- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Canim bilen arkadaşlar vardır illaki,yardimci olurlar,benii m pek bi bilgim yok:-( Rabbim yardimcin olsun cancagizim:-*Bu arada gelişmelerimi de yAzayım
Regl oldum ya ,
Sonraki Regl günlerinde aşağı yukarı 1 ay sonra
Tekrar kan tahlili yapılacakmış , rahim filmi çekilecekmiş.
Bana 90% bir şey çıkmıyor dedi.
Eşimede yapılacakmış tahlil
Daha önce yapılmamıştı.
Şimdi ben bu rahim filminin stresine girdim
8 saat önceden alınması için 1 adet sakinleştirici verdiler
Bu Nasıl bir şey ki diazepam veriliyor çekilmesi için
Şimdi tatile gidiyorum bu seferde aklımda bu sorular
bırakma canım bırakmaCanım . Arkandan giderken su dokelim dicem ama çok uzagiz . Ama burda yağmur yağıyor su an su dokmus kadar oldum.Fizik tedavi iyi gidiyor bu hafta. Tatilin tadını çıkar. Bizim yerimize de Allah a emanet olun. Buralarda ben yolcukardelenimi boş birakmam merak etme
Haaa arkadaşım özelde oldu ve uyusturmuslardi erzurumda canimNe çileli yolmuş annelik yolu.
Hiç duymamıştım.
Kendimi hazırlayım o Zaman psikolojik olarak
Bakalım burada Nasıl olacak.
Ne çileli yolmuş annelik yolu.
Hiç duymamıştım.
Ne çileli yolmuş annelik yolu.
Hiç duymamıştım.
Sen bilirsin canisi turlu turlu detokslar. Ayran var . Açma var. Mercimek köftesi varrAnaaaammm geçen fta kaçtım,6 1.5miydi??maşallah canım ya ben aç karna gordum daha o rakamı:--( yarin detoks mu yapsam napsam:-(
Dayan canım yeme sakin
Vay hatun temizledikce zayıflatacak arkadas
Grubun yarısından çoğu emziriyo canım
Bu hafta bunları yapsam mutlu olacak ya:-( branş beden mıydı yoksa
iyi tatiller canım benim,eglen gönlünce:-*:-*:-*
inşallah canım bazen yeme konusunda abartıyorum :/Zaten bu kadar spora hepsi gitmiştir canim
teşekkür ederimGayet iyi Kizlar tebrikler :))
@yolcukardelen tübitak falan bilmemde
Ben gelene kadar kilo Al sen
Ye yani
Vücudu şaşırt
aslibo dan haber alamıyorum
Belin Nasıl oldu Canım
Fizik tedavi Nasıl?
Bu arada benim geçen hafta verdiğim cezaları @Ses35 yaptı yolladı foto ama L littlelamp ten haber yok
Ses çıkmadı
Anaaaammm geçen fta kaçtım,6 1.5miydi??maşallah canım ya ben aç karna gordum daha o rakamı:--( yarin detoks mu yapsam napsam:-(
Dayan canım yeme sakin
kız ben değilim o ,karıştırdınbu hafta begeniyorum kendimi yarın tüm gün yoğurt mu yesem napsam
L littlelamp sınavları vardı diye biliyorum,finallere hazirlaniyordu
Iyi yolculuklar Eğlen tadını çıkar canım benim şuan tek ihtiyacım olan şey ramazanda sonra bende evde durmam hiç gezeriz tatile gideriz çok özledim yaBugün menüm
Sabah
1 bardak süt
Öğlen
1 biftek ızgara
3 kaşık pilav
Yarım bardak fanta zero
Ara
Yok
Akşam
Tarçınlı süt
Kızlar bu gece gidiyoruz
İlk fırsatta online olacağım
Tartımı götürmüyorum.
İnternetim açık
Kablosuz da var zaten
Online olurum fırsatlarda
Her şeyi planladım
En az kaza ile atlatacağım
Canım benim bilgim yok ama umarım hafif atlatırsın geçmiş olsun canımBu arada gelişmelerimi de yAzayım
Regl oldum ya ,
Sonraki Regl günlerinde aşağı yukarı 1 ay sonra
Tekrar kan tahlili yapılacakmış , rahim filmi çekilecekmiş.
Bana 90% bir şey çıkmıyor dedi.
Eşimede yapılacakmış tahlil
Daha önce yapılmamıştı.
Şimdi ben bu rahim filminin stresine girdim
8 saat önceden alınması için 1 adet sakinleştirici verdiler
Bu Nasıl bir şey ki diazepam veriliyor çekilmesi için
Şimdi tatile gidiyorum bu seferde aklımda bu sorular
Keşke öyle olsa annemin yedirdiler sonra 10. Takımı temizlesem anca ay yarın çok ama çok sıkıcamAnaaaammm geçen fta kaçtım,6 1.5miydi??maşallah canım ya ben aç karna gordum daha o rakamı:--( yarin detoks mu yapsam napsam:-(
Dayan canım yeme sakin
Kızlar kusura bakmayın gelemedim zehirlendim kaç gündür ne yesem çıkarıyorum çok kötüyüm giremedim anca toparladım sınavlara da giremedim telafiye giricemL littlelamp pazar gününden beri girmiyor. doğru diyosunuz. acaba sınavı falan mı var? gerçi gündüz uğramasada akşam uğrardı. umarım bi açıklaması vardır.
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu merak ettik hepimizKızlar kusura bakmayın gelemedim zehirlendim kaç gündür ne yesem çıkarıyorum çok kötüyüm giremedim anca toparladım sınavlara da giremedim telafiye giricem
sütten dolayı oldu mısır gevreği yerken anlamadım tadını da bozukmuş sonradan farkettim tarihi geçmiş halsizdim baya yeni yeni kendime geliyorum çok sağolun düşündüğünüz için :)Çok geçmiş olsun canım nasıl oldu merak ettik hepimiz
Yok ya ben en iyisi diyeti de okulu da bırakip kafe acayim,10.takima tb unundan acmalar,esmer bulgurdan kisirlar köfteler yapayımSen bilirsin canisi turlu turlu detokslar. Ayran var . Açma var. Mercimek köftesi varr
O zaman beden eğitimi yaparsın konusu biten derslere o da fena olmazcanım tübitak olan benim :)
yok sınıfçıyım ben ama isterdim bedendüşünüyorum besyo okusam mı diye :)
bende pek yapamıyordum okuldan yorgun dönünce olmuyordu ama zorluyorum kendimi ideal kiloma inmeme rağmen vücut sıkı olmayınca bir işe yaramıyor o yüzden spor devam
Ben ona diyorum canım temizlik çoğu zaman spordan daha çok yakıyor,o nemli olan öğünleri hafif atlatmakKeşke öyle olsa annemin yedirdiler sonra 10. Takımı temizlesem anca ay yarın çok ama çok sıkıcam
canım geçmiş olsun,dikkat et kendine.nasil oldu?mantardan mi yoksa:-(Kızlar kusura bakmayın gelemedim zehirlendim kaç gündür ne yesem çıkarıyorum çok kötüyüm giremedim anca toparladım sınavlara da giremedim telafiye giricem
Canım ya akşam için tost fazla olmamış mı? Sadece ayran olsa mıydı ya da yağsız gevrek falanÇok yorgunum ama biraz olsun kolaylaşır en büyüğü mutfak onu en sona sakladım çocukla da temizlik zor oluyor sürekli evin bitmiş halini düşünüyorum yoksa isyan edesim var
Öğle 2 patates 2 bardak ayran
Ara buğday gevreği süt 1 kase
Akşam yağsız tost ayran
Su 3 litre
Çok geçmiş olsun tekrardan dikkat et dinlen canımsütten dolayı oldu mısır gevreği yerken anlamadım tadını da bozukmuş sonradan farkettim tarihi geçmiş halsizdim baya yeni yeni kendime geliyorum çok sağolun düşündüğünüz için :)
Tost küçüktü canım yemeseydim bu saate kadar iş yapamazdım.Canım ya akşam için tost fazla olmamış mı? Sadece ayran olsa mıydı ya da yağsız gevrek falan
Kızlar kusura bakmayın gelemedim zehirlendim kaç gündür ne yesem çıkarıyorum çok kötüyüm giremedim anca toparladım sınavlara da giremedim telafiye giricem
sütten dolayı oldu mısır gevreği yerken anlamadım tadını da bozukmuş sonradan farkettim tarihi geçmiş halsizdim baya yeni yeni kendime geliyorum çok sağolun düşündüğünüz için :)
bırakır mıyım hiç ,sen benim başka takıma geçsende yol arkadaşım sın,Canim bilen arkadaşlar vardır illaki,yardimci olurlar,benii m pek bi bilgim yok:-( Rabbim yardimcin olsun cancagizim:-*
bırakma canım bırakmabugün gündüz de mesaj bildirimin gelmedi,aksam gidebildim canım:-(aç karna 61.3ciktim bugün,bundan sonra hafta sonuna çok dikkat edeceğim şimdi de çocukla koşturup spor yapıyorum
sütten dolayı oldu mısır gevreği yerken anlamadım tadını da bozukmuş sonradan farkettim tarihi geçmiş halsizdim baya yeni yeni kendime geliyorum çok sağolun düşündüğünüz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?