Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım

valla şu anda 61 kg bile bana zayıf geliyor.düşün bende 64 küsürüm ama
Evet canım bayağı farkediyor. 1 ay önce trenckotum vardı önü bile birbirine zor kavuşuyor du. Şimdi giyebiliyorum önünü düğmeleyerek. Sabır istiyor. En sevdiğiniz pasta boreklere maalesef ara veriyoruz.v. s. Başka türlü olmuyor. Canisi bende başladığımda 65 kiloydum.

Bence erteleme yapma . Ne kadar ertelersen kilo almaya devam edeceksin. yinede sen bilirsin . Ama fırsat bu fırsat başlamışken yarıda bırakma derim

öğle: okulda tübitak için hazırlanan ikramlardan yedim

akşam yok

30 dakika yürüyüş + 15 dakika koşu+ 30 dakika fitness + 10 dakika aslibo cezası aerobic egzersizi + 3 lt su

Bugün menüm
Sabah
1 bardak süt

Öğlen
1 biftek ızgara
3 kaşık pilav
Yarım bardak fanta zero

Ara
Yok

Akşam
Tarçınlı süt

Kızlar bu gece gidiyoruz
İlk fırsatta online olacağım
Tartımı götürmüyorum.
İnternetim açık
Kablosuz da var zaten
Online olurum fırsatlarda

Her şeyi planladım
En az kaza ile atlatacağım

Bu arada gelişmelerimi de yAzayım
Regl oldum ya ,
Sonraki Regl günlerinde aşağı yukarı 1 ay sonra
Tekrar kan tahlili yapılacakmış , rahim filmi çekilecekmiş.
Bana 90% bir şey çıkmıyor dedi.
Eşimede yapılacakmış tahlil
Daha önce yapılmamıştı.
Şimdi ben bu rahim filminin stresine girdim
8 saat önceden alınması için 1 adet sakinleştirici verdiler
Bu Nasıl bir şey ki diazepam veriliyor çekilmesi için
Şimdi tatile gidiyorum bu seferde aklımda bu sorular

P.tesi akşam tok karni 61.40tim. sen tartildinmi canim
Anaaaammm geçen fta kaçtım,6 1.5miydi??maşallah canım ya ben aç karna gordum daha o rakamı:--( yarin detoks mu yapsam napsam:-(
valla aynı his bende hep var canım devamlı bişeyler yemek istiyor.aç değilim ama stresten midir psikolojik midir nedir hep bir yemek ve tatlı istiyorum.
Dayan canım yeme sakin
10. Takımın gündelikçisi oldum iyimi sana da geleyim canım boya temizliğinden sonra hafif gelir zaten doğum temizliği
Vay hatun temizledikce zayıflatacak arkadas
Grubun yarısından çoğu emziriyo canım
öğle: okulda tübitak için hazırlanan ikramlardan yedim

akşam yok

30 dakika yürüyüş + 15 dakika koşu+ 30 dakika fitness + 10 dakika aslibo cezası aerobic egzersizi + 3 lt su
Bu hafta bunları yapsam mutlu olacak ya:-( branş beden mıydı yoksa
iyi tatiller canım benim,eglen gönlünce:-*:-*:-*

kız ben değilim o ,karıştırdınbu hafta begeniyorum kendimi yarın tüm gün yoğurt mu yesem napsam
L littlelamp sınavları vardı diye biliyorum,finallere hazirlaniyordu

Canım . Arkandan giderken su dokelim dicem ama çok uzagiz . Ama burda yağmur yağıyor su an su dokmus kadar oldum.Fizik tedavi iyi gidiyor bu hafta. Tatilin tadını çıkar. Bizim yerimize de Allah a emanet olun. Buralarda ben yolcukardelenimi boş birakmam merak etme

agriliymis cnm devlet uyusturmadan yapıyor özelde ekstra ücret alıyor anestezi için turkiyede bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…