Çok geçmiş olsun canım Allah insana kakdıramayacağı yük vermezmiş bu hayatta hepimizin bi sınavı var işte bu da senin ki heralde şu mübarek günlerde Allah senin de yardımcın olsun tez zamanda şifanı versin üzülme lütfenBen geldim.
Nasılsınız ?
Kızlar benim pıhtı daha hala kaybolmamış bugün ekografi çekildi
Ama büyük ihtimal tüp zarar görmüş
İlaç verildi Kaç ay oldu kurtulamıyorum daha da beklenecekmiş
Bu arada Ramazan başlamış
Hayırlı ramazanlar herkese
Artık umudum kalmadı yoruldum
Çok zor
Canım bu arada bana face mesajlarından da bildirim gelmedi o yüzden yazmadım hiç oradanda
Anlamadım gitti
Çok geçmiş olsun canım Allah insana kakdıramayacağı yük vermezmiş bu hayatta hepimizin bi sınavı var işte bu da senin ki heralde şu mübarek günlerde Allah senin de yardımcın olsun tez zamanda şifanı versin üzülme lütfen
hiççç üzülme ben inanıyorum ikimiz beraber hamiş olcez senle, dur bakalım,
kimyager1508 bak doğumda Allah ın izniyle bizi unutma canım R RoseAnge cimde burda
Herşey gönlünüze göre olur inşallah tıp ilerledi artık herşeyin çözümü var siz yeterki morelini zi yüksek tutun inancınızı yitirmeyin pes etmeyinhiççç üzülme ben inanıyorum ikimiz beraber hamiş olcez senle, dur bakalım,
kimyager1508 bak doğumda Allah ın izniyle bizi unutma canım R RoseAnge cimde burda
Rosecum seni tanıdığım kadarıyla hayat dolu neşeli bi insansın senin ağzına yorgunluk lafı yakışmadı çevrem de bile neler oluyor insanlar neler atlatıp nelerle uğraşıp bebek sahibi oluyor senin gibi ama onların farkı bence pes etmemeleri umutlarını yitirmemeleri şimdi herşey geri de kalmış bebek büyütüyorlar seninde öyle olacağına inanıyorum sen yeterki güçlü ol canım benim sabır sabır emin ol herşeyin bi vakti var benim de düştüğüm oldu 5 yıl sonra bebek sahibi oldum üzülme canımSağ olun kızlar
Çok ihtiyacım var bunları duymaya
Ben 2 gün sancı çektim normal olacaktı hastaneye yattım bir süre sonra suyum geldi açılmam çok azdı bebek içerde ilk kakasını yapınca sıkıntıya girdi acil Sezeryan a aldılar 1 hafta yoğun bakımda yattık allaha şükür atlattık ben çok direttim normal olsun diye böyle oldu herşey nasip
kimyager1508 Sen içini rahat tut benimki son anda olabilecek bi aksilik işte inşallah sen hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın en güzeli normal olan ama herşey nasip Allah herşeyin hayırlısını versin canım ben de 2. Yi istiyorum bakalım inşallah olur senin yaşın kaçtı
Ben geldim.
Nasılsınız ?
Çok zor
Canım bu arada bana face mesajlarından da bildirim gelmedi o yüzden yazmadım hiç oradanda
Anlamadım gitti
Ben geldim.
Nasılsınız ?
Çok zor
Anlamadım gitti
Sağol canım geçti gitti Allah sana ve doğum yapacak tüm kadınların yardımcısı olsunAynen öyle canimm herşeyin hayirlisi. Rabbim bana ve herkese saglicakla kucagimiza almali nasil etsin. Sizede çok çok geçmiş olsun.
Rosecum seni tanıdığım kadarıyla hayat dolu neşeli bi insansın senin ağzına yorgunluk lafı yakışmadı çevrem de bile neler oluyor insanlar neler atlatıp nelerle uğraşıp bebek sahibi oluyor senin gibi ama onların farkı bence pes etmemeleri umutlarını yitirmemeleri şimdi herşey geri de kalmış bebek büyütüyorlar seninde öyle olacağına inanıyorum sen yeterki güçlü ol canım benim sabır sabır emin ol herşeyin bi vakti var benim de düştüğüm oldu 5 yıl sonra bebek sahibi oldum üzülme canım
Canim benim sıkma canini Rabbim şifa nasip etsin iinş . hep dualarimda olacaksiniz merak etmeyin. Bende 2 yil sonra hamis kalabildim. Pes etmek yoookkk. Bol bol dua edicez.
Yarar canım yarar,ben iftardan önce 59.9u gordum nihayetBen de oturdum sabah 10 da kalktım az önce biraz daha kestirdim biraz vurdu ilk gün ya
Ah bu açlık ve spor dan bende umutluyum belki işe yarar.teşekkür ederim canım amin
Anaaamm kiz kaç yaşında 1. De dusunoyonkimyager1508 Sen içini rahat tut benimki son anda olabilecek bi aksilik işte inşallah sen hayırlısıyla bebişini kucağına alacaksın en güzeli normal olan ama herşey nasip Allah herşeyin hayırlısını versin canım ben de 2. Yi istiyorum bakalım inşallah olur senin yaşın kaçtı
Tez zamanda iyi haberler alırsın inşallah canım, şaşırdım kaybolmamasına:-(Ben geldim.
Nasılsınız ?
Evet tatlım gormedim ben de ..ciddi bi durum yoktur inşallahBen mi kaçırdım yoksa @aysedurmaz bu aralar gelmedi mi kötü bişey yoktur umarım
Afradit gibi kadınız hepimiz maşallahGüzellik nedir? Güzellik ölçütü Victoria Secret mankenleri midir? 30 Haziran'da Instagram'da paylaşılan bir poz güzellik kavramı üstüne verdiği mesajla bir anda viral oldu ve binlerce kişi tarafından beğenildi. Bakın beğeni rekoru kıran fotoğraftaki kadın kim çıktı...
Tam adı Amy Beth Schumer olan ABD'li komedyen Amy Schumer'ın, geçtiğimiz günlerde mitolojik Yunan tanrıçası Afrodit'in heykeli eşliğinde bir pozu paylaşılarak kadın bedenindeki güzellik algısına dikkat çekildi. Paylaşımı yapan 22 yaşındaki Instagram kullanıcısı "whitneyzombie" 1981 doğumlu Schumer için çok konuşulan o paylaşımında şunları yazdı: "Sol tarafta güzelliğin timsali Afrodit, sağ tarafta ise Amy Schumer. İki güzel kadın arasında ne hoş bir benzerlik... Çoğu genç kadın medya ve moda baskısıyla güzellik namına sıfır beden olmadıkları için utanıyorlar. Ama bakın güzelliğin timsalinin bile göbeği kat yapıyor. Güzel olmak için Victoria Secret mankeni gibi olmak zorunda değilsiniz. Vücudunuzu sevin, çirkin değilsiniz."
Bu paylaşım kısa sürede 29.000'den fazla beğeni alınca Amy Schumer da resmi hesabından bu kolajı paylaşarak genç Instagram kullanıcısının mesajına destek verdi.
Kızlar haber çok hoşuma gitti paylaşayım dedim.
canım ekmeği kizartip yemeyi düşünüyorum ben bi sure gindeksi ve kalorisini dusuruyormus.malum sahurda en fazla bi saat durabiliyorum ben:-(hazmetmek zor.iftarda da yemiyorimMenüm
Sahur 1 yumurtadan peynirli omlet yarım tost 1 dilim ekmek 1 tk reçel domates salatalık
Iftar 3 hurma az fıstık
1 kase çorba az kıtır ekmek az kaşar
1 dilim ekmek tavuk yemeği 2 kaşık barbunya
Birazdan sütlü kahve
Gece meyve ve yoğurt yicem
Su 1 litre içtim ama 1 den fazla daha içerim
Bu arada herkes nerde
Ay 59 ne güzel ben de o günleri görürüm inşallahYarar canım yarar,ben iftardan önce 59.9u gordum nihayet
Anaaamm kiz kaç yaşında 1. De dusunoyonben de mi düşünsem ne
Tez zamanda iyi haberler alırsın inşallah canım, şaşırdım kaybolmamasına:-(
Evet tatlım gormedim ben de ..ciddi bi durum yoktur inşallah
Afradit gibi kadınız hepimiz maşallah
canım ekmeği kizartip yemeyi düşünüyorum ben bi sure gindeksi ve kalorisini dusuruyormus.malum sahurda en fazla bi saat durabiliyorum ben:-(hazmetmek zor.iftarda da yemiyorim
Güzel beslenmişsin canım bende şimdi Kahvemi içtim.sen çalışıyormuydun canım ne iş yapıyorsun bir de izmir deydin demiEki Görüntüle 1843253 kızlar sahurda tb ekmeğim yoktu ama artık varkizartip yiyeceğim bendan sonra.aksam da bezelyeyi bile yiyemedim,corbadan sonra 15dk bekliyorum çünkü.hemen tokluk hissi veriyor aklınızda olsun.kahve içtim bir de ama eklemedim .şimdi de 15dk kadar jill yapacağım,b i de bel için yanlara eğilme hareketi. Şimdilik böyle siz neler yediniz bakiiim
6mii oooo vakti gelmiş o zaman tabi canım,ben bekleyebilirmisim dahaAy 59 ne güzel ben de o günleri görürüm inşallah
6 yaşında canım ben de 34 yapsam iyi olcak artık ama cesaret edemiyorum
Demi eksiğimiz yok fazlamız var maaşallah aslında eskiden geniş kalçalar doğurganlık simgesiymiş benim kilom fazla ama ben de biraz etine dolgun severim işte derli toplu olmak için de spor şart
Ben zaten kızarmış yiyorum yazma gereği duymamıştım az miktarda da olsa ekmek yemek gerekli olduğunu düşünüyorum beni tok tutuyor
çalışıyorum canım,ogretmenim.izmirde değilim.izmirde büyüdüm,ailem de İzmirde ,yazları geliriz hep.konyadayim simdiGüzel beslenmişsin canım bende şimdi Kahvemi içtim.sen çalışıyormuydun canım ne iş yapıyorsun bir de izmir deydin demi
Senin ki daha bebiş ama ben çok ara verdim.rahata alışmadan düşün derim canım.hım izmir den sonra konya zor gelmedi mi eşin mi oralı işten dolayı mı ordasın6mii oooo vakti gelmiş o zaman tabi canım,ben bekleyebilirmisim dahaeylülde ikiyi dolduracak benim oğlan he ya afrodit bile etine doolgunken ne öyle gobeksiz gobeksiz
Ben bugün başladım kızarmış yemeye
çalışıyorum canım,ogretmenim.izmirde değilim.izmirde büyüdüm,ailem de İzmirde ,yazları geliriz hep.konyadayim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?