Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ağustos 5 e kadar 80 inmedi planlıyorum yolum uzun sıkılmadan sonuca ulaşmak istiyorum ben şişman bir eş ve anne olmak istemiyorummmmmmm
Azmedersen olur canım önemli olan gerçekten karar verip istikrarlı olmak
2 gundur patates diyeti yapayım dedim valla zafiyet geçir cem 500gr gitmiş gide gide
Canım çok fena yapılacak birşey değil metabolizma hızıni olduruyor bu tarz diyetler yapma bir daha
Edosum iyiymis menü ama sahur sonu 25 dk beklemek zor olur ben öncesinde yesem yoğurdu
Aynen canım iftardan önce yaratılacak niyetli olanlar olmayanlar yine cuma sabahi
Canım karaman a hatta ermenege özgü bi helva, yarın fotoğrafını atarim
kız milletin iştahını açma ramazan ramazan :

Slm kızlar oğlumun ateşi dustu 6.hastalik geçirdi ateş bitti döküntüler boy gösterdi alerji ilacı kullanıyoruz ateş dusurucu alerji yaptı normalde diste bile vermedim ateş dusurucu bubye ilaca alışık değil tabi Boncugumuz oldu benekli boncuk:) keyfi tam gelmesede bugunumuze sukur
Duygusal kocam gizli gizli ağlamayı bıraktı evimizin neşesi geldi sukurler olsun
Bende iki yıl sonra tutacağım oruç ve uyumayim diye yatmadim :) tabi bu arada tehlikeli işler yaptım kemalpasali muhallebi ve lahana sarması ben izindeyim ilk gun yerim ama diğer günler dikkat edip listelere geri döneceğim
Siz yemeyin kaptanınız zopalar
Herkese hayırli bol bereketli ramazanlar Rabbim tekrarını da gostersin

Tamam canım
Çok geçmiş olsun canım komşunun oğlu olmuştu zor hastalık allah sabır versin bizde bi benzerini geçirmiştik Allah beterinden saklasın sağlıklı ömür versin yavrularımıza bende uyumucam. iftara da sana geleyim bari ağzının suyu aktı ama ben bu ramazan tatlı yememeye karar verdim belki sadece dondurma olur

En doğrusu benim koca durmaz tatlısıs ama ben duracağım

Geçmiş olsun tekrardan kaptan. Kuzeycik iyileşsin yine bıcık bıcık tencere tava ne carsa oynasın dağıtsın :)
Kaptan ben yoüurtlu kısmı es geçtim. Suyuda ancak 600 ml içtim. :) yok yani bence bu diyetisyenler milletin midesini küçültmeye çalışırken beter ediyor.

Doğru sen bana mezuniyet hediyesi gönder onu :)) evet çok iyi oldu ne spor yapacaksın
Jillian shard yapacagim ycanim,l eslie de bi saat zorlanmadan yapiyordum bunu n ilk gün 10,2.gun 15 bugün de 20.dk yerdeydim ya
Yok canım ne iştah açması ben motive ediyorum sadece
rabbim bununla geçmiş etsin ilk kaptanım, saglik sihhsıhversin inşallah boncuguna-*

dünkü menüm
sabah : 1 ymurtadan patatesli omlet+ 1 dilim çavdarlı ekmek + 1 dilim peynir

ara: 1 çb leblebi

öğle: tavuk dürüm + ayran

ara: 2 hurma

akşam : 1 mücver + 1 şeftali

ara: 1 hurma

Kaçmış metabolizma hızını cnim? Psikoloji inanılmaz etkiliyor onun için diyorum ben zor veriyorum dediğin an gerçekten zor ve az veriyorum.b u hafta ben kaç kilo vermiş insanım ooo bunu mu veremiycem de
canım sayısal olarak bilmiyorum ramazandan sonra birdaha gidicem o zaman sorayım ..kesinlikle canım olumlu düşüneyim
canım ya sen bu kadar sporu nasıl yapıyorsun,hayranim valla

teşekkür ederim canım bende yapamıyordum ilk ama kendime şart koştum yapıyorum artık

canım ilk günler çok yoruyor ben şimdi 2. levele geçtim o daha da ter içinde bırakıyor ..ben hergün yapıyordum şimdi 1 gün jillian 1 gün pilates yapmayı düşünüyorum..

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar :)

Günaydınnn canım :)

dünkü menüm
sabah : 1 ymurtadan patatesli omlet+ 1 dilim çavdarlı ekmek + 1 dilim peynir

ara: 1 çb leblebi

öğle: tavuk dürüm + ayran

ara: 2 hurma

akşam : 1 mücver + 1 şeftali

ara: 1 hurma

Afiyet olsun canım. Yalnız o mücver inşallah yağda değil fırında falandır.

Gunaydin kizlar. Ramazanimiz hayirli olsun.

günaydın. Hepimize hayırlı ramazanlar.
Nasılsın bakalım duru bebiş nasıl?

Canim m.hizinin altında tüketmeye calis o zaman diyeceğim ama zaten cok az tuketiyorsun,bilemedim ki:-(
Ben akşamları yapmaya çalışacağım bakalım
Gunaydin kizlar. Ramazanimiz hayirli olsun.
Gunaydin herkese canlar:-*

Allah mesut etsin, kız kardeş bir başka oluyor, teşekkür ederim , beraber başarıcaz
GünAydın

Bugün saat 8 de uyandım
Yarım saat yüzdüm 20* 3 squat yaptım

Kahvaltım

1 kk Izgara peynir
Yeşillik
1 yumurta
1 salatalık 4 zeytin
Limonlu su
çok güzel canım, tatil fena yaradı sana , tutabilene aşkolsun
Ağustos 5 e kadar 80 inmedi planlıyorum yolum uzun sıkılmadan sonuca ulaşmak istiyorum ben şişman bir eş ve anne olmak istemiyorummmmmmm
evet canım , kendin nasıl bir yol izlemen gerektiğini yazmışsın

maşallah maşallah helvalar ne oluyoruz , bir gün öncesi mangal sefası, kaldı gene kilocuklar üzerinde

çok geçmiş olsun canım,
kaptan anca gelebildi ,

maşallah maşallah helvalar ne oluyoruz , bir gün öncesi mangal sefası, kaldı gene kilocuklar üzerinde
Mangal i masum atlattim ki canım protein tukettim sadecehelvanin da tadına bakıyorum sadece, bundan sonra nasilnyasayacaksam öyle yanibu arada tarti gunu de değişti ya heyecan yaptım ya
günaydın , hayırlı sabahlar, Ramazan ı şerifiniz mübarek olsun KIZÇELER
bilmukabele canım benim:-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…