Ben durunca mecburen onlarda duracakEn doğrusu benim koca durmaz tatlısıs ama ben duracağım
Ben de iftardan 2 saat sonra leslie yapıcam birazda göbek ve kol çalışırım her akşam programım bu canım.Jillian shard yapacagim ycanim,l eslie de bi saat zorlanmadan yapiyordum bunu n ilk gün 10,2.gun 15 bugün de 20.dk yerdeydim ya
Yok canım ne iştah açması ben motive ediyorum sadece
rabbim bununla geçmiş etsin ilk kaptanım, saglik sihhsıhversin inşallah boncuguna-*
Günaydın canım nasıl geçti düğün Allah mesut etsinGunaydin kizlar. Ramazanimiz hayirli olsun.
Teşekkür ederim canım ah olmazmı bi kardeşim bi oğlum benim Bebeklerim.tabi ki taze kaptan her daim yanındayızAllah mesut etsin, kız kardeş bir başka oluyor, teşekkür ederim , beraber başarıcaz
çok güzel canım, tatil fena yaradı sana , tutabilene aşkolsun
evet canım , kendin nasıl bir yol izlemen gerektiğini yazmışsın
Günaydınnn canım :)
Afiyet olsun canım. Yalnız o mücver inşallah yağda değil fırında falandır.
sağol canım..malesef yağda yemiyecektim çok canım çekti ama boyutu çay bardağının ağzı kadardı :/
günaydın. Hepimize hayırlı ramazanlar.
Nasılsın bakalım duru bebiş nasıl?
Canim m.hizinin altında tüketmeye calis o zaman diyeceğim ama zaten cok az tuketiyorsun,bilemedim ki:-(
Ben akşamları yapmaya çalışacağım bakalım
Gunaydin herkese canlar:-*
Ben durunca mecburen onlarda duracak
Ben de iftardan 2 saat sonra leslie yapıcam birazda göbek ve kol çalışırım her akşam programım bu canım.
Tabi bende acayip motive oldum zaten. çok severim.kilo verme işini hızlandırayım bari :))
Günaydın canım nasıl geçti düğün Allah mesut etsin
Ben de hızlandırmak istiyorum canım ,bayramdan sonra surekli dışarda oluruz , surekli tartilip bildirim yapmam zor olabilir onun için erken mezun olmak istiyorum gerçi biraz zor gibi, daha 8kilom var ve bayrama 4hafta varBen durunca mecburen onlarda duracak
Ben de iftardan 2 saat sonra leslie yapıcam birazda göbek ve kol çalışırım her akşam programım bu canım.
Tabi bende acayip motive oldum zaten. çok severim.kilo verme işini hızlandırayım bari :))
Günaydın canım nasıl geçti düğün Allah mesut etsin
Ayy canım nerdee...ben tok zor yapıyorum aç imkansız olur kiaç karnına yapma canım o dikkat et ben yemekten 1 buçuk saat sonra falan yapıyorum
ayy grubun en çıtıri olarak üzerime aliniyorum(göbekli çıtırNasılsınız citirlar ben uykusuz gece yatsaydin mi dediniz
Ben de hızlandırmak istiyorum canım ,bayramdan sonra surekli dışarda oluruz , surekli tartilip bildirim yapmam zor olabilir onun için erken mezun olmak istiyorum gerçi biraz zor gibi, daha 8kilom var ve bayrama 4hafta varramazanda erirsem sporla bi ihtimal işte
Ayy canım nerdee...ben tok zor yapıyorum aç imkansız olur ki
ayy grubun en çıtıri olarak üzerime aliniyorum(göbekli çıtır) valla sorma xanim ben de senin kadar olmasa da uykusuzlukla mücadele etmeye çalışıyorum.
Sahurda bi saat sonra yatmaya çalıştım. Aksam da geç yatmistim, sabah resmen yataktan kazıdı esim kaldırabilmek icini-)okul ve ev simdişde
Sen naptin canimc kuzey nasıl oldu?
kimyager1508 düğün basıldı canım, rabbim mesut etsin iki cihanda da @Ses35 canim senin kardeşin de evlenmişti de mi?mutluluklar diliyorum onlara da:-*
Ben de hızlandırmak istiyorum canım ,bayramdan sonra surekli dışarda oluruz , surekli tartilip bildirim yapmam zor olabilir onun için erken mezun olmak istiyorum gerçi biraz zor gibi, daha 8kilom var ve bayrama 4hafta varramazanda erirsem sporla bi ihtimal işte
ayy grubun en çıtıri olarak üzerime aliniyorum(göbekli çıtır) valla sorma xanim ben de senin kadar olmasa da uykusuzlukla mücadele etmeye çalışıyorum.
Sahurda bi saat sonra yatmaya çalıştım. Aksam da geç yatmistim, sabah resmen yataktan kazıdı esim kaldırabilmek icini-)okul ve ev simdişde
kimyager1508 düğün basıldı canım, rabbim mesut etsin iki cihanda da @Ses35 canim senin kardeşin de evlenmişti de mi?mutluluklar diliyorum onlara da:-*
Allah bir yastıkta kocatsın inşallahSağol canim düğün çok ggüzel ggeçti cçok şükür Atlattik.
Darısı doğumun başına diyelim,az kaldı canım yaSağol canim düğün çok ggüzel ggeçti cçok şükür Atlattik.
yok canım gitmiyorum burdayım da hanı tartilamazsam diye dedim yoksa gittiğim her yerden yazarım inşallahöyle hemen nereye , koskoca 8 kilo var, aaaaaa gerçi benim de yaklaşık 5 kilo kaldı 55-56 olunca mezun olucam çünkü
bende gece geç geldim istanbul a gene trafik yüzünden , saat 1 di dayanamadım yattım , 2,5 ta kalktım sahur için bir şeyler hazırladım eşime, namazını kıldı, yattık.
şu an sadece uyku arıyorum
Darısı doğumun başına diyelim,az kaldı canım yaayy hamileliğimi özledim bi an dusununce
yok canım gitmiyorum burdayım da hanı tartilamazsam diye dedim yoksa gittiğim her yerden yazarım inşallah
Allah bir yastıkta kocatsın inşallah
Iyi hadi sevindim şimdi sıra Duru bebekte hayırlısıyla onu da kucağına al inşallah canım çok az kaldı bakalım kızlar gününü beklemeyor pek ama oğlum 41 e girdi öyle sancılanmıştım :)))Sağol canim çok şükür iyi geçti. Kazasiz belasiz atlattik :))
Iyi hadi sevindim şimdi sıra Duru bebekte hayırlısıyla onu da kucağına al inşallah canım çok az kaldı bakalım kızlar gününü beklemeyor pek ama oğlum 41 e girdi öyle sancılanmıştım :)))
Ben de oturdum sabah 10 da kalktım az önce biraz daha kestirdim biraz vurdu ilk gün yaNasılsınız citirlar ben uykusuz gece yatsaydin mi dediniz
Ah bu açlık ve spor dan bende umutluyum belki işe yarar.teşekkür ederim canım aminBen de hızlandırmak istiyorum canım ,bayramdan sonra surekli dışarda oluruz , surekli tartilip bildirim yapmam zor olabilir onun için erken mezun olmak istiyorum gerçi biraz zor gibi, daha 8kilom var ve bayrama 4hafta varramazanda erirsem sporla bi ihtimal işte
Ben 2 gün sancı çektim normal olacaktı hastaneye yattım bir süre sonra suyum geldi açılmam çok azdı bebek içerde ilk kakasını yapınca sıkıntıya girdi acil Sezeryan a aldılar 1 hafta yoğun bakımda yattık allaha şükür atlattık ben çok direttim normal olsun diye böyle oldu herşey nasipEvet canimm simdi doğum telasi bekliyoruz :)) düğünü atlattik ya istediği zaman gelebilir :)) bakalim benim kizcem ne zaman gelecek artik meraklaniyorum :)) senin normal mi oldu doğumun canim? Bende normal istiyorum bi aksilik olmazsa inş.
çok geçmiş olsun canım , inşallah sorunsuz atlatırsınBen geldim.
Nasılsınız ?
Kızlar benim pıhtı daha hala kaybolmamış bugün ekografi çekildi
Ama büyük ihtimal tüp zarar görmüş
İlaç verildi Kaç ay oldu kurtulamıyorum daha da beklenecekmiş
Bu arada Ramazan başlamış
Hayırlı ramazanlar herkese
çok geçmiş olsun canım , inşallah sorunsuz atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?