Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah : chia puding üstüne şeftali
ara: 1 elma
öğle: 2 yk lor peynir+2 dilim tam buğday ekmek + 3 çeri domates
Chia nedir? Maşallah azicik menüyle doyuyorsunuz hayranım size valla :)
7 aylık daha teyzesi. Bitki çayını bile damla damla veriyorum.ıhlamur iciriyorum sadece.sorayım yine de eczacıya.bu hafta kontrolü var zaten.druna da sorarım hatta :)
Günaydun şeker ler nasılsınız
sabah 1 dilim beyaz ekmek
2 adet az tereyağını yumurta
domates salata
5 zeytin
1 kase yoğyrt
Ortak Naber? Kaç kg verdin geçen hafta? Kaçırdım ben muhabbeti.gezmelerde olunca :)
Kizlar selam. Kaç gündür ugrayamadim. Bu hafta ugrayamicam. Geçmişi de okuyamadim hhenüz. Bu hafta kardeşimin nikah, kina, ddüğün var. Annemlerdeyim. Haberiniz olsun. Bisey olursa etiketlersiniz. Opuyorum hepinizi :))
Allah iki cihan saadeti versin. Doğuma da az kaldı. Ben senin takvimi gördükçe heyecanlaniyorum. :))

Iyi akşamlar bayanlar :)
Öğle disardaydim ama ızgara tavuk ile yağsız salata yedim :) korktuğum gibi kaçırma olmadı çok şükür. Ara ikisi bi arada nescafe ve az yulaf ezmesi oldu. Ay nasıl kötü tadı var onun. Istah bi kaçtı sormayın. Herhalde ondan zayıflatıyor yulaf ezmesi :)))
Aksam 2 kepçe çorba. 2 yk pirinç pilavı.2 yk güveç. Koca bir kase yağsız salata yedim. Pilav olmasa iyiydi de inanin çok özlemişim. Haftalardir almıyorum ağzıma. Min.yağ kullanarak yaptım ama :)
Bu aksami boyle kapatirim herhalde. Belki 1 seftaliyle :))

Amman miniğim benim yer onu teyzesi ona olmaz o zamanbenim dediğim.en iyisi doktoruna danışmak canım.

Sevgili ortim sadece 900 gr

Slm ara 1 çay bardağı tarçınlı süt 8 kuruüzü
akşam
1 kase yoğurt
yumurtalı taze fasulye
2 kaşık makarna

sabah : chia puding üstüne şeftali
ara: 1 elma
öğle: 2 yk lor peynir+2 dilim tam buğday ekmek + 3 çeri domates
ara: 1 tam buğday ekmek + 2 dilim sucuk

akşam : 3 kepçe mercimek çorbası + 1 grissini + salata

ara: 5 erik+ 10 kiraz+ 1 bardak süt

30 dakika fitness + 3 lt su

tamam canım teşekkürler hatada bir kere yapıyorum bende maydonoz kürünü daha fazla yapayım bari

canım dün tam dolu dolu yapmadan 1,5 koydum ilk önce tam jöle gibi olmayınca biraz daha eklemiştim bundan sonra dikkat edeyim teşekkür ederim

Yok yok daha dogurmadim
Bu haftada bi gecsinde oyle dogurayim
Zaten cok az kaldi heyecan, stres basladi
Bu hafta ben buralarda olamicam ama @katre-i dem ve @WanHeda buralarda olur. Sizlere guveniyorum. Menuler iyi gidiyor. Gecen hafta 3. Olduk. Bu haftada iyi olacagimiza inaniyorum. 2 gun kacamak yapmayin

canım bi tohum sütle karıştırıp yeniyor nete bak istersen tarifleri falan var. teşekkür ederim ama bn öğleden snra akşam yükleniyorum birde biraz düzensiz aslında haftaiçi epey sıkıp haftasonu gevşiyorum malesef

Gecmisi ancak okuyabildim kizlar.
@Ses35 T tuba52 kizlar sakın moral bozmak yok. Etrafa da kulaklarinizi tikayin. Bazen çok mümkün olmuyor ama bunu kendimiz için yapmaliyiz. Siz elinizden geleni yakin yetter ki. O kilolar dirense de gidecek mutlaka merak etmeyin.
@aysedurmaz tatlim geçmiş olsun. Bizde bugün hastanedeydik. Annem faransit olmuş kanda da enfeksiyon cikti 3 tane serum taklidi.Bu yyogunlukta birde hastalık cikti. Ama buna şükür biraz toparlandı serumlarla. Sende bi hastaneye git istersen ilerlemeden.

@sosyoloji12 canimm karmen hazirlanmis :))) tekrardan tebrik ederim :))

Darisi diğer arkadaslarimizin basina :))

]

sosyoloji12' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 7,1
Aralık / 2
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 9,1 KİLO

Ocak / 0,5
Şubat / -1,3
Mart / <izinli>
Nisan / 4,4
Mayıs / 1,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 5 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (438. Etap) ( 76,1 )
Bitiş Kilosu (467. Etap) ( 62,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 14,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 18,53% )
Toplam Süre ( 30 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,62% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 470 )

Yorum : Sevgili @sosyoloji12, 6 Ekim 2015 (438. Etap) tarihinde ve 76,1 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 27 Mayıs 2016 (467. Etap) tarihinde toplam 14,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 62 dir. Hedefini % 100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 10. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Ayy ne mutlu tebrik ederim darısı başımıza

Kızlar okuyamadim hepsini geriye doğru okudukça yazayımokulda nobetciydim yoruldum ev çocuk derken bu saat oldu.oglum da ben de daha iyiyiz çok şükür,y arın spor bile yaparım belki
Ayy doğur da bebek sevelim cancagizim
Rabbim şifa versin canim
Kızlar zayıflama yarışmasına ben de katıldım 10. Takımdan gitmeyi düşünen var mı acaba bana eşlik etsin
ben anlamadım ama eski mesajları okudukça anlayacagimdir değil mi niye gidiyon da takımdan:j

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…