- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
canım bence haftada 3 4 kilo vermek normal değil zaten sen gayet ideal gidiyorsun bende bazen 1 bazen 500 veriyorum daha azda verdiğim oldu o yüzden morelini bozma evet menülerin güzel ki az yiyorsun ama herkes aynı değil işte senin yedigini yiyp çok daha fazla kiloda veren olabilir hiç vermeyende...sen istikrarlı gayet iyisin bnceBugunku menum
Sabah
1 dilim ekmek bugday (1 dilim peynir , 1 cay kasigi sekersiz sarelle)
yagsiz sut espresso
Oglen
2 corba kasigi pilav
3 izgara kofte
2 dilim patlican
1 bardak ayran
ekmek yok
Ara
1 meyve
KAhve
AKsam
Ton balikli salata
Kizlar bu arada onumuzdeki hafta kahve icmeyecegim
acaba kafein aldigim icin mi boyle oluyor anlamadim
ben haftada 3 kilo 4 kilo vereyim istemiyorum zaten
ama menulerim 90% o kadar azki hepiniz goruyorsunuz
kacamagim pek yok tatli yok aksam yemegi az
her hafta yeni bir sey deniycem
metabolizmayi cozene kadar
tamam canısı rakip olarak hemde birliğiz en fazla kiloyu veren biz olalım :)
canım bence haftada 3 4 kilo vermek normal değil zaten sen gayet ideal gidiyorsun bende bazen 1 bazen 500 veriyorum daha azda verdiğim oldu o yüzden morelini bozma evet menülerin güzel ki az yiyorsun ama herkes aynı değil işte senin yedigini yiyp çok daha fazla kiloda veren olabilir hiç vermeyende...sen istikrarlı gayet iyisin bnce
tamam canısı rakip olarak hemde birliğiz en fazla kiloyu veren biz olalım :)
aynen , ben bu hafta inşallah belim ağrımazsa, bol bol leslie ve mezdeke yapıcam, göbişim gittikçe azalıyor çok şükür, kemerimde delik delik geriye gidiyorum, resmen bir can simidi vardı diyete başlamadan evvel,
ben haftada en fazla 1 kg versem benim için ideal, kendi hedefim ayda 3-4kg civarı, buraya katılalı tam bir ay oldu 3 kg gitti, hadi bakalım herkese kolay gelsin şimdiden
Bugunku menum
Sabah
1 dilim ekmek bugday (1 dilim peynir , 1 cay kasigi sekersiz sarelle)
yagsiz sut espresso
Oglen
2 corba kasigi pilav
3 izgara kofte
2 dilim patlican
1 bardak ayran
ekmek yok
Ara
1 meyve
KAhve
AKsam
Ton balikli salata
Kizlar bu arada onumuzdeki hafta kahve icmeyecegim
acaba kafein aldigim icin mi boyle oluyor anlamadim
ben haftada 3 kilo 4 kilo vereyim istemiyorum zaten
ama menulerim 90% o kadar azki hepiniz goruyorsunuz
kacamagim pek yok tatli yok aksam yemegi az
her hafta yeni bir sey deniycem
metabolizmayi cozene kadar
Merhabakimyager1508 takımdan ayrıldım geldim
34 yaşında evli bir çocuk annesiyim 160 boyundayım 74.6 kilo ile başladım bugün itibari ile 72.3 kiloyum
34 yaşında evli bir çocuk annesiyim 160 boyundayım 74.6 kilo ile başladım bugün itibari ile 72.3 kiloyum
Canim espresso yerine türk kahvesi içme imkanin varsa onu tuket. Bende kahve tutkunu biri olarak diyette sadece türk kahvesi içmeye calismistim. Diğerkahvelerin kalorisi daha yuksek sanirim. Canim birde senin metabolizma ancak kendini toparlar dıs gebelikten dolayi. Ama cçok iyi gittiğinizdeunutma . Ufak değişikliklerle vücudunun verdiği tepkileri olcebilirsin.
Merhabakimyager1508 takımdan ayrıldım geldim
Hosgeldin, 10 numarali krese34 yaşında evli bir çocuk annesiyim 160 boyundayım 74.6 kilo ile başladım bugün itibari ile 72.3 kiloyum
Senin ilk anneliğin mi olacak canım.kilo verdiğim taktirde listeye girebiliyorum diye biliyorum ama isterseniz beklerim de yani siz bilirsinizBir anne daha geldi takimimiza :))) canim senin durumunu soracagiz. Bize gore haftaya listede olabilirsiniz ama emin olmamiz lazim.
Merhaba Rosecum aa iyi madem rakip oluruz belkiHoş geldin
Neredeyse aynı sayılırız boy kilo olarak
Teşekkürler canımhoşgeldin takımımıza , hayırlı olsun
Merhaba canım 6 yaşında benimki artık İlkokula başlıcak teyzesi seninki küçükmüHosgeldin, 10 numarali krese
Hakikaten yakinda bizim takimin bebeleri icin bir kres acicam
Kac yasinda kuzucuk ?
Evet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarrCanım gene de gitmiş
Hep vermek durmaktan iyi diyorum artık
Elimizden geleni yapıyoruz
Güzel güzel
Gene vermişiz
O da bir şey
Aynen devam
Daha çok Leslie
Canım çok güzel
Tebrik ederim
Can'ım 2,6 kg
Harika
Tebrik ederim
Çok iyi vermişsin
Ooo hiç şansın yk canım,r egl olursam 5-10 kilo verecek mısın gibi hissediyorumaynen birlik olalım tek başına tadı çıkmıyor valla, ama bekle sen, ben haftaya seni sollucam canısı
birde probiyotikli yoğurt yemek önemli, bu hafta zıkkım olası sütçü getirmedi süt, mayalacaktım kaldım yoğurtsuz, eczaneden probiyotik alıp, yapıcam inşallah, bağırsaklardaki yararlı bakterilerin çoğalmasını sağlıyormuş, hem ishal e hemde kabızlıga çok faydalı diye duydum, inşallah kabızlığımıza derman olur
Evet aslında detoks gibi dusunulebilir,sadece perşembe sıvı ile beslenmekGeçen hafta 76 civarındaydım hatta hedefe 1 koydum valla perşembe detoks falan yapılabilir
Rakibeeeemmm, bittin senEşleşmeler : yine herkes birbirine gaz verecek ama rakiplerinizi çiğ çiğ yeyin
Ayşe durmaz & tuba52
RoseAnge & littlelamp
Bffean. & elfkkk
Yolcukardelen & sosyoliji12
aslibo. & breeze3547
Hafta sonu yatılı misafirim var. Eltimler ve gorumcem gelecek ama pazartesi kork benden dostuummm@yolcukardelen bu hafta dilimden dusurmem seni ona gore
@katre-i dem piiissst, tombis kaptan, seni de fena halde taciz ederim, ayagini denk al
Cancagizim kız yavaş, allah tan eşleşmesi,cig çiğ yerdin beniDaha saat bir olmadi bugun yaptigim aktiviteler
30 dk Leslie Fast belly
butun camlari ve kapilari zevk icin kol calissin diye sildim
havuzu temizledim
butun bahceyi supurdum ve yikadim
hoşgeldin canim34 yaşında evli bir çocuk annesiyim 160 boyundayım 74.6 kilo ile başladım bugün itibari ile 72.3 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?