Sağolun kızlar 20 lik gidiyor
Sağolun kızlar 20 lik gidiyor
Öyle harap olmuşki sinirlerim dokunsan aglayacağım derler ya ondan beterim bugun.dokunmaya ne hacet herhangi biriyle gözgöze geldiğimde gözlerim doluyor.Şu son 1 haftamı anlatsam yorulursunuz okumaktan inanın.10 dk bile mola vermedim.Bi yardımcım bi anne vs desteğim olsa yada çocuklarımla 1 2 saat ilgileneyim dese biri ne yapıp rahatlayacağim onu bile bilmiyorum inanın.Dün akşam hem ev işlerini yaptım hem hıçkıra hıçkıra ağladım((((( Yorulmuşum artık.Bişeylere koşturmaktan yetişmekten birilerinin mutlu olması için uğraşmaktan nazlardan sitemlerden çok yorulmuşum Daha fazla yazmayım işyerindeyim salyasümük ağlıyorum.Rezillik ((((((((((
Bezelyenin de pirincin de kalorisi çok yüksek.İkisi yanyana sıkıntı olmasın cumaya? Ekmek de var hem
Bunların hepsini bi öğünde yiyebilirim ben.Tok duruyormusun yoksa dişini mi sıkıyorsun bacım sen?
Geçmiş olsun.Diş berbat bi durum.Allah şifa versin bi an önce.
Bende detoksa bugun başlayacaktım evde bulgur da yokmus nohut da.Eve geçerken alıp suya ıslatacağım.Aksama da haşlar koyarım.Yarın start :)
Benimde ilki senin gibi olmuştu bunu baya uyuşturup çekti Çürüyen yerini bile gösterdi çok kötü bi duygu heyecandan elim ayağım titredi 2 saat su bile yok banaben iki tane yirmilik diş çektirdim, çene cerrahı çekti ikisinide başka doktorlar çekemediler, bir tanesi bir hafta dikişli kaldı, gömülüydü, doktorunda benimde canım çıkmıştı, Allah kolaylık versin sana canım
Sağol canımgeçmiş olsun canım
Aynen canım senden daha değeri bişey yok boşver ne yaparsan yap yara namazın bu zamanda iyi niyetli olmayaca n böyle olanlar el üstünde tutuluyor malesefçok geçmiş olsun canımm.
ahhh canım benimmm kendini bu kadar daraltma inan ne kadar yapsanda kıymet bilinmez sadece kendini harab etmiş olursun.
Ben geldim
Günaydın formda dinç taş kızlar
Geçmiş olsun canım RABBİM şifa versinSağol canım
Huuuuu ne güzel bi Günaydın kendimi taş gibi hissettim hahayBen geldim
Sağol canımGeçmiş olsun canım RABBİM şifa versin
herkes çürüğe çıktı Rose , sen gelene kadarbeli ağrıyan dişi ağrıyan burda
Olur valla. Etrafımda rejim yapan kimse yok.Siz iyi geliyorsunuz banaAyşecim kendini depresyondan koru canım herşeyi kafaya takma ben de tek başıma çocuk büyüttüm inan bazen tuvalete gitcek vakit bulamıyorum tam sorunun ne bilmiyorum ama bazen öyle şeyler oluyor ki insan elindekilerin kıymetini bilmediğini farkediyor yarın birlikte yapalım detoksu olur mu
bol bebiş topiğine mi baktın? Oradaki arkadaşlar bıktı benden ve sorunlarımdanAllah kolaylık versin canım, imtihanın çok zor, eski konularına baktım geçenlerde, için daraldıkça ne olur la havle vela kuvvete illa biliyyül azim duasını devamlı tekrarla , faydasını göreceksin inşallah
Vaaavvvvvv gaza bakBen geldim
Günaydın kızlar diş ağrısından muzdarip dişçi de bekliyorum bakalım ne yapacaklar bugün benim detoks yattı
Aaaa yok Canım
Haftasonu geldikçe dökülüyoruz desene
Öyle harap olmuşki sinirlerim dokunsan aglayacağım derler ya ondan beterim bugun.dokunmaya ne hacet herhangi biriyle gözgöze geldiğimde gözlerim doluyor.Şu son 1 haftamı anlatsam yorulursunuz okumaktan inanın.10 dk bile mola vermedim.Bi yardımcım bi anne vs desteğim olsa yada çocuklarımla 1 2 saat ilgileneyim dese biri ne yapıp rahatlayacağim onu bile bilmiyorum inanın.Dün akşam hem ev işlerini yaptım hem hıçkıra hıçkıra ağladım((((( Yorulmuşum artık.Bişeylere koşturmaktan yetişmekten birilerinin mutlu olması için uğraşmaktan nazlardan sitemlerden çok yorulmuşum Daha fazla yazmayım işyerindeyim salyasümük ağlıyorum.Rezillik ((((((((((
Hıh şöyle herşey bizim için geceden sonra hep güneş doğuyor biraz bakış açısını değiştirmek her zaman işe yararOlur valla. Etrafımda rejim yapan kimse yok.Siz iyi geliyorsunuz bana
bol bebiş topiğine mi baktın? Oradaki arkadaşlar bıktı benden ve sorunlarımdanHiç hayırlı haberle gelmemki ben aylardır.Detaya girip buranın da kafasını ağrıtmak istemem.Yaşadıklarım öyle böyle değil maalesef.Sağlık,geçim derdi,evlilik her türden var.En ağırından hemde Bazen kendi ağrılarımı hastalıklarımı unutuyorum başkasına koşturmaktan.Çok şükür bin şükür 2 meleğim sağlıklı ve belli sakinlikte.Onlarında düzeni olmasa yeme içme sağlık sorunları vs olsa ne yaparım bilmem.Allah korusun. O dua benim tek tutanacak dalım zaten.Çaresizliğin dibine dibine giderken yüreğimden çıkan tek ses.Aylardır,hatta yıllardır ilk defa kendim için bişey yapmaya niyet ettim.İnşallah şu kiloları verip kendim için mutlu olacağım bu sefer.En azından aynalarla barışayım :)
Vaaavvvvvv gaza bak
Sağol canım kurtuldumÇok geçmiş olsun diş Ağrısı fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?