Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok isterim bayılırım boya temizlemeye

Geçmiş olsun canım çocuk hasta oldumu anne için hayat bitiyor zaten

Kızlar günaydın mi diyeyim iyi oglenler mi diyeyim bilemedim:-( tenefuslerde de fırsat olmuyo artik,once iki dk bi gireyim derdim ama haftanın ilk uç günü daha yoğun oluyo,insallah daha yoğun gidebilirim yarın ve cuma
Sabah aslibo cevizi ve kayisiyi ıslatıp suya sabah içtim,kayisi midemi bulandırdı ama cevizi yedim

Şafak iki bakalım, 60 mi olur, 59 mu olur bu hafta çok yoğundu spor yapalım ben de bugün yarın yaparım inşallah.regl de olmadım,a gliyiciiimm:-( hiç de böyle olmazdı,gelsin de sisim insin dedikce gelmiyor yahu:-(
evet canım ya çok sağol valla, bu yolcukardelen le spor yapamadan eşleşmem fena oldu,
çiğ çiğ yer beni bu,

dışarıda olunca tüm düzen bozuluyor, yesen bir türlü yemesen iki türlü
Zaten bu hafta yendim yendim yoksa hiiicc yenemembu arada hafta sonu abarttim demiştim ya kabızlık problemi yok kaç gündürama ben yine de senin tavsiyesi yaptım bugün ilk kez
Bu sabah durgun buralar ben de işlere başlayayım
Kolay gelsin canım:-*
kaptanlar mutlaka takip ediyordur sanırım, bazılarımız düzenli ve menüleri yazıp eleştirileri yaparken, bazılarıda haftada bir giriyor
her girdiğimde motive oluyorum ben,y yemeklerden o nce özellikle girmek lazım
Eki Görüntüle 1837662

bu resimde tontiş takım arkadaşlarım @yolcukardelen ve B bffean için gelsinnnnn,
Sen yanımızda ince kalmamak için foto mu cekiyorsun yoksa
geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin tezzamanda

Ben kayısıyi direkt sabah yiyorum .akşamdan islaninca bende yiyemedim midem bulandı. Cevizi akşamdan bardağa koyuyorum.

Bi dengesizlik var bu aralar,hafta sonu surekli yemek istiyordum şimdi de yiyesim yok:-( sabah tereyağda yarım yumurta, bi küçük dilim keçi p., 1tane zeytin,1ykbal,½yk kaymak ve 1,5dlm tb ekmeği.
Öğlen yemeğim yoktu:-(tb ekmeğinden tost, az kaymak bal,bir tane mercimek köftesi, b ir yk kırmızı biber turşusu.toplamda 700cal civarı .5gibi 3yk yoğurt yemeyi dusunuyorum,protein olsun

Sen çalışan annesin kiyamam .Yemen lazım evladın var okulun var . Var da var dimi canim

P.tesi akşam tok karni 61.40tim. sen tartildinmi canim

valla aynı his bende hep var canım devamlı bişeyler yemek istiyor.aç değilim ama stresten midir psikolojik midir nedir hep bir yemek ve tatlı istiyorum.

ağustos ayına süre koymuştum kendime ama emzirdiğim için çok kasmasam mı kızlar yada bahane mi yapıyorum acaba diyorum.
yıl sonuna kadar süreyi uzatsam yani ağustos değilde ekim yada kasım yapsam olurmu ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…