- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Senın mezunıyet gelmiş: De bende ria var gi de ince cıkarttırcam hiç memnun etmedı beni 20 sinde regl oldum on gün surdu 3-5 gün sonra ara ara kanama oldu 13 un de tekrar oldum regl yani neredeyse sürekli değil halındeyım ve acayıp yıprattı: ( bezdırdı onunda etkısı var galıba: (Al benden de o kadar. Ne oldu anlamiyorum. Resmen bezgin vaziyette dolasiyorum. Regl oldum, keyfim yok, dunyalari yemis gibiyim
Sirf bu yuzden siteye girmiyorm..
@yolcukardelen sevgili takim arkadasim, kusura bakma vallahi, bu hafta seni de yalniz biraktimen kisa surede toparlanmayi umit ediyorum..
Oglum 23ünde 7.ayini dolduracak. 4 aylıkken 10 gün kadar ayrı kaldık ondan sonra bi daha toparlayamadik maalesefOğlun kaç aylık ayşe ne en grevınde olabılır asla. Vazgeçme sütunun azalmasına uzun verme
Al benden de o kadar. Ne oldu anlamiyorum. Resmen bezgin vaziyette dolasiyorum. Regl oldum, keyfim yok, dunyalari yemis gibiyim
Kız sen yüzdün yuzdun kuyruğuna geldin.Relax. ..
@yolcukardelen sevgili takim arkadasim, kusura bakma vallahi, bu hafta seni de yalniz biraktimen kisa surede toparlanmayi umit ediyorum..
Yok.ben poyrazciyim :)Kızlar kara Sevda'yı izliyor musunuz siz ?
Valla kaptanım benim de bugün istahim açıldı,sevmedigim şeyleri b ile yiyesim var ama tuttum yemedim.yarin da dikkat edeceğim ama hafta sonu bi gün ikindiden önce çılgınlık yapmak istiyorum ama ikindiden sonra hiçbir şey yemek yine,toplarim inşallahKızlar ıkı gündür bir bezgınlık dıyetten sıkılma durumundaydım olumsuz etkılemek ıstemedım ınusılın dırencım olduğu ıcın çok yavaş verıyorum ve tatılde herkes yerken dikkat etmekte çok sınır bozucu oldu ama toparladım geldım
Canım benim sen iyi ol yeter ki, bilerek ses etmedim ben de.her zaman güllük gulistanlik olmuyo tabi hayat hele ki biz bayanlara surekli gel git halinde. Bugun ben de cumayi düşünüp tuttum hep,catlayincaya kadar yiyesim var:-(Al benden de o kadar. Ne oldu anlamiyorum. Resmen bezgin vaziyette dolasiyorum. Regl oldum, keyfim yok, dunyalari yemis gibiyim
ben de dirilisciyim ama bugün yok:-(pek tv izlenen (evimde tv yok,cocuklar büyümeden olmayacağız)izlediğimiz dizeri de sonra bilgisayardan izliyoruz,oglum uyuyuncaKızlar kara Sevda'yı izliyor musunuz siz ?
2 3 saat uykuyla duruyorum valla her gün sözü sızıcam ş imdi sınavlar bitsin hep burdayım inşallahBu saat demi oturdum canım kaçta kalkıyorsun canım sen ben de sayılıyorum nerde rakibem diye
Harcatma şekerim bi sesini duyalım :))
Of benimde yaklaştı istemiyomSanırım Regl oluyorum
Çok mutlu oldum şuan
günaydın fıstıklarSanırım Regl oluyorum
Çok mutlu oldum şuan
Valla kaptanım benim de bugün istahim açıldı,sevmedigim şeyleri b ile yiyesim var ama tuttum yemedim.yarin da dikkat edeceğim ama hafta sonu bi gün ikindiden önce çılgınlık yapmak istiyorum ama ikindiden sonra hiçbir şey yemek yine,toplarim inşallah
Surekli regl halı yorar insanı ama niye öyle oldu sorabilir miyim özel değilse?
Canım benim sen iyi ol yeter ki, bilerek ses etmedim ben de.her zaman güllük gulistanlik olmuyo tabi hayat hele ki biz bayanlara surekli gel git halinde. Bugun ben de cumayi düşünüp tuttum hep,catlayincaya kadar yiyesim var:-(
ben de dirilisciyim ama bugün yok:-(pek tv izlenen (evimde tv yok,cocuklar büyümeden olmayacağız)izlediğimiz dizeri de sonra bilgisayardan izliyoruz,oglum uyuyunca
2 3 saat uykuyla duruyorum valla her gün sözü sızıcam ş imdi sınavlar bitsin hep burdayım inşallah
Eki Görüntüle 1834861 işte detoksum :) ilk kase midede :)
Ohh çok güzel CanımEki Görüntüle 1834861 işte detoksum :) ilk kase midede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?