Çok isterim bayılırım boya temizlemeyeAbo alıntılar. Uçtu: (
@RoseAnge canım hedefler aynı son hedef 56 benım tabı
@Ses35 bana da bı uvra benım ev de de boya pıdlıklerı var kurumuştur bide
@sosyoloji12 mezun mu okuyorsun bu hafta
aslibo sıkıntı yok perşembe dokecegım çürük elmaları
B bffean mesela sen nerelerdesjn lısteye gırmek için ugrastın şimdi yoksun
Geçmiş olsun canım çocuk hasta oldumu anne için hayat bitiyor zaten@katre-i dem arkadaşım hastayız ailecek ve iş yerinde işler çok yoğun yetiştirmem gereken işler var internete giremiyorum.ve ailecek hastayız eşim kızım ben yani inan ki kafamı kaldıramıyorum ama mecburen insanın küçük çocuğu varsa hasta da olamıyor.haklısın ihmal ettim ama inan ki abur cubur yemiyorum.
doğru diyorsun
Çok isterim bayılırım boya temizlemeye
Şafak iki bakalım, 60 mi olur, 59 mu olurinşallah benim önümüzdeki hafta 60 lı rakamların en dibindekileri görmek istiyorum canısı
şöyle 60,100 gibi ondan sonrası kolay benim için ,tedavimde bitiyor, sporla birlikte gitsin kilocuklarım
hafifleyince daha da rahat mezdeke oynayabiliyorum , yandan yandan
Zaten bu hafta yendim yendim yoksa hiiicc yenememevet canım ya çok sağol valla, bu yolcukardelen le spor yapamadan eşleşmem fena oldu,
çiğ çiğ yer beni bu,
dışarıda olunca tüm düzen bozuluyor, yesen bir türlü yemesen iki türlü
Kolay gelsin canım:-*Bu sabah durgun buralar ben de işlere başlayayım
her girdiğimde motive oluyorum ben,y yemeklerden o nce özellikle girmek lazımkaptanlar mutlaka takip ediyordur sanırım, bazılarımız düzenli ve menüleri yazıp eleştirileri yaparken, bazılarıda haftada bir giriyor
Sen yanımızda ince kalmamak için foto mu cekiyorsun yoksaEki Görüntüle 1837662
bu resimde tontiş takım arkadaşlarım @yolcukardelen ve B bffean için gelsinnnnn,
geçmiş olsun canım,rabbim şifa versin tezzamanda@katre-i dem arkadaşım hastayız ailecek ve iş yerinde işler çok yoğun yetiştirmem gereken işler var internete giremiyorum.ve ailecek hastayız eşim kızım ben yani inan ki kafamı kaldıramıyorum ama mecburen insanın küçük çocuğu varsa hasta da olamıyor.haklısın ihmal ettim ama inan ki abur cubur yemiyorum.
Ben kayısıyi direkt sabah yiyorum .akşamdan islaninca bende yiyemedim midem bulandı. Cevizi akşamdan bardağa koyuyorum.Kızlar günaydın mi diyeyim iyi oglenler mi diyeyim bilemedim:-( tenefuslerde de fırsat olmuyo artik,once iki dk bi gireyim derdim ama haftanın ilk uç günü daha yoğun oluyo,insallah daha yoğun gidebilirim yarın ve cuma
Sabahaslibo cevizi ve kayisiyi ıslatıp suya sabah içtim,kayisi midemi bulandırdı ama cevizi yedim
Ben de öyle yapayım En iyisi,olk kez denedim ama hiic bana gore değil:-(Ben kayısıyi direkt sabah yiyorum .akşamdan islaninca bende yiyemedim midem bulandı. Cevizi akşamdan bardağa koyuyorum.
gönder gönder onu da gönder
Sen çalışan annesin kiyamam .Yemen lazım evladın var okulun var . Var da var dimi canimBi dengesizlik var bu aralar,hafta sonu surekli yemek istiyordum şimdi de yiyesim yok:-( sabah tereyağda yarım yumurta, bi küçük dilim keçi p., 1tane zeytin,1ykbal,½yk kaymak ve 1,5dlm tb ekmeği.
Öğlen yemeğim yoktu:-(tb ekmeğinden tost, az kaymak bal,bir tane mercimek köftesi, b ir yk kırmızı biber turşusu.toplamda 700cal civarı .5gibi 3yk yoğurt yemeyi dusunuyorum,protein olsun
Tamam canım bir ara gondericem sanaBen de öyle yapayım En iyisi,olk kez denedim ama hiic bana gore değil:-(
gönder gönder onu da gönder
De mi de miSen çalışan annesin kiyamam .Yemen lazım evladın var okulun var . Var da var dimi canim
Tamam canım sagolasinTamam canım bir ara gondericem sana
valla aynı his bende hep var canım devamlı bişeyler yemek istiyor.aç değilim ama stresten midir psikolojik midir nedir hep bir yemek ve tatlı istiyorum.Bi dengesizlik var bu aralar,hafta sonu surekli yemek istiyordum şimdi de yiyesim yok:-( sabah tereyağda yarım yumurta, bi küçük dilim keçi p., 1tane zeytin,1ykbal,½yk kaymak ve 1,5dlm tb ekmeği.
Öğlen yemeğim yoktu:-(tb ekmeğinden tost, az kaymak bal,bir tane mercimek köftesi, b ir yk kırmızı biber turşusu.toplamda 700cal civarı .5gibi 3yk yoğurt yemeyi dusunuyorum,protein olsun
10. Takımın gündelikçisi oldum iyimi sana da geleyim canım boya temizliğinden sonra hafif gelir zaten doğum temizliğiHazir ısınmisken doğum ooncesi temizliğe bana da gel canimm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?