Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bizimkinin 2 çocuğu var zaten canısı, 3. yü kaldıramaz zannımca, çok ama çok kötü hamilelik geçiriyor, doğum yapasıya kadar mide bulantıları hiç geçmiyor, herkes kilo alır , benim kardeşim arkadan bakınca kimse hamile demezdi, üstüne yemek yiyemediği için zayıflıyordu,

Çok istiyorum yapmak ama hem mayalamayı bilmiyorum Hemde buradaki yoğurtlar krema gibi Yunan yoğurdu diye satılıyor bizimki gibi değil
Elimde yoğurt yok mayalamak için
Canım yogurtsuz da mayalaniyordu galiba, kimyager1508 e bi soralım? ama Süt bulabilecek misin?
anladım canım, öyleyse zor tabi

Canim ben hic yogurtsuz mayalamadim olur mu onuda bilmiyorum ama bi arastirirum. Kaptan @katre-i dem gida mühendisi belki o biliyordur. R RoseAnge bence mevcut yoğurtlabi dene. Zaten ondan sonra kendi yyoğurdunu maya olarak kullanirsin. Günlük sut al. Biz sana tarif ederiz mayalama seklini. CÇokkolay zaten yaparsin. Bende daha oönce hic yapmamistim. 2 aydir hem yoğurduhem kefiri evde kendim yyapıyorum.
Canım yogurtsuz da mayalaniyordu galiba, kimyager1508 e bi soralım? ama Süt bulabilecek misin?
anladım canım, öyleyse zor tabi

ay cok tesekkur ederim eger oyle bir sey varsa
artik kendim mayalarim bende
valla cok sag olun kizlar
iyiki geldim buraya :) iyiki beni cagirdiniz

[QUOTE="RoseAnge, post: 46464144, member: 15disiplin ipin ucu bir gittimi gidiyor ladim canim
zaten kilo verme zorlu bir yol
hazirlamasi , yemesi , iradesi
ama emegi cope atmamak icin napalim mecbur zorlamamiz lazim
yoksa kendi haline biraksak kilolar bizi zaten kendi halimize birakiyor
sonra toparlanamiyoruz[/QUOTE]
Çok doğru söylüyorsun bu işin sırrı azim ve disiolin

Kizlar iyi geceler valla sorumsuzluk değil tatilde bu kadsr ugruyabiliyorum ama toto yeni yer gördü yemin ederim bi kuzey i uyutmak için uzandim iki kez ben Rizedeyim kayınvalidemin yanına geldim çayı işçiler alıyor onlarda dün geldiler bugün boyunca yemek yaptım ve çay bitene kadar böyle rahat 10 gün e bide kuzey malum bahçede oynuyor ama 4 kez ustunu sırılsıklam yaptı iki kez banyoya soktum ama çok mutlu biraz önce tatlıyı yapıp dolaba koydum şimdi oğlumun yanına kivrildim .
B bffean kilo veremedim mi bu haftadan listeye göremeyeceksiniz yoksa
elfkkk ozeline bak cvp yazdım dönüş bekliyorum
Genel olarak menüler iyi gidiyor inşallah yarında tartı güler yuzumuze
Bu hafta gruplasiyoruz mezdekeciler rakiplerinizi belirleyip takım içi yarış yapacağız yarın gece ayarların artık insallah

biraz karbonhidrat agrlkli olms olsun telafi edersn ins canim

Ayni yontemi bende deniyrm dolduryrm sisemi gotryrm gttgm yere susamasamda iciom:)
Canım çocuğu emziriyorum da elim değdi,sonra devamını yazdim

Kiiiiz, birak cabuk elinden tlfonu. Bebisin yaninda tutma, emzir kuzuyu !!
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…