Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anlatacak O kadar çok şey var ki
Çok güzel gerçekten
Dönünce uzun uzun anlatırım
Çok güzel tarifler detokslar öğrendim
Onlarıda anlatıcam
İnşallah dengelenmiştir
Tartılmaya korkuyorum
Gelince Anlat canım detoks kısmını merak ettim doğrusu
Çok haklısın canım inşallah başaracağız beni rahatlattı hepinize ALLAH razı olsun yılmayacammmm

Geçmiş olsun canım iyi geceler

Ucuz atlattım diyelim kaptancım
Yoldayım hayırlısi ile evime dönüyorum insallah kolay geçer gecemiz
Iyi yolculuklar inşallah canım

Canım hoşgeldin,ozlettin kendini dön çabukyuruyus hele ki yüzme etkilemiştir mutlaka ama yediklerini bilmeden ne desek boş tabiama ben senin için bol eksili olacakmış gibi hissediyorum niyeyse
Rosecum gelmiş
Yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat derler bizim burda:))
Güzel spor yapmışsın dengelenmiştir bence ama en doğrusunu tartı bilir tabi:)
Evet tarti ne diyecek bakaljm
Yoldayım hayırlısi ile evime dönüyorum insallah kolay geçer gecemiz
iyi yolculuklar

Bugün güzel yemişsin canım
Evet canım ama midem mi küçüldü dir düğüm oldu surekli.birazda ogluma yedirebilmek için yedim ishali arttı:-(tuzlu tatlı tuketsin su için diye cirpiniyorum.hafta sonu su icemistim yeni yeni başlıyorum ben de inşallah

Düzelmedi mi daha oğluşun Kıyamam. suyu ihmal etme sende ödem attırıyor biliyorsun canım
Kızlar bu arada tam da takip edemedim ama kimyager1508 nerelerde,mutlaka girerdi bu vakitlerde, doğum mu yaptı ki acaba??dugunleri daha sonra diye hatırlıyorum ama,bilemedim
Aa Hakketen doğum mu yaptı acaba ben de merak ettim şimdi

Gecmis olsun canım arttı derken gittiniz mi Dr a
Kızlar bu arada tam da takip edemedim ama kimyager1508 nerelerde,mutlaka girerdi bu vakitlerde, doğum mu yaptı ki acaba??dugunleri daha sonra diye hatırlıyorum ama,bilemedim
nikahı oldu bugün kardesinin evinde değil annesinde ama fırsat bulunca mutlaka girer

yine de bu kadar yemek ve tatlıya karşılık kendini koruyosunya , bence en büyük başarıdır, canım

Anlatacak O kadar çok şey var ki
Çok güzel gerçekten
Dönünce uzun uzun anlatırım
Çok güzel tarifler detokslar öğrendim
Onlarıda anlatıcam
İnşallah dengelenmiştir
Tartılmaya korkuyorum
artık o kadar içine sinmiş ki canım ya, tatil de bile diyetle ilgili boş durmamış

Günaydın arkadaşlar.
Her geçen gün daha da kötüye giderek ilerliyorum. @katre-i dem soğanlı balı multaka yapacağım. Ateşleri yok ama sürekli burun akıntısı ve öksürük var ilaç yerine bitkisel bişeyler arıyordum bende.zencefili de içiremiyorum kızıma. Acı diye yemiyor. kara turpla bal yapayım dedim onun da mevsimi değil. Çok sağol tarif için.
Bugün sabah 2 dilim etimek az küflü peynir 1 zeytin yedim.Kırmızı çay ile :) Kırmızı çay kızımın çayı ıhlamur adaçayı nane limon elma kabuğu tarçın nar çiçeği ne bulursam atıyorum kırmızı oluyor ya ordan geliyor adı :)
ara olarak 1 muz 1 tanecik eti form limonlu bisküvi.paket değil tane :) şu an dışarıdayım. inşallah dışarda yemek zorunda kalmam öğlene.
sporu da yapacak halim yok bugün.işlerimi bitirip eve dönüp oğlumla uyumak istiyorum bugün

çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…