Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kilo 72.5 sabit canım aslında çarşamba tartıldığımıda vermiş gözüküyordum ama düğün girince araya almışım ay bıktım ya bir ileri iki geri almıcam artık bu hafta listedeyim inşallah spor yarışmasına da ölçülerimi gönderdim her akşam leslie yapcam bundan sonra

Allah mesut etsin kardeşini canım

Bende düşünüyorum leslie ama faaliyetegeçiremedi m diyetle gitmeyecek bu kkilocukkk

Slm kızlar nasılsınız sabah
1 poğaça
2 kaşık yoğurt
Tulum peynirli
salata domates
6 parça sucuk
5 zeytin
Arkadaşa davetli yedim
farkındayım yine hamur tüketiyor um ama akşama öğlen yememeye çalışıyorum
kahvaltıya çok geç yaptığından ara ve öğlen yemedi
bundan sonra karar verdim 80 kiloya inen kadar 3 dilim ekmek geçmeyecek yürüyüş yapacam
Bu arda 45 dk yürüdüm

Selam kızlar iki gündür düğün hazırlıkları alılverişler devam ediyordu. Ramazandna önce ufak tefek işlrri hallettim. Ramazan için diyet menüsü paylaşacağıma söz vermiştim sözümü tutuuorum :)

Eklentiler

• Screenshot_20160605-203005.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20160605-202945.webp
    8 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20160605-202951.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar iyi akşamlar, sabah peynirli sucuklu omlet, 3zeytin,salatalik,domates, 3dlm ekmek,2tk bal .12de yediğimi dusunursek pek öğle sayılmaz ama
Aksam6da 4yk yoğurt ve yeşil mercimek yemeği bi tabak. Az biraz da helva ama uzum helvası,p ekmezden yapılıyor hanı

Bende düşünüyorum leslie ama faaliyetegeçiremedi m diyetle gitmeyecek bu kkilocukkk
Spor yarışmasına gel canım ölçülerini al sabah gönder 1. Sayfada var şartları.spor şart canım yoksa dediğin gibi diyet yetmiyor
Ne yediğini yazmamışsın ama yürüyüş iyi olmuş canım
Ağustos 5 e kadar 80 inmedi planlıyorum yolum uzun sıkılmadan sonuca ulaşmak istiyorum ben şişman bir eş ve anne olmak istemiyorummmmmmm
Verirsin canım daha 2 ay var bende eylüle kadar 60 olmak istiyorum inşallah
2 gundur patates diyeti yapayım dedim valla zafiyet geçir cem 500gr gitmiş gide gide
Tek tip diyetler insanı çok yoruyor canım diyetten soğutuyor en iyisi yapmamak
Güzel listeymiş dolu dolu sen bunu mu yapıcaksın canım
Üzüm helvası ne olaki ben bilmiyorum

Menüm
Sabah 1.5 dilim ekmek 3 kaşık tavada Lorlu yumurta 1 dilim kaşar 5 zeytin domates salatalık 1 tk reçel çay
Ara 5 erik 2 bisküvi
Akşam 4 kaşık tavuklu pilav tavuğu çoktu 3 kaşık yoğurt 7 zeytin
Su 2 litre

Evet ben bu menüyü yapmaya çalışacağım sahurda biraz zorlanacağım doğru ama hallederim çünkü uykulu uykulu fazla geliyor

Evet ben bu menüyü yapmaya çalışacağım sahurda biraz zorlanacağım doğru ama hallederim çünkü uykulu uykulu fazla geliyor
Evet bide 15 dk bekleneni istiyor zor yani ben büyük ihtimalle sahura kadar uyumam zaten bur da imsak 3 51 benim de 2 30 gibi kalmam gerekecek yer yatarım diye düşünüyorum.peki biz perşembe iftardan önce mi tartılıp söyleyeceğiz şimdi kilomuzu biliyormusun canım

Canım karaman a hatta ermenege özgü bi helva, yarın fotoğrafını atarim

Kargoyla göndermeni tercih ederdim aslında ama fotoyla yetiniriz artık napalım
Spor yarışmasına ölçülerini gönderdim mi canım
Canin sagolsun tatlimtne demek ama simdişgonderirsem diyetini baltalamis olurum,mezun olunca gondereyim ne dersin?
Gonderdim canım yoksa ramazan da yapmazdım,iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…