Canim kuru barbunya mi ? Biz buzluktan kullaniyoruz, yazin mevsiminde dondurucuya atiyorum. O da 15 dk icinde pisiyor. Duduklu tencere degil, normal tencere de yapiyorum.
Haftasonu yine kacamaklarim var maalesef
Off kendimi surekli ac hissediyorum. Dun aksam acliktan uyuyamadim. Saat 12 de domates salatalik yumurta haslayip yedim
Gozum dondu 1 haftadir
kuru barbunya
normalde isliyorum bir gun onceden
sabahta 1 saat pisiriyorum normal tencerede
ama o diriligi yakalayamiyorum
Rabbim nice kandiller nasip etsin gidersiniz yine inşallah...sorma ya nasıl da baktımbelim şimdilik iyi biraz daha, bakalım bu haftaki tedavi nasıl geçecek kaldı 12 seans
c.tesi akşam deli gibi yemek yaptım 3 çeşit, birde kocama börek, çok yorulmuştum helva yapamadım,
birde niyetlendim ama olmadı, belim ağrımasaydı eğer eşimle camiye gitmek istiyordum, kandil akşamı,nasip olmadı
sen nasılsın, menülerine baktım iyi bakmışsın kendine hafta sonusevindim
Vallaha debenim c.tesi menüm
sabah ceviz ve kayısı 2 bardak su
kahvaltı , peynir,domates,pekmez 1 dilim ekmek+ 1 kupa çay
öğle: süt ve yulaf kepeği, 1 tane kayısı+1 ceviz dahil ve 1 kase kiraz
evde yemeğim yoksa eğer yulaf kepeği benim kurtarıcım oluyor, bisküvi yemekten iyidir
akşam yemeğimi, saat 10 da yemek zorunda kaldım
( ben eşimi beklerken yemek için,o kardeşine gidip orada yemiş
bana da haber vermeyince , bende sinirli bir şekilde geç vakitte kendim yedim
4 kaşık etli patates yemeği, 5 kaşık ev yoğurdu
2 lt su + tam 30 dk hareketli dans yaptım spor olarak (biraz iyiyydim c.tesi tedavi yoktu)
pazar menüm
öğle ve sabah bir oluyor benim,ikimizde çalışınca çoluk çocuk yok , geç vakit kalkıyoruz
2 dilim ekmek
peynir,zeytin, pekmez, domates azar azar
ekmeklerin üzerine çikolata sürdüm, canım çok çekti
saat 4 gibi misafirlikte , çayın yanında
börek v.s vardı yemedim, sadece çay tabağı kadar ince bir dilim kek yedim
akşam saat 9 da
1 kase kiraz yedim
karnım açtı, gurul gurul bana bağırdı ama
kek ve sarelle yüzünden yemek yemedim.
1 lt su içtim, spor yapamadım
Burdayım cancagizim ,misafirim vardı.y arın da ben misafirim ama dikkat ediyorum
Yedikcee zayıflayan insanları gorunce gıcık oluyorum rosecuuummKızlar selam
Off dün tart yemiştim ya korkuyla tartıldım şimdi
Dünden bugüne 400 gam düştüm
Hazırlamıştım kendimi artar diye
@katre-i dem bak ben sen kazan diye midemden geleni yapıyorum ama yok gene de zayıflıyorum valla
Hafta sonu kuzenim yapmış o acmalardan ama ağzımı bile acamadim:@yolcukardelen İ daha fazla açma yemesi konusunda motive etmek lazım
Öğrencileri yapsa yapsa götürse
Kuzucuklarım getiriyor zaten kaç haftadır,b en de alıp özel eğitimdeki arkadaşlara gidiyorum tenefuste ve onlar yerken bakıyorum sadece o da kilo yapmazgerçekten müthiş bir fikir, okullar kapanmaya yakın artık, kutlama yapsınlar pasta börek açma v.s ,
bir senenin yorgunluğu çıkardı ne kadan güzel olurdu
Persembeden beri her gün akşam şut ictin de mi canım?Sabah ve oglen
1 dilim karpuz
1 dilim bugday ekmegi
1 kk beyaz peynir
Su
Ara
1 espresso 1 parca sekersiz sarelle
Aksam
Buyuk bardak yagsiz sut tarcin ve birazda zencefil atacagim
Dunu dengelemem lazim
Bu kadar zamandir diyetteyim
Hic dunku gibi olmamistim
Asiri bir aclik vardi
Yoğun rakibem benim,sporlar da kaldı galiba??Herkese selaaam, kizlar enerjiniz super..
Coook yogun bir haftasonundan cikip, cooook yogun bir mesai haftasina basladim
Tlfonu ancak elime alabildim..
benim de öyle ama ya:-(niye oluyo ki?hadi sen sonuna geldin,bana noluyoHaftasonu yine kacamaklarim var maalesef
Off kendimi surekli ac hissediyorum. Dun aksam acliktan uyuyamadim. Saat 12 de domates salatalik yumurta haslayip yedim
Gozum dondu 1 haftadir
Canım benimde öyle oldu bu haftasonu :-( beraber haftaiçi toparlayalım pes etmek yok ;-)Haftasonu yine kacamaklarim var maalesef
Gozum dondu 1 haftadir
Çok geldi canım bana da başka yerden bak istersen öyle mi DieEki Görüntüle 1836854 kızlar misafirimle sadece mercimek köftesi yedim ama bi parçasına bu kadar kalori çok eğil mi:-(
Rabbim nice kandiller nasip etsin gidersiniz yine inşallah...sorma ya nasıl da baktımya surekli yiyesim vardı,niye öyle oldu bilmiyorum ama gözüm doğmadı b i türlü.karnim da acayip sisti,5aylik hamile gibiyim:-(
Vallaha decumartesi akşam onda yedim ben de:-(dışarıda hava güzeldi gezelim dedik,kocamin canı döner istedi,ben de baya bi tırtıkladim:-(. :-(
Burdayım cancagizim ,misafirim vardı.y arın da ben misafirim ama dikkat ediyorum
Yedikcee zayıflayan insanları gorunce gıcık oluyorum rosecuuumm
Hafta sonu kuzenim yapmış o acmalardan ama ağzımı bile acamadim:tabi sonra başka şeyler için açılmış oldu ama neyse:-(
Kuzucuklarım getiriyor zaten kaç haftadır,b en de alıp özel eğitimdeki arkadaşlara gidiyorum tenefuste ve onlar yerken bakıyorum sadece o da kilo yapmaz
Persembeden beri her gün akşam şut ictin de mi canım?
Yoğun rakibem benim,sporlar da kaldı galiba??
benim de öyle ama ya:-(niye oluyo ki?hadi sen sonuna geldin,bana noluyo
De mi?bakayım canımÇok geldi canım bana da başka yerden bak istersen öyle mi Die
Sütun yanına elma olursa daha iyi olur canım,biskuvi olmamış:-(Slm ara 5 zeytin yedim
Öğlen 2 t analahmacun salata
Ara 2 tane karaeri k
akşam 1 su bardağı tarçınlı süt 4 tane bisküvi
öğlenllahmacun larınüstüne 45dk yürüdüm
2.5 litre su
Önce çok aramıştım halbuki ama kısmet buguneymisCanım sen tam aradığımız şeyi bulmuşsun :)
faydasını gordun değil mi?sanırım senin kilit nokta n akşam yemeğiymis,salata bile olsaEvet canım 1 gün hariç sanırım sütü içtim
Eki Görüntüle 1836854 kızlar misafirimle sadece mercimek köftesi yedim ama bi parçasına bu kadar kalori çok eğil mi:-(
De mi?bakayım canım
Sütun yanına elma olursa daha iyi olur canım,biskuvi olmamış:-(
Önce çok aramıştım halbuki ama kısmet buguneymis
faydasını gordun değil mi?sanırım senin kilit nokta n akşam yemeğiymis,salata bile olsa
Slm ara 5 zeytin yedim
Öğlen 2 t analahmacun salata
Ara 2 tane karaeri k
akşam 1 su bardağı tarçınlı süt 4 tane bisküvi
öğlenllahmacun larınüstüne 45dk yürüdüm
2.5 litre su
Bazı sitelerde 100gr 140 diyor,bazilarinda240:-(Mümkün değil bir parçaya o kadar
Yanlışlık var
Bazı sitelerde 100gr 140 diyor,bazilarinda240:-(
Mümkün değil bir parçaya o kadar
Yanlışlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?