- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Haa o zaman tamam canım,afiyet olsun
Ay canım canım canım,y akın olsan yuruyus falan da yapardık ya:-(
Ah ahhhh:-(
merakla bekliyorum ben de
Süt niye yapsın ki canım benim:-Çok sağol canım mantar hiç böyle yapmazdı sütten oldu
ay ben de hem yurur hem yerdim kizzvalla yapardık yürüyüş canım,ben sana bir şeyler yapardım atıştırmalık
malum sen benden küçüksün ya metabolizman daha hızlı yakar, mazallah güçten kuvvetten düşmeni istemem
Kızlar nerelerdesiniz,son gün atak yapacak mısınız bakayım
Cancagizim ataktan kastim spordur, kürdur,detokstur vs. İdi.hani öne geçmek içinAtagi bilmem ama kaçamak yapmak yoookkkk, bugünü en hafif şekilde atlatmamiz lazim.
Yani yediklerimi düşünüyorum yapsa yapsa o yapar tarihi azcık geçmiş çünkü bir de çıtır balık ısıtıyorum fırında anlamadım ben süt diye düşündüm mide ilacımı falan aldım zaten önceden de olmuştu böyle duruyodu aman allah kimseye yaşatmasın çok kötüSüt niye yapsın ki canım benim:--(
ay ben de hem yurur hem yerdim kizzama diyeyim bak ben de güzel yaparım,getirirsem yuruyusu bırakıp yemeye başladım
Eki Görüntüle 1838210 Eki Görüntüle 1838212 ayy nasıl sağlıklı beslendiysem artıkaslibo yu gececem diye,yag ve karbonhidrat yok,protein dolu
Sen hele bir mezun olma da o zaman gor elimizden ne cekiyorsunGunaydin kizlaaar,
Dun ve bugun ki menulerimi yazmiyorum beni topa tutmamaniz icin
Amaaaaa, umit ediyorum ki yarin mezunum
Tekrar çok gecmis olsun canım dikkat et yediğine ictigine,bak tarihlerine,allah muhafaza...Yani yediklerimi düşünüyorum yapsa yapsa o yapar tarihi azcık geçmiş çünkü bir de çıtır balık ısıtıyorum fırında anlamadım ben süt diye düşündüm mide ilacımı falan aldım zaten önceden de olmuştu böyle duruyodu aman allah kimseye yaşatmasın çok kötü
Çok sağol canım dikkat ediyorum artık ayranımı taze aldırdımSen hele bir mezun olma da o zaman gor elimizden ne cekiyorsunvalla zopalar kaptan demedi deme
Tekrar çok gecmis olsun canım dikkat et yediğine ictigine,bak tarihlerine,allah muhafaza...
Canim cok gecmis olsun..Çok sağol canım dikkat ediyorum artık ayranımı taze aldırdım
Sen hele bir mezun olma da o zaman gor elimizden ne cekiyorsunvalla zopalar kaptan demedi deme
Tekrar çok gecmis olsun canım dikkat et yediğine ictigine,bak tarihlerine,allah muhafaza...
Hamile kalmaklada bitmiyor ki ve her çileyi Unutuyorsun unutmasa kimse ikinciyi doğurmaz zatenNe çileli yolmuş annelik yolu.
Hiç duymamıştım.
Kendimi hazırlayım o Zaman psikolojik olarak
Bakalım burada Nasıl olacak.
bende 400 du işte iki sene önce ugusturcakti düğün var diye erteledim bi ay sonra gerek kalmadı hamileydim ama arkadslarimda ağrılı olmuş belki ugusturdular fark etmedinCanim ben 2 sene önce cektirmistim. Görüntüleme merkezinde. Ne anestezi ne agri ne kanama hic biaey hissetmeden 10 dk da bitmişti. Ama orada nasil olur bilemem. 2 sene önce400 tTLvvermiştim. Simdde en fazla 500 TL falandir.
Allah seni mezun olunca kaybolma sen cozutursun yoksaGunaydin kizlaaar,
Dun ve bugun ki menulerimi yazmiyorum beni topa tutmamaniz icin
Amaaaaa, umit ediyorum ki yarin mezunum
Maydanoz kuru yapabilirsiniz o zaman.Cancagizim ataktan kastim spordur, kürdur,detokstur vs. İdi.hani öne geçmek için
Amaannn dikkat et canim. Balik ve sut dodokunmuş olabilir.Yani yediklerimi düşünüyorum yapsa yapsa o yapar tarihi azcık geçmiş çünkü bir de çıtır balık ısıtıyorum fırında anlamadım ben süt diye düşündüm mide ilacımı falan aldım zaten önceden de olmuştu böyle duruyodu aman allah kimseye yaşatmasın çok kötü
Yok tatlim hic bisey yapmadilar. Sadece siviyi verirken cookkk hafif agri oldu o kadarcik. Ama tuplerde veya rahimde yapisiklik, tikaniklik falan olursa baya agri oluyormus. Sivi verirken.Hamile kalmaklada bitmiyor ki ve her çileyi Unutuyorsun unutmasa kimse ikinciyi doğurmaz zaten
bende 400 du işte iki sene önce ugusturcakti düğün var diye erteledim bi ay sonra gerek kalmadı hamileydim ama arkadslarimda ağrılı olmuş belki ugusturdular fark etmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?