valla cok sag olun kizlar
iyiki geldim buraya :) iyiki beni cagirdiniz
Kizlar yarin öğlene kadar kilo bildiriminde bulunursunuz. Sabahtan annemi Dr goturcez. Öğlene kadar giremicem. Telden liste düzenlemek zor oluyor. Eve gelince duzenlerim listeyi. Simdiden bol eksiler diliyorum hepinize :)))
İyi geceler
Bugün hiçbir şey yemeye vaktim olmadı anca geldim eve şu saatten sonra da yenmez zaten yatayım diyorum il görüşmesine gittim ve uzadı b fit te antrenör olarak başladım hep istiyodum çok mutluyum
Kizlar iyi gecelervalla sorumsuzluk değil tatilde bu kadsr ugruyabiliyorum ama toto yeni yer gördü yemin ederim bi kuzey i uyutmak için uzandim iki kez ben Rizedeyim kayınvalidemin yanına geldim çayı işçiler alıyor onlarda dün geldiler bugün boyunca yemek yaptım ve çay bitene kadar böyle rahat 10 gün e bide kuzey malum bahçede oynuyor ama 4 kez ustunu sırılsıklam yaptı iki kez banyoya soktum ama çok mutlu biraz önce tatlıyı yapıp dolaba koydum şimdi oğlumun yanına kivrildim .
@bffean kilo veremedim mi bu haftadan listeye göremeyeceksiniz yoksa
@elfkkk ozeline bak cvp yazdım dönüş bekliyorum
Genel olarak menüler iyi gidiyor inşallah yarında tartı güler yuzumuze
Bu hafta gruplasiyoruz mezdekeciler rakiplerinizi belirleyip takım içi yarış yapacağız yarın gece ayarların artık insallah
Vaavv süper olur ama ben mezdeke videosu istiyorum,bakip oynayabilecegim.aslibo gondermisti sağolsun ama onda foto var video boyunca, dedim ya ben var bilmemek oynamayı ama çok istemekKizlar iyi gecelervalla sorumsuzluk değil tatilde bu kadsr ugruyabiliyorum ama toto yeni yer gördü yemin ederim bi kuzey i uyutmak için uzandim iki kez ben Rizedeyim kayınvalidemin yanına geldim çayı işçiler alıyor onlarda dün geldiler bugün boyunca yemek yaptım ve çay bitene kadar böyle rahat 10 gün e bide kuzey malum bahçede oynuyor ama 4 kez ustunu sırılsıklam yaptı iki kez banyoya soktum ama çok mutlu biraz önce tatlıyı yapıp dolaba koydum şimdi oğlumun yanına kivrildim .
@bffean kilo veremedim mi bu haftadan listeye göremeyeceksiniz yoksa
@elfkkk ozeline bak cvp yazdım dönüş bekliyorum
Genel olarak menüler iyi gidiyor inşallah yarında tartı güler yuzumuze
Bu hafta gruplasiyoruz mezdekeciler rakiplerinizi belirleyip takım içi yarış yapacağız yarın gece ayarların artık insallah
Ooo hayırlı olsun canım:-*Bugün hiçbir şey yemeye vaktim olmadı anca geldim eve şu saatten sonra da yenmez zaten yatayım diyorum il görüşmesine gittim ve uzadı b fit te antrenör olarak başladım hep istiyodum çok mutluyum
Hadi ya,himm bilemedim ki şimdiBence bir dene derim
kızlar hanı mesaj paylaşırken alıntı yapıyoruz ya biz de sabahtan itibaren alinti yaparak ya da kopyalayarak gidelim,birlestirmeleri kolay olsun,ne dersiniz?Kizlar yarin öğlene kadar kilo bildiriminde bulunursunuz. Sabahtan annemi Dr goturcez. Öğlene kadar giremicem. Telden liste düzenlemek zor oluyor. Eve gelince duzenlerim listeyi. Simdiden bol eksiler diliyorum hepinize :)))
İyi geceler
Vaavv süper olur ama ben mezdeke videosu istiyorum,bakip oynayabilecegim.aslibo gondermisti sağolsun ama onda foto var video boyunca, dedim ya ben var bilmemek oynamayı ama çok istemek
Ooo hayırlı olsun canım:-*
Hadi ya,himm bilemedim ki şimdigözümü kararttigim bi gün denerim belki
kızlar hanı mesaj paylaşırken alıntı yapıyoruz ya biz de sabahtan itibaren alinti yaparak ya da kopyalayarak gidelim,birlestirmeleri kolay olsun,ne dersiniz?
Vaavv süper olur ama ben mezdeke videosu istiyorum,bakip oynayabilecegim.aslibo gondermisti sağolsun ama onda foto var video boyunca, dedim ya ben var bilmemek oynamayı ama çok istemek
kızlar hanı mesaj paylaşırken alıntı yapıyoruz ya biz de sabahtan itibaren alinti yaparak ya da kopyalayarak gidelim,birlestirmeleri kolay olsun,ne dersiniz?
Ben sana link atarim canım yarın. Süper videolar var. Bizim yazdiklarimizi mi diyorsun kopyalayıp yapıştırmak için
Teşekkür ederim canıım :)Hayırlı olsun canım.
Çok teşekkür ederim canıım :)Vaavv süper olur ama ben mezdeke videosu istiyorum,bakip oynayabilecegim.aslibo gondermisti sağolsun ama onda foto var video boyunca, dedim ya ben var bilmemek oynamayı ama çok istemek
Ben sana link atarim canım yarın. Süper videolar var. Bizim yazdiklarimizi mi diyorsun kopyalayıp yapıştırmak için
Evet kızlar kilo bildiriminden bahsetmişti,hani arayıp bulmak zor olmasin diyeSanirim kilo bildirimler inden bahsediyorsunuz.
Bana çok sağlıklı gelmedi ama en azından çarşamba perşembe olabilir gibiGünaydın kızlar sanırım dün katı hüçbir şey yiyemediğim için 74.8 çıktım acaba dayandığım yere kadar gitsem mi
Sen de mi canım takiben 300gr:-( 61li rakamları sormussun en azından....benim canım çok sıkıldı yahayırlı sabahlar ve cumanız mübarek olsun kızlar
bu hafta regl olduğum için ( çok fazla şişiyorum)
o kadar dikkat ettiğim halde kilo almadım çok şükür,ama malesef heseflediğim kiloya düşemedim 61,50 tu hedef
geçen hafta 62,20 idim , bu sabah 61,90 çıktım, kısmet diğer haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?