Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağolun kızlar 20 lik gidiyor

ben iki tane yirmilik diş çektirdim, çene cerrahı çekti ikisinide başka doktorlar çekemediler, bir tanesi bir hafta dikişli kaldı, gömülüydü, doktorunda benimde canım çıkmıştı, Allah kolaylık versin sana canım

Allah kolaylık versin canım, imtihanın çok zor, eski konularına baktım geçenlerde, için daraldıkça ne olur la havle vela kuvvete illa biliyyül azim duasını devamlı tekrarla , faydasını göreceksin inşallah

Benimde ilki senin gibi olmuştu bunu baya uyuşturup çekti Çürüyen yerini bile gösterdi çok kötü bi duygu heyecandan elim ayağım titredi 2 saat su bile yok bana

çok geçmiş olsun canımm.

ahhh canım benimmm kendini bu kadar daraltma inan ne kadar yapsanda kıymet bilinmez sadece kendini harab etmiş olursun.
Aynen canım senden daha değeri bişey yok boşver ne yaparsan yap yara namazın bu zamanda iyi niyetli olmayaca n böyle olanlar el üstünde tutuluyor malesef

Olur valla. Etrafımda rejim yapan kimse yok.Siz iyi geliyorsunuz bana
bol bebiş topiğine mi baktın? Oradaki arkadaşlar bıktı benden ve sorunlarımdan Hiç hayırlı haberle gelmemki ben aylardır.Detaya girip buranın da kafasını ağrıtmak istemem.Yaşadıklarım öyle böyle değil maalesef.Sağlık,geçim derdi,evlilik her türden var.En ağırından hemde Bazen kendi ağrılarımı hastalıklarımı unutuyorum başkasına koşturmaktan.Çok şükür bin şükür 2 meleğim sağlıklı ve belli sakinlikte.Onlarında düzeni olmasa yeme içme sağlık sorunları vs olsa ne yaparım bilmem.Allah korusun. O dua benim tek tutanacak dalım zaten.Çaresizliğin dibine dibine giderken yüreğimden çıkan tek ses.Aylardır,hatta yıllardır ilk defa kendim için bişey yapmaya niyet ettim.İnşallah şu kiloları verip kendim için mutlu olacağım bu sefer.En azından aynalarla barışayım :)
Ben geldim
Günaydın formda dinç taş kızlar
Vaaavvvvvv gaza bak

Hıh şöyle herşey bizim için geceden sonra hep güneş doğuyor biraz bakış açısını değiştirmek her zaman işe yarar

Canım depresyona girersin dikkat et kendine
Belliki zor günler geçiriyorsun yorulmuşsun
Nefes alacak bir ortam yaratmaya çalışsan
Çok zor mu bilmiyorum içinde bulunduğun durumda ama insanın sağlığı çok önemli hem çocukların için hem kendin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…