Aynı olması şart mı ben de var onlarla takılsan olmazmı
Canım bi iki saate açıkıyorum ama sabah 8 de öğle 12 de yiyorum aradada öğün oldugu için çok acıkmıyorum benim sıkıntım okul bitince eve gidiyorum öğleden snra çok canım bişeyler istiyor :-(
Canım ayran detoksundan sonra merak ettim bugün tartıldım sabah daha sabit kilom belki hafta sonu kaçamagını telafi etti detoks bilmiyorum belkide ödem yok artık detoks yapmam doğru değil galiba bilmiyorum bnde nasıl devam etsem
Aynı olması şart mı ben de var onlarla takılsan olmazmı
Evet canım bnde hem adet sonrası ödem atarım hemde son kiloları veririm belki öyle dedim ama olmadı şimdi spora daha çok asılmam gerekiyor aslında ama tembelliğim tutuyor bazendetoks en fazla bizim kiloda olanlar için, ayda bir öneriliyor, yapmak istesen bile 1 yada 2 ay sonra yap canım
Evet canım bnde hem adet sonrası ödem atarım hemde son kiloları veririm belki öyle dedim ama olmadı şimdi spora daha çok asılmam gerekiyor aslında ama tembelliğim tutuyor bazen
Aynen canım şu son iki gün sporu arttırayım bari :-Dasıl asıl arkadaşım yoksa yolcukardelen bizi topa tutacak
Bu saat demi oturdum canım kaçta kalkıyorsun canım sen ben de sayılıyorum nerde rakibem diyesabah okula gittim sonra işe gittim geç çıktım anca ödevdi falan yeni oturdum siz naptınııız
Harcatma şekerim bi sesini duyalım :))ah rakibesilerim ah beni harcıyolar
Olur du canım ama netim sıkıntılı haftaya katılayım ben ozamanben her türlü mezdekeyi yapıyorumda, sadece darbuka olan var ya, aman Allah ım çok fena oluyor, nasıl kıvıracağını şaşırıyorsun, dilin dışarı çıkıyor resmenama @yolcukardelen i kırmayalım ortak bir video ile başlamış olalım, olur mu
Olur du canım ama netim sıkıntılı haftaya katılayım ben ozaman
Günaydın kızlar diş ağrısından muzdarip dişçi de bekliyorum bakalım ne yapacaklar bugün benim detoks yattı
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım, hele bir iyi ol yaparsın
Spor kolayda ruhunu kim incitti Ayşem noldu sana regli olcaksan o mod bendede oluyo ama başka bişeye anlayabilirsiniz canım biz burda sadece kilo vermek için bulunmuyoruz bence hepimiz kadınız dilimizden derdimizden yine biz anlarız demi
Öyle harap olmuşki sinirlerim dokunsan aglayacağım derler ya ondan beterim bugun.dokunmaya ne hacet herhangi biriyle gözgöze geldiğimde gözlerim doluyor.Şu son 1 haftamı anlatsam yorulursunuz okumaktan inanın.10 dk bile mola vermedim.Bi yardımcım bi anne vs desteğim olsa yada çocuklarımla 1 2 saat ilgileneyim dese biri ne yapıp rahatlayacağim onu bile bilmiyorum inanın.Dün akşam hem ev işlerini yaptım hem hıçkıra hıçkıra ağladımCanım ben önceki mesajlara baktım ama anlamadım hayırdır kim canını sıktı senin ?
Bezelyenin de pirincin de kalorisi çok yüksek.İkisi yanyana sıkıntı olmasın cumaya? Ekmek de var hemKızlar öğlen:6kasik bezelye ,2kasik pilav(ekmek yemedim), bir kase cacık,ve roka yedim.
4gibi şut ictim tarcinli
6gibi de kalan iki kaşık bezelyeye kiyamadim(çok severim de)bi kaşık pilavlar onu yedim.
Gün için de bi kaşık da bal yedim yine:-(iki dilim ekmekle
Leslie 4u yaptım 42 dk ama aralarda mekik çektim,okulda da nobetciydim hep ayaktaydım.
Biraz önce yoğurt kurumu yaptım.gun içinde de yeşil çay kurumu içtim
Bunların hepsini bi öğünde yiyebilirim ben.Tok duruyormusun yoksa dişini mi sıkıyorsun bacım sen?Sabah 1 dilim ananas + 2 yk yoğurt + 1 ceviz
Ara yarım elma
Öğle 1 tam buğdaylı lavaş içine ton balığı domates marul
Geçmiş olsun.Diş berbat bi durum.Allah şifa versin bi an önce.Günaydın kızlar diş ağrısından muzdarip dişçi de bekliyorum bakalım ne yapacaklar bugün benim detoks yattı
Günaydın kızlar diş ağrısından muzdarip dişçi de bekliyorum bakalım ne yapacaklar bugün benim detoks yattı
Öyle harap olmuşki sinirlerim dokunsan aglayacağım derler ya ondan beterim bugun.dokunmaya ne hacet herhangi biriyle gözgöze geldiğimde gözlerim doluyor.Şu son 1 haftamı anlatsam yorulursunuz okumaktan inanın.10 dk bile mola vermedim.Bi yardımcım bi anne vs desteğim olsa yada çocuklarımla 1 2 saat ilgileneyim dese biri ne yapıp rahatlayacağim onu bile bilmiyorum inanın.Dün akşam hem ev işlerini yaptım hem hıçkıra hıçkıra ağladım((((( Yorulmuşum artık.Bişeylere koşturmaktan yetişmekten birilerinin mutlu olması için uğraşmaktan nazlardan sitemlerden çok yorulmuşum Daha fazla yazmayım işyerindeyim salyasümük ağlıyorum.Rezillik ((((((((((
Bezelyenin de pirincin de kalorisi çok yüksek.İkisi yanyana sıkıntı olmasın cumaya? Ekmek de var hem
Bunların hepsini bi öğünde yiyebilirim ben.Tok duruyormusun yoksa dişini mi sıkıyorsun bacım sen?
Geçmiş olsun.Diş berbat bi durum.Allah şifa versin bi an önce.
Bende detoksa bugun başlayacaktım evde bulgur da yokmus nohut da.Eve geçerken alıp suya ıslatacağım.Aksama da haşlar koyarım.Yarın start :)
Mezdeke olmaz mı ya bende yaparım oh yandanCanım 5 te yedim akşam yemeğini sonrada yarım saat spor yaptım ama bugün yürüyemedim
anaam ne güzel tevafuk olmuş, tam vaktinde mi gelmiş ne bebisinanlaşılan çok dakik bi bebek olacak annesi <3
Ayşecim kendini depresyondan koru canım herşeyi kafaya takma ben de tek başıma çocuk büyüttüm inan bazen tuvalete gitcek vakit bulamıyorum tam sorunun ne bilmiyorum ama bazen öyle şeyler oluyor ki insan elindekilerin kıymetini bilmediğini farkediyor yarın birlikte yapalım detoksu olur muÖyle harap olmuşki sinirlerim dokunsan aglayacağım derler ya ondan beterim bugun.dokunmaya ne hacet herhangi biriyle gözgöze geldiğimde gözlerim doluyor.Şu son 1 haftamı anlatsam yorulursunuz okumaktan inanın.10 dk bile mola vermedim.Bi yardımcım bi anne vs desteğim olsa yada çocuklarımla 1 2 saat ilgileneyim dese biri ne yapıp rahatlayacağim onu bile bilmiyorum inanın.Dün akşam hem ev işlerini yaptım hem hıçkıra hıçkıra ağladım((((( Yorulmuşum artık.Bişeylere koşturmaktan yetişmekten birilerinin mutlu olması için uğraşmaktan nazlardan sitemlerden çok yorulmuşum Daha fazla yazmayım işyerindeyim salyasümük ağlıyorum.Rezillik ((((((((((
Bezelyenin de pirincin de kalorisi çok yüksek.İkisi yanyana sıkıntı olmasın cumaya? Ekmek de var hem
Bunların hepsini bi öğünde yiyebilirim ben.Tok duruyormusun yoksa dişini mi sıkıyorsun bacım sen?
Bende detoksa bugun başlayacaktım evde bulgur da yokmus nohut da.Eve geçerken alıp suya ıslatacağım.Aksama da haşlar koyarım.Yarın start :)
Öyle harap olmuşki sinirlerim dokunsan aglayacağım derler ya ondan beterim bugun.dokunmaya ne hacet herhangi biriyle gözgöze geldiğimde gözlerim doluyor.Şu son 1 haftamı anlatsam yorulursunuz okumaktan inanın.10 dk bile mola vermedim.Bi yardımcım bi anne vs desteğim olsa yada çocuklarımla 1 2 saat ilgileneyim dese biri ne yapıp rahatlayacağim onu bile bilmiyorum inanın.Dün akşam hem ev işlerini yaptım hem hıçkıra hıçkıra ağladım((((( Yorulmuşum artık.Bişeylere koşturmaktan yetişmekten birilerinin mutlu olması için uğraşmaktan nazlardan sitemlerden çok yorulmuşum Daha fazla yazmayım işyerindeyim salyasümük ağlıyorum.Rezillik ((((((((((
Sağolun kızlar 20 lik gidiyorçok geçmiş olsun canımm.
ahhh canım benimmm kendini bu kadar daraltma inan ne kadar yapsanda kıymet bilinmez sadece kendini harab etmiş olursun.
canım çok acıkmıyorum ama kenidimide sıkıyorum tabiçok geçmiş olsun canımm.
ahhh canım benimmm kendini bu kadar daraltma inan ne kadar yapsanda kıymet bilinmez sadece kendini harab etmiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?