Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu sabah kahvaltımı yazmadım dimi ben?Unutmadan yazayım hemen.
1 sekersiz çay.1 domates.1 salatalık.2 dilim tam buğday ekmeği.az peynır.3 zeytin.
ara olarak da 5 6 minik galeta.
Şimdi koşa koşa eve gitmek istiyorum.Öğle yemeğinde dışarıda olursam yine karbonhidrat olacak kendime güvenim bitecek

Canım sakın ha
Bugün karbonhidrat yok

bu kadar azimli olmaktan korkmasın sakın , baktı kadın yavaş yavaş eriyor

Neee ben de senin azmini hayran kaldım o saate akıl sağlığında mı şüphe ediyor acaba uyumuyomusun canım sen

evet , bazı dönem hayat ta çok kötü zamanlarımız oluyor, inşallah sabırla sen bunu yeneceksin, arkadaşım,

Canım sakın ha
Bugün karbonhidrat yok
Yok yok valla billa yok bugün.En fazla galeta.

evet , bazı dönem hayat ta çok kötü zamanlarımız oluyor, inşallah sabırla sen bunu yeneceksin, arkadaşım,
İnşallah
Kızlar dişçi den çıktım arabada eşofman mı spor ayakkabılarımı giydim yürüyüş yapıyorum azme bak beee
Heyt beee. yürüüüü kim tutar seni :)

İnan biri bana git 2 saat serbestsin dese ne yapacağım nasıl rahatlayacağım bilmem.Öyle dolmuş kafam

bu kadar azimli olmaktan korkmasın sakın , baktı kadın yavaş yavaş eriyor

:) olabilir

Neee ben de senin azmini hayran kaldım o saate akıl sağlığında mı şüphe ediyor acaba uyumuyomusun canım sen

Canım zaten 5te kalkmak zorundayım 5.30 da işe gitmek için yarım saat erken kalktım saç makyaj saatini de spora verdim
Pek bir şey değişmedi

huhuvvvvv sizi ayakta alkışlıyorummmmm
Kızlar dişçi den çıktım arabada eşofman mı spor ayakkabılarımı giydim yürüyüş yapıyorum azme bak beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…