hadi bakalımKızlar kahvaltıya gitmeden
Güncel kilom 69,6 (ev tartısı dün)
Burada 68,5 ( az önce tartıldım )
Giremezsem durum böyle
Tatlim bi kere dene eğer tansiyonunun oynatirsa bidaha içme. Sonuçta saglik daha önemli. Birde sen gebelik düşünüyorsun ya yumurtlamadan sonra içme. Ben öyle yapıyordum. Adet olunca baslayip 15 gün içip birakiyordum adet olana kadar yeşil cay falan hic bisey icmiyordum. Ne olur ne olmaz diye. Seninde aklinda olsun :))
o kadar muzu yersem, ben 1 ay kabız gezerim herhaldeMerhaba kızlar bugünki menüm
Sabah 1 muz + 1 bardak süt
Öğle 1 muz + 2 küçük tuzlu kurabiye + 1 bardak süt
Ara 1 grissini + 1 muz
Akşam 1 muz + 1 bardak süt
Ara 1 bardak ayran+ 1 grissini
Bugün hafif geçireyim dedim muz detoksu gibi falan ama tam yapamadım böyle saçma bi menü oldu
30 dakika yürüyüş + 15 dk koşu + 2 kereaslibo aerobik cezası
Cezamda bitmiş oldu
3 lt su
kürleri düşüne düşüne bir hal oldun , birazdan güncel kilomu yazıcam,Maydanoz yaptım canım,b ir bardak cok geldi bana:-( yarına az da olsa fayda etse vardır yine deyarın akşam kvaliemlere gidiyoruz,pazar döneceğiz,pazar baslarim artık yapmaya allah razı olsun canım yardımların icin:-*
muz kabız yapmasin hocam?
hoşgeldin,kulağım çınladı geldim :) şu sıralar biraz yoğun geçti, birazda kafam doluydu ondan uğrayamadım izin verdim kendime
napıyorsun, napıyorsunuz bakalım :)
Yine ilk bildirim benden galiba
61,2-60.5=0.7
61,2÷70=0.874
Evet hatırlıyorum yaptığını sanırım faydasını da görüyorsun:gkDaha öncede denemiştim canım yapmamıştı hep öyle bilinir aslında ama yapmadı bni daha
hoşgeldin canım, aynı be ya eriyoruzkulağım çınladı geldim :) şu sıralar biraz yoğun geçti, birazda kafam doluydu ondan uğrayamadım izin verdim kendime
Canım akşam yoğurdu yapmadım,s sadece maydanoz yaptım.mideme de yazık di miaslibo
Bu da sana gelsinEki Görüntüle 1838631
Hosgeldiiin, keyfin yerindeyse, problem yoksa ne guzel.. napalim, biraktigin gibi degiliz, mezun mu oluyorum nekulağım çınladı geldim :) şu sıralar biraz yoğun geçti, birazda kafam doluydu ondan uğrayamadım izin verdim kendime
Yine ilk bildirim benden galiba
61,2-60.5=0.7
61,2÷70=0.874
Kizlaaar, ikinizi de cook tebrik ederim..günaydın hayırlı sabahlar , hiç ama hiç tahmin etmiyordum amaaaa
geçen haftaki hedef kiloya ulaştım
geçen hafta: 61,4
bu hafta : 60,8
sağol canım sen ne durumdasın, bu hafta mezuniyet görünüyor mu ufuktaHosgeldiiin, keyfin yerindeyse, problem yoksa ne guzel.. napalim, biraktigin gibi degiliz, mezun mu oluyorum ne
Kizlaaar, ikinizi de cook tebrik ederim..
çok çok tebrikler , tamam mezun olda takımı bırak ma ,Gunaydin arkadaslaaar, dun aksam 100 gr fazlam olsa sa, sabah tartidaki rakamdan memnunum. Nihayet 62
Mezunum ben mezunuuuuum
Ucuz atlatmisim resmengünaydın hayırlı sabahlar , hiç ama hiç tahmin etmiyordum amaaaa
geçen haftaki hedef kiloya ulaştım
geçen hafta: 61,4
bu hafta : 60,8
Mezun olmuş gidiyorsun,bize veda ediyorsunnnn agliyciiimmmmGunaydin arkadaslaaar, dun aksam 100 gr fazlam olsa sa, sabah tartidaki rakamdan memnunum. Nihayet 62
Mezunum ben mezunuuuuum
Ha haaa, gidiyorum amaaaa, her an geri donebilirimçok çok tebrikler , tamam mezun olda takımı bırak ma ,yoksa kaptanlarımızı kim çiğ çiğ yicek
Zaten 62 simdilik hedefim, biraz kendime mola vereyim, havalar da isinsin, tatil oncesi bakarsin yeniden katilirim aranizaMezun olmuş gidiyorsun,bize veda ediyorsunnnn agliyciiimmmm
Caniimmm darısı başımıza,tebrik ederim:-*
Derse geç kalıyodum ya az daha kız sizin için
hiç veremeyip, yada almaktan çok çok iyidir canısıgünaydın kızlar kilo veren arkadaşlar tebrik ederim
güncel : 62.3 kendimi sıksamda ancak gram gram gidiyor artık bu haftada 300 gram verdim :\
tabiki öyle canım öyle daha kötü oluyorhiç veremeyip, yada almaktan çok çok iyidir canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?