Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eveeet, nihayet
Ama bir sure sonra 2. Hedef kiloma kavusmak icin tekrar araniza donebilirim. Hele bir balik sezonu acilsin da

Oop balık sezonunu bekleme mangal sezonu açıldı. :)

@WanHeda hoşgedin canım
Tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
Hoşbuldum teşekkürler.

sabah+ öğle
1 yumurtadan sucuklu omletin yarısı (3 dilim sucuk )
2yk kaşıpı kadar patates kızartaması
1 tam buğday lavaş
2 zeytin + 1 yk lor peynir
1 çk reçel

kaçamaklı bir kahvaltı oldu

Sende farkndasın zaten. Gün içerisinde toparlarsın :)

Günaydın kızlar,
Sabah tb ekmeğine peynir domatesli marullu sandviç yedim.

Ara 1 kupa sütlü kahve.

Dişçiden çıktım 2 saat bir şey yiyip içemeyeceğim

Gecmis olsuuun, bu arada izinliyjen verdigin kilolar da dikkatimden kacmadi
Ne yaptiniz isteme isini ? Var mi bir gelisme ?
Esrasi nin dugunu oldu mu ki ?

Kahvaltıda bi kaç dilim salatalık edim,nane kekik içtim gün boyu bulantidan dolayı.oglen de haşlanmış nohut yedim bi kaç kaşık,b i kaç saat sonra iki kaşık pilav ile bir iki dilim salatalık turşusu.midem almıyor hala

Sağlık olsunda kilolar da gitsin canım regli oldun atarsın inşallah ödemeleri
Benim oğlum kaç defa kustu öyle beni o an etkiliyor ama senin gibi olmadım hiç Allahtan

Geçmiş olsun canım yarına daha iyi olursun inşallah beslenmene dikkat ette hasta olma

Sağlık olsunda kilolar da gitsin canım regli oldun atarsın inşallah ödemeleri
Benim oğlum kaç defa kustu öyle beni o an etkiliyor ama senin gibi olmadım hiç Allahtan

Geçmiş olsun canım yarına daha iyi olursun inşallah beslenmene dikkat ette hasta olma
Canım daha önce bi defa daha olmuştu ama o zaman etkilememişti:-( galiba midemi usuttum:-( buralarda salgın var çeşme suyundan ama biz çeşme suyu da icmiyoruz,gececek inşallah bakalım,sagolasin canim:-*

Canım daha önce bi defa daha olmuştu ama o zaman etkilememişti:-( galiba midemi usuttum:-( buralarda salgın var çeşme suyundan ama biz çeşme suyu da icmiyoruz,gececek inşallah bakalım,sagolasin canim:-*
Meyveleri yıkıyorsun ya ondan da geçiyormuş daha önce bizimde olmuştu doktor öyle demişti tekrar geçmiş olsun havalar da bi garip benim ki de dünden beri hafif ateşli anlamadım görünür de bişey de yok salı gününe kadar geçmezse doktora götürcem

Slm kızlar sabah
salata domates
tereyağını a 2 yumurta
7 zeytin
1 avuç fındık
kk peynir
akşam 2 tabak taze fasulye
3 kaşık Yoğurtlu çorba

Gayet güzel menüler Kizlar. @Ses35 gule gule kullanin canimm.

Geçmiş olsun canimm

hadi ya,sirke kullanmaya basliyayim o zaman tekrartesekkur ederim
kimyager1508 tesekkur ederim canım:-*

güzelmiş denemekte fayda var, haftada kaç gün ve hangi zamanda yapılailir, onlarıda öğreniversen
@yolcukardelen e fark atmam lazım bu hafta artıkın
her gün içebilirsin 1 bardak spor sonrası sınırlaması yok öğün arası gibi bile kullanabilirsin ben kabızlık çekiyodum aç karnına 3 yudum aldım 2 kere tuvalete çıktım :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…