Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canim takimin ilk mezunuyum. Ağustos basinda kaptan takimi tekrar aktif hale getirmiş. Bende takima 4 AAgustosta katildim. 16 Ekim cuma günühem hedef kiloma ulastim hem hamile oolduğumu iöğrendim. Zorunlu mezun oldum :)) 71 ile baslamistim ilk hedef 63'tu. İkinci hedef 60 olacaktı ama olamadim. Tabi takimimi birakamadim. Hep buradaydim. Sonrada kaptan beni yyardimci yapti :))

Canım benim iyileşte sen de yaparsın üzülme

Ben haftasonu yediklerimden kurtulmaya çalışıyorum canım cuma ya kilo vermiş çıkarım umarım
Verirsin canım sen de bu azim olduktan sonra

Evet yaa aslibo canım ne zaman yapalım,iyiles hadi@RoseAnge ne zaman yapalım kuzum???@sosyoloji12 nerelerdesin,hadi gel de az oynayak kizzzdiger takımları nasıl geçeceğiz bu gidisle

Onun da üstesinden gelirsin canım çoğu gitmiş azı kalmis

Canım benim pekmezdeki demir yogurttaki kalsiyumun emilimini zorlaştırıyor diye biliyorum yine de konuya hakim arkadaşlara bi sor ve bir arada kullanma bence

Ohh afiyet olsun,olsun da bu yemeği kacta yedin canım?6dan onceyse belki kurtarır ama 6civarinda ise çok gelebilir,spor yapıp yatmadan yakmaya çalış
biri beni mi cagirdiiayy o kadar hava atayim ugrasayim diyorum aslibo ya ,bir de şu regl ters köşe yaparsa beni sönmüş balona donerim a dostlar[/QUOTE]

Yapalım yapalım
Cumaya kadar iki kez yapalım
Ben perşembe gününü spora verdim
Yarında sabah yapacağım 45 dk.

Canım 5 te yedim akşam yemeğini sonrada yarım saat spor yaptım ama bugün yürüyemedim[/QUOTE]
Mezdeke olmaz mı ya bende yaparım oh yandan
Bu regli benimde korkulu rüyam cuma dan sonra gelse iyi olcak
Çok iyi vermişsin. süper denk gelmiş gebelikte . ay yerim ben duru bebiki minnak ayaklar Of ya özlemişim

anaam ne güzel tevafuk olmuş, tam vaktinde mi gelmiş ne bebisinanlaşılan çok dakik bi bebek olacak annesi <3

O zaman @Ses35 ,@aslibo( iyileşirsen), R RoseAnge cumaya kadar iki kere mezdeke mi yapacağız?başka isteyen var mı ancak ortak bi video belirlemeliyiz bi de en en en önemlisi ben bilmiyorum oynamayı, hem bakıp hem oynayacağımiz bi şey olmalı e mi???hadi bakalım,safak iki

ay sürekli spor falan da yaptırıyorum ya çarptı valla

yarış fena ilerliyor , yolcukardelen daha çok çalışman lazım

Sabah 1 dilim ananas + 2 yk yoğurt + 1 ceviz

Ara yarım elma

Öğle 1 tam buğdaylı lavaş içine ton balığı domates marul

günaydın, hayırlı sabahlar canım,
sabah tok tutuyormu, yediklerin çok az gibi geldi bana
birde ayran detoksunu yapmıştın, fark ediyormusun tartılmasan bile, inceldiğini
ben büyük ihtimal yarın başlıcam, dün akşam mayaladım yoğurdumu, yeşil mercimekte yokmuş evde bugün alıcam

kolay gelsin canım görüşürüz

Canım bi iki saate açıkıyorum ama sabah 8 de öğle 12 de yiyorum aradada öğün oldugu için çok acıkmıyorum benim sıkıntım okul bitince eve gidiyorum öğleden snra çok canım bişeyler istiyor :-(

Canım ayran detoksundan sonra merak ettim bugün tartıldım sabah daha sabit kilom belki hafta sonu kaçamagını telafi etti detoks bilmiyorum belkide ödem yok artık detoks yapmam doğru değil galiba bilmiyorum bnde nasıl devam etsem

Canım benim iyileşte sen de yaparsın üzülme

Ben haftasonu yediklerimden kurtulmaya çalışıyorum canım cuma ya kilo vermiş çıkarım umarım
Verirsin canım sen de bu azim olduktan sonra

Evet yaa aslibo canım ne zaman yapalım,iyiles hadi@RoseAnge ne zaman yapalım kuzum???@sosyoloji12 nerelerdesin,hadi gel de az oynayak kizzzdiger takımları nasıl geçeceğiz bu gidisle

Onun da üstesinden gelirsin canım çoğu gitmiş azı kalmis

Canım benim pekmezdeki demir yogurttaki kalsiyumun emilimini zorlaştırıyor diye biliyorum yine de konuya hakim arkadaşlara bi sor ve bir arada kullanma bence

Ohh afiyet olsun,olsun da bu yemeği kacta yedin canım?6dan onceyse belki kurtarır ama 6civarinda ise çok gelebilir,spor yapıp yatmadan yakmaya çalış
biri beni mi cagirdiiayy o kadar hava atayim ugrasayim diyorum aslibo ya ,bir de şu regl ters köşe yaparsa beni sönmüş balona donerim a dostlar[/QUOTE]

ah bir iyileşsem baş dansöz ben olcam merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…