edacım listeye aldık seni
inşallah canım çok sağol,Kızlar bütün sayfaları okudum
kilo verenleri tebrik ederim
Bu hafta inşallah dereceye gireriz.
Günaydın kızlar.
Kilom 98,7
Listeye dönebilirim değil mi ?
Okulda okuyamiyorum ama okuduklarını yazayım hemenkilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum:-*
Nolur bizi taciz et sosyolojiayağını kesme buralardan eski rakibem
Canım menülerin çok iyiydi hele ki sporların.kalori takibi yapsana bi sure belki 1000cal altında aliyorsan vücut kıtlık sinyali de veriyor olabilir ki bence verdiğin gayet iyi ama o kadar spor yapınca daha çok vermeyi hak ediyorsun:-*
Tatlılardan mi yedin anlamadım? Canım vazgeçme, kendini erteleme.boyle böyle bu zorlukları aşıp hedefine ulaşacaksın i nsallah
ayy eskiler geliyor ve biz tanımıyoruz,gecmis sayfaları da mı sam kiiihoşgeldin canim
tebrikler tatlımm, hesaplamada 70/61.2=1.14 olmalı :)
tebrikler tatlımm
oyy oyyy süpersinnnnn
canım menülerin ve sporlar çok iyidi. belkide vücut duraksamaya girmiştir. onun için pes etmek, moral bozmak yok. aynen devam. 300-500 'de olsa vermek önemli.
tebrikler canımmm
tebrikler canımmdikkat et kendine, gerekirse doktora gidip serum falan taktır rahatlatır seni
Vu huuuu, kimler gelmis kimlerHoşbulduk arkadaşlar.
Nasılsınız bakalım.
Ben bügün neler yedim
Sabah
50 gr buğday ekmek arası yumurta peynir domates
ara: 1 çb kadar leblebi
Öğle:
salata
porsiyon döner sadece eti
salata
ayran
Vu huuuu, kimler gelmis kimler
Baktim senin gelecegin yok, bari mezun olup gideyim dedim
Eveeet, nihayetMezun oldun yaniSevindim balukçuuuu
Istiyorum istemezmiyim hep beraber tabi çok teşekkürler canım bu hafta çok şanssız bi haftaydı sadece böyle düşünüp yoluma devam ediyorumtabi ki pes etmek yookkkk, hep beraber başarıcaz ,yeterki sen iste
Istiyorum istemezmiyim hep beraber tabi çok teşekkürler canım bu hafta çok şanssız bi haftaydı sadece böyle düşünüp yoluma devam ediyorum
Cuma sabah evden tartilirim
Menulerimi yazmasam daha iyi
Ama cok yemiyorum.
Inşallah canım ben bu haftaki hatalarımdan ders aldım bundan sonra kimsenin ısrarına göz yummucam özellikle annemlerin ve irademe sahip çıkıcam başladığım yere dönüyorum kendime yazık ediyorum akıllandım artık disiplinli davrancam sende üzülme en azından 1 hafta önce ki kilo dan daha zayıf oluyorsun canımyeterki pes wtmeyelim canım bnde kaç haftadır gram gram veriyorum ama napalım en sonunda kazanan biz olcaz marım
Inşallah canım ben bu haftaki hatalarımdan ders aldım bundan sonra kimsenin ısrarına göz yummucam özellikle annemlerin ve irademe sahip çıkıcam başladığım yere dönüyorum kendime yazık ediyorum akıllandım artık disiplinli davrancam sende üzülme en azından 1 hafta önce ki kilo dan daha zayıf oluyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?