Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Üzülme canım, önümüzdeki hafta girişin muhteşem olur hem regl de olunca odem de atarsin ohh miss
Ayy canım yaa doğru,normalde ilk sayfaya bakıyorum hep unuttuğum için, b ugun okula geç kalacaktim bakmadan yazdım,okula varınca yazamayabilirim diye bi daha unutmam inşallah
Cuma sabah evden tartilirim

Menulerimi yazmasam daha iyi
Ama cok yemiyorum.
Aman canım her zaman mı gidecen taaa oralara ye gitsin,gelince spor yapar verirsin
Hoşbulduk arkadaşlar.
Nasılsınız bakalım.
Ben bügün neler yedim

Sabah
50 gr buğday ekmek arası yumurta peynir domates

ara: 1 çb kadar leblebi

Öğle:
salata
porsiyon döner sadece eti
salata
ayran
Tecrübeli menüafiyet olsun:
baslamalisin bence de,binin altına dusme mümkünse.programla ilgili yardımcı olurum ihtiyacın olursa:-*

***10. TAKIM 467. ETAP***

katre-i dem(70.8/70.0/0.8/%1.13)
WanHeda (100.8/98.7/2.1/%0.30) 461. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 7'ye bölündü, üyenin eski nicki "The Queen" dir
breeze3547(62.6/62.3/0.3/%0.48)
sosyoloji12(62.4/62.0/0.4/%0.64) Mezun olmak istiyor
aslibo (61.4 /60.8/0.6/%0.98)
RoseAnge (70.1/69.6/0.5/%0.71)
yolcukardelen (61.2/60.5/0.7/%1.14)
littlelamp (74.4/73.2 /1.2/%1.61)
tuba52 (93.3 /92.4/0.9/%0.96)
bffean (64.2/64.5/+0.3/%-0.47) Takım içi kurallara uymadığı için diskalifiye edildi

10.takım ortalaması: 0.748

Deneme süresindeki üyeler

aysedurmaz (78.8///%)Yeni üye, giriş kilosu:82.2 hedef kilosu:70 giriş tarihi:11,05,16
ses35 (71.8 /72.5/0.7/%-0.97)Yeni üye, giriş kilosu:72.3 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16

B bffean takım içi kurallara uymadığın , katılımının az olduğu, 2 aydır kilo veremediğin için üzgünüm ama diskalifiye edildin. bundan sonraki kilo verme serüveninde başarılar dileriz.

akşam ıspanak kavurucam yanında yoğurt olmazsa bulgur pilavıda yaparım canım çok istiyor.salata ile süper olur

Aslında reglim bugün bitti canım ama şişliğim inmedi yediklerinin de etkisi var ama ödemi de atamadım sanki. bunun için bi öneriniz olurmu bana

B bffean takım içi kurallara uymadığın , katılımının az olduğu, 2 aydır kilo veremediğin için üzgünüm ama diskalifiye edildin. bundan sonraki kilo verme serüveninde başarılar dileriz.
Sanırım girmedi bu msji
Menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet salatalık domates 2 dilim ekmek 1 yk ev yapımı çilek reçeli
Öğle tahıl gevreği süt 1 kase
Akşam tavuk göğüs bol salata 1 bardak ayran
sabah reçel çok olmuş canım YK baya bir reçel alıyor tatlı ihtiyacını sabaha meyve ekleyerek giderebilirsin temizlik bittimi ilk sirada ben varım ona gore

Ne demek kaptancigim seni aratmamaya calisiyirum :)) neyseki ben dogurmadan iznin bitiyor :))) doğum sonrasi bu sefer fazla kilolari vermek için burada olacagim :))
kimyager1508 canım çok teşekkür ederim valla doğurmayacak olsa takımı ona bırakacağım bu gidişle liste hazırlarken doğuracak eskiler bilir ben böyle değildim tatilde oldum

Dun yazmistim maydanoz kuru diye. Ödeme bire bir etkili.
Tamam canım bi bakayım
Sanırım girmedi bu msji
sabah reçel çok olmuş canım YK baya bir reçel alıyor tatlı ihtiyacını sabaha meyve ekleyerek giderebilirsin temizlik bittimi ilk sirada ben varım ona gore
Tamam kaptanım reçel yerine meyve yerim temizliği kolayladım bitireyim gelcem :))

Tamam canım teşekkür ederim

kızlar tebrikler üçüncü olmuşuz

Tatile mi geldim valla laf yemeye geldim anlamadım her gelen bu ne kilo koca karı olmuşsun yok benim kız doğdu aynı manken sen niye böylesine hepsinin saçını başını yolladım var sizede kardeşim sanki ekmeği mi yemeğini kendileri veriyor bende tu bayram bu lafları onlara yedirtecem

Iyi geceler kızlar. Bugün tartilamadim maalesef.yarın sabah da tartilamayacagim.pazar sabah evimde olursam yazarım.olmazsa haftaya cumayı beklerim.geçmişi de okuyamadim maalesef. Sakarya dayiz bu gece.yarın Eskişehir Afyon :) çok yorucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…