Sen Yapma bebiş üzülmesinAyran detoksu nu bende yapmak istiyorum ama sütümü etkier
himmm nazlı o zamanEvebu iki gün daha çok çalışacağım canım benim hiç şüphem olmasin
Öğleden sonra de mi ya benim de okuldan gelince tatlı istiyor surekli
Yok canım yni olmasa da olur ama aynı olursa daha güzel olursorun şu ki ben oynamayı bilmiyorum, videoya baki oyniciimm
Videosu olan var mı peki?ben bakmistik YouTube dan , bulamamistim
Hele bu hafta sizi bi geceyom de sen topu o zaman gor cancagizim
Oyy canım,gecmis olsun
Canım rabbim yardımcın olsun,kendini paraladiginla kalıyorsun inan.kiymet bilinmiyor
Bezelye ile pilav bir arada ve ekmek başka zamanda yenildi, midede karşılaştıklarını sanmiyorumayrica akşam yeni yemiyorum ya kalori olarak dengeliyor
:) hadi bakalım.ben sanırım c.tesi ve pazar yapıcam canım,
Ortak harika gidiyorsun. Bu cuma bizim olsun inşallah :))Ara 1 ön süt biraz ffıstık öğlen 2 dilim ekmek az yağlısalata bol cacık 2 kközleme biber et haşlama 45 dk yürüyüş
ara 15 kuru üzüm 1 çay bardağı süt 4 adet tTT bisküvi bisküvi biraz fazla oldu
Yarın sabah 8de start o zamanBen varım biliyosun
ara: yarım elma + yarım grissiniSabah 1 dilim ananas + 2 yk yoğurt + 1 ceviz
Ara yarım elma
Öğle 1 tam buğdaylı lavaş içine ton balığı domates marul
Bende emziriyorum ama kesildi kesilecek haldeyiz maalesefAyran detoksu nu bende yapmak istiyorum ama sütümü etkier
anaam o zaman sakın sormaa@yolcukardelen aslında müşterilere sorayım dimi , hangisi daha güzel seçim yapamadım diye
ama benim müşterilerin % 99 u erkek , nalbur olduğundan dükkan , oynayamazlar ki
olursa detoks yaparsıncanım ama eylül bil olsa çıtır olmak ne güzel:):):)Bu hızımla kilo verirsem eylülün 20 si gibi mezun oluyorum daha çok var
Bir de duraklama falan olursa yandım
desenize mezdeke işe yaramıyobu videodaki mezdeke oynayan kadına bir bakın kızlar
canım haftaya düşünüyorum ben deYarın ayran detoksuna hazirliklarimi tamamladım kızlar. Islattim baklagilleri.akşam ayrı ayrı haslicam.sabaha da corbami karıştırır başlarım kahvaltıdan sonra.varmi bana eşlik edecek cesur yürek :)
vallahi yaoyyyy anaaammmm oyyyyyy nasılda kıvırıyor öyle
hanım abla özgüven patlaması yaşamış
hah de mibiz buna bakarsak mezdeke yapmamız lazımbu hiç bir kalori bile vermemiş
anaam yeni üye misin,hoşgeldinoffffffffffffffffff bende zayıflayamıyorum
Oğlun kaç aylık ayşe ne en grevınde olabılır asla. Vazgeçme sütunun azalmasına uzun vermeBende emziriyorum ama kesildi kesilecek haldeyiz maalesefmesela 2 gundur hiç emmiyor ((( o yüzden yapıyorum. Aslında detoksun içeriği tam süt yapıcı. Mercimek bulgur ayran bunlar ful süt arttırır. Belki bana etki eder.artar süt emer oğlum. ..
Kahvaltı 10 da çorba 12 de başlıyor:) hadi bakalım.
Ortak harika gidiyorsun. Bu cuma bizim olsun inşallah :))
Yarın sabah 8de start o zaman
bir saat gerıdeydınız değil mı mesaımı yurt dışında çalışma saatlerı daha ıyı degılmıydıHala iş yerindeyim bu Arada
Umutsuz(
Kızlar ıkı gündür bir bezgınlık dıyetten sıkılma durumundaydım olumsuz etkılemek ıstemedım ınusılın dırencım olduğu ıcın çok yavaş verıyorum ve tatılde herkes yerken dikkat etmekte çok sınır bozucu oldu ama toparladım geldım
bir saat gerıdeydınız değil mı mesaımı yurt dışında çalışma saatlerı daha ıyı degılmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?