Aynen ama ne bileyim hala daha laflar kulağıma çığlık ama Başara cam onlarda sunacaktır
Sen de sağol canım:-*
Evet cikarmasin diye de eklemiyorum ama kalori değerine bakiyorum sporun
saglikliyken diyelim ama canım benim,normalde ben de fazlasıyla istahliyim hele ki tatlı konusunda
İnşallah canım ama hala o kadar moralimbozuk ki aağlamak için kendimi zor tutuyorum[/QUOTE]yolcukardelen, post: 46707304, member: 459709"] T tuba52 canım bozma moralini,insanlar kas yapayım erken de çıkardıkları gözün farkına varamiyorlar maalesef.ancak sen onlara sinirlenip yemek yerine onlara sinirlenip daha çok bilenmeli ve ddiyetine daha sıkı bağlanmalısin.kimyager hep der ya hanı bu kilolari bi anda almadik diye elbette vermek de zaman alacak.saglikli bi şekilde verirsin inşallah bi an once
Yap canım canima minnetbenim bazen çok fena cazgır olabiliyorum bu durumlarda tutar, örneğin bana demiş olsalar, hiç tereddütsüz sana neeeee işine bak derim,
ah canımmmmm sen iste ben sana tatlıların alasını yaparım,
heleki gül tatlısını benim kadar iyi yapan olmadı çevremde
Ayy beni yakan o tatlılarSen de sağol canım:-*
Evet cikarmasin diye de eklemiyorum ama kalori değerine bakiyorum sporun
saglikliyken diyelim ama canım benim,normalde ben de fazlasıyla istahliyim hele ki tatlı konusunda
Onların konuşması seni iyi yönde etkilemeli canım senden çok üstün insan mı bunlar üstelik bunu kilolar mı belirliyo kiloyla insan mı değerlendirilir hem ne ayıp ya Boz at öyle insanları onlara ne yaniAynen ama ne bileyim hala daha laflar kulağıma çığlık ama Başara cam onlarda sunacaktır
Haklısın canım bundan sonra bu konuda benden taviz yok herkes dönecek bir de kendine bakacak büyük müyük demem çünkü çok kırılıtorumAyy beni yakan o tatlılar
Onların konuşması seni imüziknde etkilemeli canım senden çok üstün insan mı bunlar üstelik bunu kilolar mı belirliyo kiloyla insan mı değerlendirilir hem ne ayıp ya Boz at öyle insanları onlara ne yani
Büyükse de büyük gibi davransın yapıcı olsun canım kimsenin dış görünümüyle kimseye laf söylemeye hakkı yok.herşey bizim elimizde güzelim.ne yaşadığını aynı kaderi yaşayan bizlerin bile anlamasına imkan yok çünkü her sorun kişiye özel herkese kendi sorunu en büyük. Çünkü şartlar farklı kişilikler aileler yaşadığı şehir birlikte olduğu insanlar farklı.ayrıca kimse mükemmel değil.senin Göbeğin var belki ama dünya iyisi bi insansın seni eleştiren bi kere yaptığı eleştiriden dolayı bile mükemmelliğin yanından geçemez belki de Vicdansızın teki.bunu ne belirliyor yani bir gün toprak olacak dış hatlarımızı mı yanımızda götüreceğimiz vicdanımız mı ?Haklısın canım bundan sonra bu konuda benden taviz yok herkes dönecek bir de kendine bakacak büyük müyük demem çünkü çok kırılıtorum
Rosecum gelmişKızlar ben geldim
Ne yazıkki internete bağlanamıyorum
Kendi telefonumun internetinden kullanmak zorunda kalıyorum
Anlamadım neden telefon girmiyor WiFi ile internete
Bilmiyorum
Neyse cuma günü evde olacağım
Sabah girerim tekrar giremezsem
Aşırı yemiyorum
Porsiyonlar aşırı büyük zaten
Az miktarda yiyip bol su içiyorum
Tatlılarında tadına bakıyorum tamamını yemiyorum
Ama tabi Nasıl etkiler sonuçta eskiden hiç yemiyordum
Bir de spor
Tempolu 10 saat yürüdüğümüz oluyor
Faydası oluyordur
Bir de 5-6 saat yüzdüm bu zamana kadar
İnşallah artıya çıkmadan bitiririm
Son olarak yemekler tamamda
Tatlılar harika kızlar
Rosecum gelmiş
Yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat derler bizim burda:))
Güzel spor yapmışsın dengelenmiştir bence ama en doğrusunu tartı bilir tabi:)
Çok haklısın canım inşallah başaracağız beni rahatlattı hepinize ALLAH razı olsun yılmayacammmmBüyükse de büyük gibi davransın yapıcı olsun canım kimsenin dış görünümüyle kimseye laf söylemeye hakkı yok.herşey bizim elimizde güzelim.ne yaşadığını aynı kaderi yaşayan bizlerin bile anlamasına imkan yok çünkü her sorun kişiye özel herkese kendi sorunu en büyük. Çünkü şartlar farklı kişilikler aileler yaşadığı şehir birlikte olduğu insanlar farklı.ayrıca kimse mükemmel değil.senin Göbeğin var belki ama dünya iyisi bi insansın seni eleştiren bi kere yaptığı eleştiriden dolayı bile mükemmelliğin yanından geçemez belki de Vicdansızın teki.bunu ne belirliyor yani bir gün toprak olacak dış hatlarımızı mı yanımızda götüreceğimiz vicdanımız mı ?
Yani bu kadar lafın kısası canım sınırlarını çiz kimse ordan girmesin hayat senin kimseyi takma kendin için bişeyler yap
Son bir şey daha bu tip insanlar seni mutsuz umutsuz görünce sevinir çünkü bundan beslenir kendi başka ayıplarını örter güya.sen kırılma daha dik daha mağrur ol naif bi insansın belli kendine bak sen kendine güven başaracağız
Çok geçmiş olsun canım kwndine dikkat etİyi akşamlar kızlar.
Artan burun akıntısı ve faranjitle bütün günü ayakta geçirdim(( Çocuklarımla değildim ama onlar olsaydı daha az yorulurdum sanki Gözlerim yaşarıyor artık gripten. Çocuklar da böyle maalesef ((((
Sabah 1 sb süt ile kahvaltılık gevrek yedim.ara olarak 1 muz 1 nane-limon cayı.öglen tavuk saç kavurma yedim salatayla.ne ekmek ne pilav aldım.akşama kadar çalıştım hiçbişey yemeden.Akşam 6da yarım paket eti form çikolatalı bisküvi yedim.açlıktan bayılacaktım yoksa.7de de 1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası,4 tavuk kanat ızgara olarak,2 yemek kaşıgı makarna,3 yk az yağlı yoğurt yedim.ıhlamur-elma-rezene vs karısık çay demledim.bayılcam yorgunluktan.yüz kemiklerim bile ağrıyor.((
bu arada unutmuşum dün yazmayı 1 saat leslie yaptım dün.bugun de 20 dk tempolu yürüdüm.spora vakit bulamadım bugun.takatim de kalmadı zaten
hayırlı geceler hepinize.
yarın yulaf ezmeleri aldım.Hadi bismillahh
Canim sen baştan beri bi turlu ne gidebildin ne kilo verdin nede paylaşımın oldu geçen hafta elendin üzgünüm haberin bile yok@katre-i dem kaptan bu hafta tolantılar olduğu için siteye girmem imkansız evde kızım internet hakkımı bitirmez ise telefondan girmeye çalışırım.ama beni bu hafta mazur görün.zaten geçen haftadan beri düzenli giremiyorum hastalık ve işler yüzünden.
Çok kötü bir yanı yok üzülme boşa gayet iyiMenüm tahmin ettiğim gibi olmadı akşama kadar dışardaydım
Kalkınca maydonoz limon kürü
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık
Öğle active yoğurt tahıl gevrekli
Ara 1 muz sütlü kahve
Akşam 1 dilim ekmek 5 köfte salata 1 bardak ayran
Su 2 litre
Kızlar ben geldim
Bilmiyorum
Aşırı yemiyorum
Bir de spor
Faydası oluyordur
Tatlılar harika kızlar
Anlatacak O kadar çok şey var ki
Çok güzel gerçekten
Dönünce uzun uzun anlatırım
Çok güzel tarifler detokslar öğrendim
Onlarıda anlatıcam
İnşallah dengelenmiştir
Tartılmaya korkuyorum
oo ne diyorsun çok tehlikeli mayınlı bolgedesinİyi akşamlar kızlar.
Artan burun akıntısı ve faranjitle bütün günü ayakta geçirdim(( Çocuklarımla değildim ama onlar olsaydı daha az yorulurdum sanki Gözlerim yaşarıyor artık gripten. Çocuklar da böyle maalesef ((((
Sabah 1 sb süt ile kahvaltılık gevrek yedim.ara olarak 1 muz 1 nane-limon cayı.öglen tavuk saç kavurma yedim salatayla.ne ekmek ne pilav aldım.akşama kadar çalıştım hiçbişey yemeden.Akşam 6da yarım paket eti form çikolatalı bisküvi yedim.açlıktan bayılacaktım yoksa.7de de 1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası,4 tavuk kanat ızgara olarak,2 yemek kaşıgı makarna,3 yk az yağlı yoğurt yedim.ıhlamur-elma-rezene vs karısık çay demledim.bayılcam yorgunluktan.yüz kemiklerim bile ağrıyor.((
bu arada unutmuşum dün yazmayı 1 saat leslie yaptım dün.bugun de 20 dk tempolu yürüdüm.spora vakit bulamadım bugun.takatim de kalmadı zaten
Canim sen baştan beri bi turlu ne gidebildin ne kilo verdin nede paylaşımın oldu geçen hafta elendin üzgünüm haberin bile yok@katre-i dem kaptan bu hafta tolantılar olduğu için siteye girmem imkansız evde kızım internet hakkımı bitirmez ise telefondan girmeye çalışırım.ama beni bu hafta mazur görün.zaten geçen haftadan beri düzenli giremiyorum hastalık ve işler yüzünden.
Çok kötü bir yanı yok üzülme boşa gayet iyiMenüm tahmin ettiğim gibi olmadı akşama kadar dışardaydım
Kalkınca maydonoz limon kürü
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık
Öğle active yoğurt tahıl gevrekli
Ara 1 muz sütlü kahve
Akşam 1 dilim ekmek 5 köfte salata 1 bardak ayran
Su 2 litre
Kızlar ben geldim
Bilmiyorum
Aşırı yemiyorum
Bir de spor
Faydası oluyordur
Tatlılar harika kızlar
Anlatacak O kadar çok şey var ki
Çok güzel gerçekten
Dönünce uzun uzun anlatırım
Çok güzel tarifler detokslar öğrendim
Onlarıda anlatıcam
İnşallah dengelenmiştir
Tartılmaya korkuyorum
oo ne diyorsun çok tehlikeli mayınlı bolgedesinİyi akşamlar kızlar.
Yoldayım hayırlısi ile evime dönüyoruminsallah kolay geçer gecemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?