Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynı olması şart mı ben de var onlarla takılsan olmazmı

detoks en fazla bizim kiloda olanlar için, ayda bir öneriliyor, yapmak istesen bile 1 yada 2 ay sonra yap canım

Aynı olması şart mı ben de var onlarla takılsan olmazmı

ben her türlü mezdekeyi yapıyorumda, sadece darbuka olan var ya, aman Allah ım çok fena oluyor, nasıl kıvıracağını şaşırıyorsun, dilin dışarı çıkıyor resmen ama @yolcukardelen i kırmayalım ortak bir video ile başlamış olalım, olur mu

detoks en fazla bizim kiloda olanlar için, ayda bir öneriliyor, yapmak istesen bile 1 yada 2 ay sonra yap canım
Evet canım bnde hem adet sonrası ödem atarım hemde son kiloları veririm belki öyle dedim ama olmadı şimdi spora daha çok asılmam gerekiyor aslında ama tembelliğim tutuyor bazen

ben dünkü menüyü unutuyordum
kahvaltı
2 dilim ekmek, azar azar peynir, zeytin,domates
öğle: 1 kase süt+yulaf kepeği+1 kayısı doğradım
ara: 1 yemek kaşığı kadar leblebi
akşam: 4 kaşık nohut, domates salatası, roka bir kaç yaprak, 1 kase çilek

gün içinde 2 litre su içtim, işten çıkıp fizik tedaviye gidiyorum,
tedaviden sonra belim çok ağrıyor, spor yapamıyorum mutfağı bile zor toparladım
şimdi bu saatlerde iyi oluyorum, ama işte olduğumdan spor yapamıyorum, neyse
tedavi bitene kadar kaplumbağa hızında gidicem sanırım yapacak bir şey yok

Evet canım bnde hem adet sonrası ödem atarım hemde son kiloları veririm belki öyle dedim ama olmadı şimdi spora daha çok asılmam gerekiyor aslında ama tembelliğim tutuyor bazen

asıl asıl arkadaşım yoksa yolcukardelen bizi topa tutacak

Olur du canım ama netim sıkıntılı haftaya katılayım ben ozaman

Canım ben önceki mesajlara baktım ama anlamadım hayırdır kim canını sıktı senin ?
Öyle harap olmuşki sinirlerim dokunsan aglayacağım derler ya ondan beterim bugun.dokunmaya ne hacet herhangi biriyle gözgöze geldiğimde gözlerim doluyor.Şu son 1 haftamı anlatsam yorulursunuz okumaktan inanın.10 dk bile mola vermedim.Bi yardımcım bi anne vs desteğim olsa yada çocuklarımla 1 2 saat ilgileneyim dese biri ne yapıp rahatlayacağim onu bile bilmiyorum inanın.Dün akşam hem ev işlerini yaptım hem hıçkıra hıçkıra ağladım ((((( Yorulmuşum artık.Bişeylere koşturmaktan yetişmekten birilerinin mutlu olması için uğraşmaktan nazlardan sitemlerden çok yorulmuşum Daha fazla yazmayım işyerindeyim salyasümük ağlıyorum.Rezillik ((((((((((

Bezelyenin de pirincin de kalorisi çok yüksek.İkisi yanyana sıkıntı olmasın cumaya? Ekmek de var hem

Sabah 1 dilim ananas + 2 yk yoğurt + 1 ceviz

Ara yarım elma

Öğle 1 tam buğdaylı lavaş içine ton balığı domates marul
Bunların hepsini bi öğünde yiyebilirim ben.Tok duruyormusun yoksa dişini mi sıkıyorsun bacım sen?

Günaydın kızlar diş ağrısından muzdarip dişçi de bekliyorum bakalım ne yapacaklar bugün benim detoks yattı
Geçmiş olsun.Diş berbat bi durum.Allah şifa versin bi an önce.
Bende detoksa bugun başlayacaktım evde bulgur da yokmus nohut da.Eve geçerken alıp suya ıslatacağım.Aksama da haşlar koyarım.Yarın start :)

Günaydın kızlar diş ağrısından muzdarip dişçi de bekliyorum bakalım ne yapacaklar bugün benim detoks yattı

çok geçmiş olsun canımm.

ahhh canım benimmm kendini bu kadar daraltma inan ne kadar yapsanda kıymet bilinmez sadece kendini harab etmiş olursun.

çoookkk sağolun teyzeleriiiii duru bebek bana 2 yıl sonra geldi. biraz nazlı bi bebek oldu. ama çok şükür ki bugünleri gördüm.
Canım 5 te yedim akşam yemeğini sonrada yarım saat spor yaptım ama bugün yürüyemedim
Mezdeke olmaz mı ya bende yaparım oh yandan
Bu regli benimde korkulu rüyam cuma dan sonra gelse iyi olcak

Çok iyi vermişsin. süper denk gelmiş gebelikte . ay yerim ben duru bebiki minnak ayaklar Of ya özlemişim[/QUOTE]

anaam ne güzel tevafuk olmuş, tam vaktinde mi gelmiş ne bebisinanlaşılan çok dakik bi bebek olacak annesi <3

Ayşecim kendini depresyondan koru canım herşeyi kafaya takma ben de tek başıma çocuk büyüttüm inan bazen tuvalete gitcek vakit bulamıyorum tam sorunun ne bilmiyorum ama bazen öyle şeyler oluyor ki insan elindekilerin kıymetini bilmediğini farkediyor yarın birlikte yapalım detoksu olur mu

çok geçmiş olsun canımm.

ahhh canım benimmm kendini bu kadar daraltma inan ne kadar yapsanda kıymet bilinmez sadece kendini harab etmiş olursun.
Sağolun kızlar 20 lik gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…