- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Teşekkürler canım BeğenmeNe sevindim içim rahatladı valla gören beğendi.kaptanımızı görmeyince merak ettim sadece misafirlikte zor tabi olsun dönünce iyice tanışırız:))kimyagerim sen burdan mezun olup hamile mi kaldın nası oldu
Verirsin canım sen de bu azim olduktan sonraCanım benim iyileşte sen de yaparsın üzülme
Ben haftasonu yediklerimden kurtulmaya çalışıyorum canım cuma ya kilo vermiş çıkarım umarım
Tamam canım çok teşekkürler bilmiyordum öyle olduğunu dikkat edicem ve en kısa zamanda ekmek yapıcam
Verirsin canım sen de bu azim olduktan sonra
Evet yaaaslibo canım ne zaman yapalım,iyiles hadi @RoseAnge ne zaman yapalım kuzum??? @sosyoloji12 nerelerdesin,hadi gel de az oynayak kizzz diger takımları nasıl geçeceğiz bu gidisle
Onun da üstesinden gelirsin canım çoğu gitmiş azı kalmis
Canım benim pekmezdeki demir yogurttaki kalsiyumun emilimini zorlaştırıyor diye biliyorum yine de konuya hakim arkadaşlara bi sor ve bir arada kullanma bence
Ohh afiyet olsun,olsun da bu yemeği kacta yedin canım?6dan onceyse belki kurtarır ama 6civarinda ise çok gelebilir,spor yapıp yatmadan yakmaya çalış
biri beni mi cagirdiiayy o kadar hava atayim ugrasayim diyorum aslibo ya ,bir de şu regl ters köşe yaparsa beni sönmüş balona donerim a dostlar
Çok iyi vermişsin. süper denk gelmiş gebelikte . ay yerim ben duru bebiki minnak ayaklar Of ya özlemişimEvet canim takimin ilk mezunuyum. Ağustos basinda kaptan takimi tekrar aktif hale getirmiş. Bende takima 4 AAgustosta katildim. 16 Ekim cuma günühem hedef kiloma ulastim hem hamile oolduğumu iöğrendim. Zorunlu mezun oldum :)) 71 ile baslamistim ilk hedef 63'tu. İkinci hedef 60 olacaktı ama olamadim. Tabi takimimi birakamadim. Hep buradaydim. Sonrada kaptan beni yyardimci yapti :))
anaam ne güzel tevafuk olmuş, tam vaktinde mi gelmiş ne bebisinEvet canim takimin ilk mezunuyum. Ağustos basinda kaptan takimi tekrar aktif hale getirmiş. Bende takima 4 AAgustosta katildim. 16 Ekim cuma günühem hedef kiloma ulastim hem hamile oolduğumu iöğrendim. Zorunlu mezun oldum :)) 71 ile baslamistim ilk hedef 63'tu. İkinci hedef 60 olacaktı ama olamadim. Tabi takimimi birakamadim. Hep buradaydim. Sonrada kaptan beni yyardimci yapti :))
ay sürekli spor falan da yaptırıyorum ya çarptı vallaG(t)ünaydın
Gene başladı 5.30 da uyanma seanslarım
Canım çok güzel en kısa zamanda kalan o kilolarda gider
Kahve fena çarpıntıda yapar dikkat et Canım
3 günlük koşturmadan kilolarda gitmiştir
Etli ekmekayyy :)
Yumurta zararlıysa çok dikkat et Canım
Doktor yiyebilirsin demişmiydi ?
Günaydın enerjine hayran kaldım canım
Canım geçmiş olsun
Önemli olan sağlık
Fizik tedavini yaptır kendine çok dikkat et
Canım ya sabahları genelde simit oluyor
Buğday ekmeği falan tüketsen ?
O tartı gününü bekliyorum
sabah okula gittim sonra işe gittim geç çıktım anca ödevdi falan yeni oturdum siz naptınııızR RoseAnge nerdesin canım leslie den sonra kayboldun gözlerim seni aradı bizim bir rakibimiz daha olacaktı sanki nerde ki acep L littlelamp nerdesin rakibem
ah rakibesilerim ah beni harcıyolarBuradayım
Bu iki gündür bir yorgunluk var bende ama hayırlısı
Evet L littlelamp yok ama o geceleri geliyor sanırım
Sağol canım inşallahbreeze3535 beste yediysen bi de spor ooo erimiştir i inşallah ama içine snmezse akşama doğru sadece sıvı beslen:-*
sıra yağlara geldi desene
ayy ben de çıtır çıtır severim canım yaa
maşallah arkadaşım sana, saygıyla eğiliyorum önünde
cancağızım takıl takıl,sen takılmayınca hırslanmıyorum ben
siz gelin hele en kalorisizinden yaparım size
tartıda geçiciiiiiimm sizivar mısınız iddiaya
ayy galiba sen de beni geçeceksin
Sabah 1 dilim ananas + 2 yk yoğurt + 1 ceviz
Ara yarım elma
Öğle 1 tam buğdaylı lavaş içine ton balığı domates marul
Leslie 3 mile bitti
hic istemeye istemeye yaptim ama bitirdim
ben de bugun 4 ü yaptım ama 42 dk. oğlum uyandı son on dk kaldı,akşam tamamlamaya çalışacağım
Canım bi iki saate açıkıyorum ama sabah 8 de öğle 12 de yiyorum aradada öğün oldugu için çok acıkmıyorum benim sıkıntım okul bitince eve gidiyorum öğleden snra çok canım bişeyler istiyor :-(günaydın, hayırlı sabahlar canım,
sabah tok tutuyormu, yediklerin çok az gibi geldi bana
birde ayran detoksunu yapmıştın, fark ediyormusun tartılmasan bile, inceldiğini
ben büyük ihtimal yarın başlıcam, dün akşam mayaladım yoğurdumu, yeşil mercimekte yokmuş evde bugün alıcam
kolay gelsin canım görüşürüz
Verirsin canım sen de bu azim olduktan sonraCanım benim iyileşte sen de yaparsın üzülme
Ben haftasonu yediklerimden kurtulmaya çalışıyorum canım cuma ya kilo vermiş çıkarım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?