Merhaba Rosecum aa iyi madem rakip oluruz belki
Senin ilk anneliğin mi olacak canım.kilo verdiğim taktirde listeye girebiliyorum diye biliyorum ama isterseniz beklerim de yani siz bilirsiniz
Hoşbuldum canım hepinize bu sıcak karşılama için teşekkür ederimEvet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarrbi de bir araya gelip halay çekmek tam olacak
Ooo hiç şansın yk canım,r egl olursam 5-10 kilo verecek mısın gibi hissediyorum
Anaaam ilk defa duyuyorum,daha mi iyi oluyoo
Evet aslında detoks gibi dusunulebilir,sadece perşembe sıvı ile beslenmekama @katre-i dem kaptan ne der ki?zırt pirt detoks derse yine
Rakibeeeemmm, bittin sengece gündüz spor yapacagim
Hafta sonu yatılı misafirim var. Eltimler ve gorumcem gelecek ama pazartesi kork benden dostuummmsaka şaka,n e haddine,h azir mezun olmaya yaklaşmışken de mi ama artık bana koçluk yapıp mezun edersin insallah
Cancagizim kız yavaş, allah tan eşleşmesi,cig çiğ yerdin beni
hoşgeldin canim
Tamam canım.allah sağsalim kucağına almaya nasip etsin bebişini cinsiyeti neEvet canim kismetse ilk olacak. Sen takim üyesi gibi davran. Cevap gelince ben haber veririm mutlaka.
Evet güzel olur
Tamam canım.allah sağsalim kucağına almaya nasip etsin bebişini cinsiyeti ne
Evet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarrbi de bir araya gelip halay çekmek tam olacak
Evet aslında detoks gibi dusunulebilir,sadece perşembe sıvı ile beslenmekama @katre-i dem kaptan ne der ki?zırt pirt detoks derse yine
Hafta sonu yatılı misafirim var. Eltimler ve gorumcem gelecek ama pazartesi kork benden dostuummmsaka şaka,n e haddine,h azir mezun olmaya yaklaşmışken de mi ama artık bana koçluk yapıp mezun edersin insallah
hoşgeldin canim
Evet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarrbi de bir araya gelip halay çekmek tam olacak
hoşgeldin canim
Ayyyy tatlı duru cuğa kavuşmana çok az kalmış.allah bana da bir kız verir inşallah.amin canımmm çok sağol. kızım olacak inşaallaahh ismi de "Duru" olacak kısmetse
Benim de 28 aylik bir kizim var teyzesi.Kızlar nasıl besleniyorsunuz ben yediklerinden kısarak vermeye başladım aslında sene başından uğraşıyorum ama kilo veremedim kansızlık çıktı o yüzden veremiyormuşum şimdi ilaç kullanıyorum
Gel, gel kollarimaEvet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarrbi de bir araya gelip halay çekmek tam olacak
hoşgeldin canim
Ayyyy tatlı duru cuğa kavuşmana çok az kalmış.allah bana da bir kız verir inşallah.
@yolcukardelen ben sana haftaya cuma mendil vericem ama,
halay için değil , gözyaşlarını silmek için , gidince kilocuklarım birer birer
çok pis gaza geldim, tutun beniiii
Allah bağışlasın canım ben bu hafta yürüyüşe başladım onunda faydası oluyor galiba çünkü kaçamak yaptığım da oldu ne yazıkki.bu hafta biraz daha düzene koycam amaBenim de 28 aylik bir kizim var teyzesi.
Ben de 2 yillik ucretsiz izinde aldigim tum kilolari takimimla beraber verdim
Ben de yediklerimden k;sarak kili veriyorum. Ac kaldigim da oluyor. Oncelikle aliskanliklari degistirmek lazim.
Bizum evde hemen hergun kek,kurabiye,tatli pogaca piser. Eskiden cayin yaninda kocaman tabaklari siler supururdum. Simdi o haftaki kilo durumuma gore, ya 1 taneyle yetiniyorum, ya da kuru meyve,hurma, incir falan tuketiyorum. Spor yapsaydim bence cok daha cabuk kurtulabilirdim kilolarimdan. Ama buna da sukur
Gel, gel kollarimavallahi boynuz kulagi her an gecebilir
Ya saka maka epey kilo verdim ben bu takimda. Bu rakamlari gorme umidim hic yoktu
Amin canım önce şu fazlalıkları bi atayım Üstümdenaminnn canımmm Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin
bence tutmayalımmmm
Gorumce ve eltilerle yersen bende seni zopalarimEvet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarrbi de bir araya gelip halay çekmek tam olacak
hoşgeldin canim
evet kabızlık sorunu yaşayanlar için özellikle eczanede probiyotik alıp normal yoğurda ekleyebilirsiniz yada mayalarkende ekleyebilirsiniz yerken eklemek daha etkili demis ablanin diyetisyen@yolcukardelen canım bir araştır sende , probiyotik ile yoğurt yapımı ve faydalarını , benim zalım sütçü bu hafta getirmedi, yapamadım , yoğurt
Hazır mıyız yağ yakıcı çay tarifi az sonra
Kızlar bende etki gosterdi bu hafta boyu 72 dim sabit çıkabilmek için neler yaptım
1/2 limon 1ck tarçın ustune sıcak su bir fincanlik tarif bunu iciyorum günde iki kere
Bir diğeri 1cubuk tarçın bi cimcik yeşil çay 5 dk ağzı kapalı demlenecek ve içmeden önce parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil rendelenir içilecek
tamam canısı rakip olarak hemde birliğiz en fazla kiloyu veren biz olalım :)
Sağ ol Canım haklısın
Metabolizma işte aynen öyle
Formülü yok herkesin başka başka
Bazen can sıkılıyor elde olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?