Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yarış fena ilerliyor , yolcukardelen daha çok çalışman lazım
Evebu iki gün daha çok çalışacağım canım benim hiç şüphem olmasin
Öğleden sonra de mi ya benim de okuldan gelince tatlı istiyor surekli
Aynı olması şart mı ben de var onlarla takılsan olmazmı
Yok canım yni olmasa da olur ama aynı olursa daha güzel olursorun şu ki ben oynamayı bilmiyorum, videoya baki oyniciimm
Videosu olan var mı peki?ben bakmistik YouTube dan , bulamamistim
asıl asıl arkadaşım yoksa yolcukardelen bizi topa tutacak
Hele bu hafta sizi bi geceyom de sen topu o zaman gor cancagizim
Günaydın kızlar diş ağrısından muzdarip dişçi de bekliyorum bakalım ne yapacaklar bugün benim detoks yattı
Oyy canım,gecmis olsun
Canım rabbim yardımcın olsun,kendini paraladiginla kalıyorsun inan.kiymet bilinmiyor
Bezelye ile pilav bir arada ve ekmek başka zamanda yenildi, midede karşılaştıklarını sanmiyorumayrica akşam yeni yemiyorum ya kalori olarak dengeliyor
[/QUOTE]himmm nazlı o zamanRabbim hayırlı evlat etsin canım benim

Ben geldim
Günaydın formda dinç taş kızlar
Ayy ustume alınmak istiyorummm

Kızlar dişçi den çıktım arabada eşofman mı spor ayakkabılarımı giydim yürüyüş yapıyorum azme bak beee
Arkadaşım eli misin sen,git evine yat guzelce,sen böyle yaptıkça bizim hiiicc ümidimiz kalmıyor samouanliga
Ayakta alkışlıyorum :-*
aslibo @yolcukardelen tamam gönderin canlar
Mezdekeyide gönderin
Hepsini yapalım :)
ben de yok ki görüntülüsu:-(

Ayy ustume alınmak istiyorummm

Arkadaşım eli misin sen,git evine yat guzelce,sen böyle yaptıkça bizim hiiicc ümidimiz kalmıyor samouanliga
Ayakta alkışlıyorum :-*
ben de yok ki görüntülüsu:-(
Valla şeytan dedi git yat ben de dişimin çekileceğini bilmiyorum tabii yanıma eşofman ayakkabı almıştım değerlendireyim dedim

himmm nazlı o zamanRabbim hayırlı evlat etsin canım benim[/QUOTE]

top tüfek geiyor bu hafta anlaşılan, geçemezsem seni çiğ çiğ yersin valla, açma niyetine

@yolcukardelen , tam videolara bakıyorum, içinde oynayan bayanlar olsun diye ,
pat müşteri geliyo, bilgisayarda mezdeke müziği açık, böyle peş peşe bir kaç kere oldu,
şimdi öğle yemeğimi yicem, patron geç geldi, kimse olmazsa arada bakıcam, bir kaç link atıcam canım

Sabah unonun ciya tohumlu ekmeğinden yarım tost(tek dilim ekmek yani), salatalık,u c zeytin, bir dlm aynı ekmekten ve 1yk bal

Öğle iki kepçe kuru fasulye,iki kaşık pilav,bir bardak ayran,yesillik az.
Bugün menüm bu kadar, bir iki saat sonra süt içerim tarcinli,acikirsam da beyaz leblebi yerim

Valla şeytan dedi git yat ben de dişimin çekileceğini bilmiyorum tabii yanıma eşofman ayakkabı almıştım değerlendireyim dedim
Yok yok şeytan değildir otakımım adına kötü olmuş tabi ama senin adına çok iyi,yata yata böyle buyuduk zaten
himmm nazlı o zamanRabbim hayırlı evlat etsin canım benim

top tüfek geiyor bu hafta anlaşılan, geçemezsem seni çiğ çiğ yersin valla, açma niyetine [/QUOTE]
Açma niyetine mi olur,pizza niyetine mi olur bilemedimcanım sabah tartildim,gecen haftayla ayniydim,hafta sonjnun anca dengeledim,su iki gün de cuma için asilacagim bakalım
artık ne dusunurler bilemedimkapatma kız kapatma az aac da oynayalim derlerse şaşırmam

Yarın ayran detoksuna hazirliklarimi tamamladım kızlar. Islattim baklagilleri.akşam ayrı ayrı haslicam.sabaha da corbami karıştırır başlarım kahvaltıdan sonra.varmi bana eşlik edecek cesur yürek :)

ben sanırım c.tesi ve pazar yapıcam canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…