Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen nasil uygun gorursen ole olsun @katre_i dem ben bu hafta kilo verecegimi dusunuyorum ins istersen bu hafta cumaya kadar bekleyelim kilo artisim olursa cikarim listeden ama olmaz diyosan simdide takimici devam edebilirim

Maşallah canım daha da incelicek o bel inşallah Ayben canım benim artık son kilolar yavas yavas gidiyor 12 kilo verdim bu haftayla ama ben Aralıkta ocakta falan başladım.. Yüklenelim bu hafta bende verip kurtulmak istiyorum artık

Haklısın canım insan verip kurtulmak istiyor bnde öyle adım adım ilerlemekten bıktım ama olsun kalıcı olsun önemli olan o[/QUOTE]

hadi o zaman bu hafta sonuna kadar yukleniyoruz :)

hadi o zaman bu hafta sonuna kadar yukleniyoruz :)[/QUOTE]
Kesinlikle canım bu hafta yükleniyorum bende ;-)

Sabah 1.5 dilim tam bugday ekmeği
1,5 yk lor peynir, 2 çk reçel domates

Ara 1 kayısı

Öğle Yulaf lapası
Ara 1 çb leblebi + 1 incir+ 1 ceviz+ 1 kuru erik

Ara 1 tuzlu kurabiye + yarım grissini

Akşam 1 tabak kuru fasulye + 2 dilim tam bugday ekmeği + salata

Ara. Meyve

Kızlar bugün sabah ve öğle kendimi biraz aç bırakmışım bide regl ilk günü çok kötüydüm eve gelince öğleden sonra o yüzden ara öğünler pek olmadı saldırdım biraz

1 saat yürüyüş + 30 dakika pilates + 3 lt su

Ben de tatil modundan çıkıp menumu yazayım bi zopa yeyip kendine geliyim
Sabah(07:30)
2yumurta
1kucuk muz

Ara(10:30)
3dlm elma
1dlm yalancı tavuk gogsu

Öğle(13:00)
2kepce mercımek
1bardak ayran
2yk pilav
3yk tavuk yemeği

Ara(16:00)
1luppo
1dlm tavuk gogsu

Aksam(19:00)
1bardak sut yada yoğurt salata
Bugun haddımı gördüğünüz gıbı çok astım aksam daha nereme yıyecegım dımı: (

Merhaba kaptanım ben yeni geldim bu arada supersin eşim her sabah tarçın sız halini içiyor bu arada kabuk tarçın mı koyulacak

elfkkk canım ayırdım seni kendi isteği olarak diskalifiye değil sebebi acıklıyorum
461.etap = 67.4
462.etap = 66.4
-1 kg
463.etap= 67.2
+800g
464.etap= 66.5
-700g
465.etap= 67.1
+600 g
Totalde 5 haftada sadece 300 g vermişsin: (

Inşallah canım Ses35, post: 46479744, member: 756895"]Ayyyy tatlı duru cuğa kavuşmana çok az kalmış.allah bana da bir kız verir inşallah.[/QUOTE]
İnşallah canım dualarımızı senle

@yolcukardelen canım bir araştır sende , probiyotik ile yoğurt yapımı ve faydalarını , benim zalım sütçü bu hafta getirmedi, yapamadım , yoğurt
O zalim sutcuyu Takıma alıp perişan edelimbakayım canım sagolsain

Bu hafta sonu misafirler var sen yersin bence seni geçerim
Evet yerim ama en kalorisizinden ve erken saatlerde hihcocostar kurabiye, ıspanaklı rulo pasta,vekarniyarik borek yapıyorum akşama.yemeyi dusunmuyorum ama yarın canim çekerse öğleden önce minik minik yerim.sabah açma,y yumurta vs.yapacagim ve bir açma oole yumurta domates salatalık,aksama da baliiikkkmisafirim olmasa akşam da yemem de.olmaz şimdi,a yip olur
@yolcukardelen ben sana haftaya cuma mendil vericem ama,
halay için değil , gözyaşlarını silmek için , gidince kilocuklarım birer birer
çok pis gaza geldim, tutun beniiii
Sana Aysun Gültekin den" mendilim işle yolla" turkusunu armağan ediyorum canım, seni yendigimin hatırası olarak saklarim
Darısı başıma canim:-*
zopalama gaptanim balık yicem uslu uslu balık

Hosgeldin, 10 numarali krese
Hakikaten yakinda bizim takimin bebeleri icin bir kres acicam
Kac yasinda kuzucuk ?
Kreeees miiiii. Bende 2 tane.0 2 yaş bi grup aç 2 5 başka. Anca bana :)))

Hoşgeldin :) ben de kisarak vermeye çalışıyorum emzirdigim için. 6 aylık Oglusum. Bir de evde leslie var destekcim :)
Aaaahhhh ah icebilsem keşke. Süte geçtiği için elimi suremiyorum yağ yakıcı çaylar ben :/

Allah bağışlasın canım sen balık et süt sebze meyve ye bunlar dan kısma sakın ben 22 ay emzirdim. dışarda yürüyorum ben.leslie işe yarıyor mu acaba.

Kızlar takım içi kurallarımız var mı mesela pazartesi bildirim yapmak detoks şok yapmamak ödül öğünü veya haftalık şu kadar vermek gerekiyo ne bileyim bunun gibi şeyler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…