Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence bir dene derim

İyigeceler . çok geçmiş olsun canım

Yarış başlıyor abovvvv . hadi bakalım . en çok kim kiviracak

Vaavv süper olur ama ben mezdeke videosu istiyorum,bakip oynayabilecegim.aslibo gondermisti sağolsun ama onda foto var video boyunca, dedim ya ben var bilmemek oynamayı ama çok istemek
Bugün hiçbir şey yemeye vaktim olmadı anca geldim eve şu saatten sonra da yenmez zaten yatayım diyorum il görüşmesine gittim ve uzadı b fit te antrenör olarak başladım hep istiyodum çok mutluyum
Ooo hayırlı olsun canım:-*
Bence bir dene derim
Hadi ya,himm bilemedim ki şimdi gözümü kararttigim bi gün denerim belki
kızlar hanı mesaj paylaşırken alıntı yapıyoruz ya biz de sabahtan itibaren alinti yaparak ya da kopyalayarak gidelim,birlestirmeleri kolay olsun,ne dersiniz?

Ben sana link atarim canım yarın. Süper videolar var. Bizim yazdiklarimizi mi diyorsun kopyalayıp yapıştırmak için

Sanirim kilo bildirimler inden bahsediyorsunuz.
Ben sana link atarim canım yarın. Süper videolar var. Bizim yazdiklarimizi mi diyorsun kopyalayıp yapıştırmak için

Çok teşekkür ederim canıım :)

***10. TAKIM 464. ETAP***

katre-i dem(71.0///%)
elfkkk(66.5///%)
breeze3547(63.1///%)
** sosyoloji12(62.9/62,4//% 0,79)
aslibo (62.2 ///%)
RoseAnge (71.9///%)
bffean (64.9///%) Yeni üye, giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:05,04,16
yolcukardelen (62.6///%) Yeni üye, giriş kilosu:65 hedef kilosu:52 giriş tarihi:22,04,16
** littlelamp (76.0/74,8 //%1,58) Yeni üye, giriş kilosu:80.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:24,04,16
tuba52 (93.4 ///%)
Yeni üye, giriş kilosu:95.2 hedef kilosu:62 giriş tarihi:27,04,16

10.takım ortalaması: %

Deneme süresindeki üyeler:

aysedurmaz (82.2 ///%) Yeni üye, giriş kilosu:82.2 hedef kilosu:70 giriş tarihi:11,05,16

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar ve cumanız mübarek olsun kızlar

bu hafta regl olduğum için ( çok fazla şişiyorum)
o kadar dikkat ettiğim halde kilo almadım çok şükür,ama malesef heseflediğim kiloya düşemedim 61,50 tu hedef

geçen hafta 62,20 idim , bu sabah 61,90 çıktım, kısmet diğer haftaya

Sen
Sen de mi canım takiben 300gr:-( 61li rakamları sormussun en azından....benim canım çok sıkıldı ya

dünkü menüm
sabah 1 tane simit
öğle ( şirkette yine tek kaldım ) yemek e gidemedim ( evime gidiyorum o sebepten )
küçük bir paket form bisküvisi
akşam 1 tabak kavun ve 2 adet çeri domates salatası

spor yapamadım, çok yorgundum, 2,5 litre su içtim ama rekor benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…