Burun akıntısı öksürük bizde de var canım ama benim oğlum da alerji var ben eczanede satılan rise kit tuz alıyorum şişesi de içinde oluyo temiz suyla karıştırıp burna sıkıyorsun ne varsa temizliyor çok rahatlatıyor. oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama eczaneye bi sor istersen.Günaydın arkadaşlar.
Her geçen gün daha da kötüye giderek ilerliyorum. @katre-i dem soğanlı balı multaka yapacağım. Ateşleri yok ama sürekli burun akıntısı ve öksürük varilaç yerine bitkisel bişeyler arıyordum bende.zencefili de içiremiyorum kızıma. Acı diye yemiyor. kara turpla bal yapayım dedim onun da mevsimi değil. Çok sağol tarif için.
Bugün sabah 2 dilim etimek az küflü peynir 1 zeytin yedim.Kırmızı çay ile :) Kırmızı çay kızımın çayı ıhlamur adaçayı nane limon elma kabuğu tarçın nar çiçeği ne bulursam atıyorum kırmızı oluyor ya ordan geliyor adı :)
ara olarak 1 muz 1 tanecik eti form limonlu bisküvi.paket değil tane :) şu an dışarıdayım. inşallah dışarda yemek zorunda kalmam öğlene.
sporu da yapacak halim yok bugün.işlerimi bitirip eve dönüp oğlumla uyumak istiyorum bugün
geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar.
Her geçen gün daha da kötüye giderek ilerliyorum. @katre-i dem soğanlı balı multaka yapacağım. Ateşleri yok ama sürekli burun akıntısı ve öksürük varilaç yerine bitkisel bişeyler arıyordum bende.zencefili de içiremiyorum kızıma. Acı diye yemiyor. kara turpla bal yapayım dedim onun da mevsimi değil. Çok sağol tarif için.
Bugün sabah 2 dilim etimek az küflü peynir 1 zeytin yedim.Kırmızı çay ile :) Kırmızı çay kızımın çayı ıhlamur adaçayı nane limon elma kabuğu tarçın nar çiçeği ne bulursam atıyorum kırmızı oluyor ya ordan geliyor adı :)
ara olarak 1 muz 1 tanecik eti form limonlu bisküvi.paket değil tane :) şu an dışarıdayım. inşallah dışarda yemek zorunda kalmam öğlene.
sporu da yapacak halim yok bugün.işlerimi bitirip eve dönüp oğlumla uyumak istiyorum bugün
maşallah maşallah , canım,
Şu chia dan bende aldım güzel oluyo mu şu puding sen nasıl yapıyorsun canım
çok geçmiş olsun canısı, üzüldüm bir an önce iyileşirsin inşallah, nane limon kaynatsana iyi gelir belki midene, bende kaç gündür grip olucam olamadım sallayıp duruyor beni, şu an bile ateşim var, coraspin içtim 1 saat evvel, hem baş ağrısı hem tansiyonum düşüyor,Geç oldu amma günaydın kızlar. Midem iyi değil yarım dilim tb ekmeği ile 1tk krem peynir yedim sabah
Faydasını gördün mü peki.1 kasesi kaç kalori biliyormusun canım yarın ben deneyim merak ettimgeçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım
canım ben pek sevemedim ama yinede arada yapıyortum 2 yk chia ile 1 su bardağı sütü karıştırıyorum içine biraz tarçın atıyorum 10 15 tane kuru üzüm atıyorum buzdolabına koyuyorum akşam sabaha stüne bi meyve ekleyip yiyorum
Canım Noldunuz böyle bi doktora mı gitseniz acaba kaç gündür geçmediGeç oldu amma günaydın kızlar. Midem iyi değil yarım dilim tb ekmeği ile 1tk krem peynir yedim sabah
Canım geçmiş olsun.bol limonlu su iç zencefil kaynat.bişey kaçırmadın kimse ceza vermedi bu haftaçok geçmiş olsun canısı, üzüldüm bir an önce iyileşirsin inşallah, nane limon kaynatsana iyi gelir belki midene, bende kaç gündür grip olucam olamadım sallayıp duruyor beni, şu an bile ateşim var, coraspin içtim 1 saat evvel, hem baş ağrısı hem tansiyonum düşüyor,
aklıma gelmişken biz bu hafta ceza almadık , takım arkadaşlarımızdan birinci olanlar ceza veriyor duya, benmi kaçırdım yoksa
sağol canım ama limonlu su içiyordum bıraktım, bana yaramadı daha doğrusu, gün içinde içtiğim suya azar azar ekliyordum, tansiyon düşük sürekli, zencefil alıcam hiç içmedim bu akşam alırım inşallah,Canım geçmiş olsun.bol limonlu su iç zencefil kaynat.bişey kaçırmadın kimse ceza vermedi bu hafta
Canım 2 yk 130 140 kolari Die biliyorumFaydasını gördün mü peki.1 kasesi kaç kalori biliyormusun canım yarın ben deneyim merak ettim
Canım Noldunuz böyle bi doktora mı gitseniz acaba kaç gündür geçmedi
Kizlar selam. Kaç gündür ugrayamadim. Bu hafta ugrayamicam. Geçmişi de okuyamadim hhenüz. Bu hafta kardeşimin nikah, kina, ddüğün var. Annemlerdeyim. Haberiniz olsun. Bisey olursa etiketlersiniz. Opuyorum hepinizi :))
Beyaz ekmeği bırakmalısın canım seni çabuk acıktırır.ben iyiyim valla ev iş düğün telaşı yorgunluk var ama olcak okadar sen nasılsınGünaydun şeker ler nasılsınız
sabah 1 dilim beyaz ekmek
2 adet az tereyağını yumurta
domates salata
5 zeytin
1 kase yoğyrt
Hımm ozaman zencefil mutlaka iç çok fayda ediyorsağol canım ama limonlu su içiyordum bıraktım, bana yaramadı daha doğrusu, gün içinde içtiğim suya azar azar ekliyordum, tansiyon düşük sürekli, zencefil alıcam hiç içmedim bu akşam alırım inşallah,
Anladım canım bu hafta kritik benim haftaya deneyim bari ozaman maydonoz kürü iyi geldi bana bi dene istersenCanım 2 yk 130 140 kolari Die biliyorum
Bende iki üç kere yaptım canım bi faydası oldu mu bilmiyorum sadece cuma tartılıyorum bide son dönemlerde çok yavas kilo veriyorum o yüzden verdirdi mi bilmiyorum
Kolay gelsin canım allah mesut etsin kardeşini. benimde kardeşimin düğünü var cuma günü bende hem onun telaşı hem evin telaşı uğraşıyorum işte.Merak etmiştik seni doğuma mı gittin diye :))Kizlar selam. Kaç gündür ugrayamadim. Bu hafta ugrayamicam. Geçmişi de okuyamadim hhenüz. Bu hafta kardeşimin nikah, kina, ddüğün var. Annemlerdeyim. Haberiniz olsun. Bisey olursa etiketlersiniz. Opuyorum hepinizi :))
Beyaz ekmeği bırakmalısın canım seni çabuk acıktırır.ben iyiyim valla ev iş düğün telaşı yorgunluk var ama olcak okadar sen nasılsın
Canım normLde kepek ekmeği yiyordum evde yoktu ondan yedim çok şükür idare ediyorum ALLAH kolayluk versin canımBeyaz ekmeği bırakmalısın canım seni çabuk acıktırır.ben iyiyim valla ev iş düğün telaşı yorgunluk var ama olcak okadar sen nasılsın
Allah razı olsun canım. Esnaf gibi olduk canisi aramızda lafimi olur. Hay sen çok yaşa emiAlıntılar uçmuş ben yazana kadar ya:-(aslibo içtim canım sagolasin,sen de dikkat et kendine ben de gormedim ama sana ceza vermeyeceğim,100 gr vardı aramızda onun da cezası mı olurmuş allasen
Burasi öyle keyfi takilabilecegin bir yer değil çok sans verrdik ama ne katılım ne kilo vermede artış yok hevesini başka yerde deneyebilirsin bi suru platform var bu konudanapayım eleyin yaaa valla sizde insanın hevesini kırıyosunuz.
Okuyamam inşallah işe yarar canimGünaydın arkadaşlar.
Afiyet olsunHerkese Günaydın kızlar
en sonunda tartıya barıştık ama çok değil yarından daha umutluyum açıkçası maydonoz kürü işe yarıyor tavsiye ederim
Şu an içiyorum hoş ferahlık verici bi tadı vat
Canım chianin üzerinde yazıyor günlük tuketim 15 g 1yk ediyor dolu dolugeçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım
canım ben pek sevemedim ama yinede arada yapıyortum 2 yk chia ile 1 su bardağı sütü karıştırıyorum içine biraz tarçın atıyorum 10 15 tane kuru üzüm atıyorum buzdolabına koyuyorum akşam sabaha stüne bi meyve ekleyip yiyorum
geçmiş olsun canimGeç oldu amma günaydın kızlar. Midem iyi değil yarım dilim tb ekmeği ile 1tk krem peynir yedim sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?