- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
İnşallah canım bozma moralini yerini geliyor hiç verilmiyor bi bakıyorsun birden gidiyor yeterki devam edelimTesekkur ederim kızlar çok iyi geldi.uc gundur leslie yapıyorum,hic boş durmuyorum surekli hareket halindeyim daha çok olur diye dusunmustum.regl olucam galiba,sonra daha büyük bi ekşi olarak yansir inşallah
Mayalama işini bende beceremezdim arzum Bebbe sağolsun :)
Leslie 5 mile videosunu bulamıyorum ben.yardimci olurmusun
Gunaydin şekerimyazıcam azzzz sonraaa
Metabolizma durması diye bişey duydum ben.eğer 1 2 hafta veremezsem bende de var diyeceğim. Sende de olmasın.
Masalllahhhh darısı başıma. ....
Gunaydin azimli bayanlar
Sabah kilom 79.6 çıktı. Şimdi hesaplama söyle mi oluyor?
82.2-79.6=2.6×100=260/82.2=3.16
Çıkan sonucun anlamı nedir bilmiyorum ama 2.60 gr vermisim demek kulağa harika geliyor.
Günaydın ,
Güncel kilom 71,3
Gene 600 gr. Gitmiş
Öyle tabiki canım böyle böyle ideal kiloya ulaşcaz zaten bnde hiç beklemiyordum çok sevindim görünce ;-) :-D hahaha hakkındır canım kilo verince insan öyle oluyorbreeze3535 ha bu hafta ha ideal kilo.bence sevinci aynı :)))))) Tebrikler yeniden.
Vermisim dimi.Ayyy 2.5 yaşındaki kızım gibi hoplicam şimdi :)))))
çok güzel rakibecim
Bu sabahki kahvaltim 1 kk peynir.3 ceri domates.1 salatalık.4 etimek.1 küçük çay.
+ 45 dk leslie :)
Bu arada günde 2 lt su hep:))
Kızlar kafamda bikaç soru var.izninizle soracağım. Spordan sonraki terin kurumasını bekliyormuyuz duşa girmek için. Ben hemen giriyorum çok terledigim için.
Bir de leslie 5 izlemek istiyorum ama bulamadım
hayırlı sabahlar ve cumanız mübarek olsun kızlar
bu hafta regl olduğum için ( çok fazla şişiyorum)
o kadar dikkat ettiğim halde kilo almadım çok şükür,ama malesef heseflediğim kiloya düşemedim 61,50 tu hedef
geçen hafta 62,20 idim , bu sabah 61,90 çıktım, kısmet diğer haftaya
Güzel güzelDeli olucam daha ötesi yok, elimden geleni yapıyorum ama 300gr farkediyo62.300 motivasyonum bozuluyor böyle e
Canım çok güzelGünaydın kızlar
Bugün tartıda hedefimi gördüm çok şükür hiç umudum yoktu regl dönemi oldugu için 
Güncel 62,7
Gunaydin azimli bayanlar
Çıkan sonucun anlamı nedir bilmiyorum ama 2.60 gr vermisim demek kulağa harika geliyor.
Ya o kadar yememeye neden Böyle gidiyor
Ekmek çok yemiyorum
Kaçamak yok
Yediklerimden az Az yiyorum
Genelde Izgara salata
Eşim her gun pasta kızartma dondurma yiyor
1 kaşık yemiyorum
Sonra bakıyorum en fazla bu kadar gitmiş
Gunaydin azimli bayanlar
Canım plato dönemi deniyor ama o uzun sure diyet yapanlar içinmiş bizim daha bir iki ay oldu ya,degilmis.pazartesi ben de öyle sandım, vücudu şaşırtmak in1800kalori alıp bi gün sonra tartıya 63.3olarak cikmistimMayalama işini bende beceremezdim arzum Bebbe sağolsun :)
Leslie 5 mile videosunu bulamıyorum ben.yardimci olurmusun
Gunaydin şekerimyazıcam azzzz sonraaa
Metabolizma durması diye bişey duydum ben.eğer 1 2 hafta veremezsem bende de var diyeceğim. Sende de olmasın.
Masalllahhhh darısı başıma. ....
Yok yok allah razı olsun,topladim sayenizdeheh şöyle yaaaa, bende tam dişime göre rakibe buldum derken ,
sen pes etmeye çalıştın, bak büyüğünüm geliyor zopalarrrrr
cansın, görüşürüz yine
Oyy maşallah canım benim supersinGunaydin azimli bayanlar
Geçmiş olsun canımDün öğleden sonra baş parmagimi silikon tabancasiyla yakınca menulerimi yazamadım
Öğle 7 yk az yağlı kısır.3 ceri domates.1 salatalik.ve 4 küçük çay.
Ara ogunum 8 10 fındık ve yarım bardak az yağlı süt.
Akşam 2 kepçe mercimek çorbası.3 yk firinda patates.3 yk yoğurt. Salata.turşu. 1 parça da böreko da nazarlik
Hemen girebiliyorsan en iyisi canım.cocuk olunca giremiyorum benBu sabahki kahvaltim 1 kk peynir.3 ceri domates.1 salatalık.4 etimek.1 küçük çay.
+ 45 dk leslie :)
Bu arada günde 2 lt su hep:))
Kızlar kafamda bikaç soru var.izninizle soracağım. Spordan sonraki terin kurumasını bekliyormuyuz duşa girmek için. Ben hemen giriyorum çok terledigim için.
Bir de leslie 5 izlemek istiyorum ama bulamadım
oyy benim kader ortagimmm,seni o kadar iyi anlıyorum kiYa o kadar yememeye neden Böyle gidiyor
Ekmek çok yemiyorum
Kaçamak yok
Yediklerimden az Az yiyorum
Genelde Izgara salata
Eşim her gun pasta kızartma dondurma yiyor
1 kaşık yemiyorum
Sonra bakıyorum en fazla bu kadar gitmiş
her zaman istediğimiz kiloyu veremeyebiliyoruz, mesela en kötü olanı da tetikleyen kabızlık, bunun için elimizden geleni yapıyoruz, ama dışardan destekleyici yiyecekler almaz isek, normal olarak olmuyor, örnek kayısı ,erik , keten tohumu bunları almaz isek olmuyor , sende de öyle oluyor mu
Aynen canım çok zorda kalırsan zeytinyağı iiçerisinsu miktarını arttı bol sıvı çaresi ddoğumdansonra 2 ay çektim ben hhocamiiçenlerinRoseAnge .!.:Evet Canım bende de aynı
Ben bu sabah dediğiniz gibi kuru kayısı suyu içip yedim 1 kuru kayısı
Dünde 2 kez keten tohumu çiğnedim
Dün rahat ettim biraz
Ama her gün de keten tohumu iyi değil
Artık sadece kuru kayısı su ya devam ederim
Ne kadar doğal o kadar iyi
Maştebrik ederim , darısı başımıza diyelim
Malallah canım sanatebrik ederim , darısı başımıza diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?