Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Senin ki daha bebiş ama ben çok ara verdim.rahata alışmadan düşün derim canım.hım izmir den sonra konya zor gelmedi mi eşin mi oralı işten dolayı mı ordasın
Yok canim aslen de karamanliyiz zaten,uniyi de burda okudum, ailesi de bi başka ilçesinde eşimin.zorlanmadim çok şükür hatta 4yil erzurumdann sonra çok iyi geldi
hoşgeldin canım,afiyet olsun ne diyeyim,sen farkındasin zatenperşembe iftardan önce tartilacagiz canım

Bende seni merak etmiştim canım geçmişte var neyse ki kötü bişey yok üzme kendini şimdi yeni bi düzene alışmaya çalışıyoruz olur öyle bundan sonra daha dikkat edersin toparlanır bi de buraya biraz daha sık gel motivasyon açısından yani.perşembe iftar öncesi oruç tutanlar için tutmayanlar aynı.

Erzurum'dan sonra doğrudur tabi ama izmir dışında yaşayamam heralde çok zor deniz olmadan yapamam birde soğuk sevmiyorum ben Afyon'da okudum ankarada da bi süre bulundum.Aman Allahım ne soğuk ben sıcak sevenlerdenim :))

Aslında ne yalan soyleyim motivasyon sıfıra düştü benim. Hatta size veda edeyim diye girdim dün gece de. Bilmem oruç salladı bilmem 76 bile olamadım ona üzüldüm. Bayramdan sonraki hafta tatile çıkacağız Allah izin verirse. 75 bari olsam diyordum olamam herhalde. Çok umitsizim 3 4 gündür. Kur veya detoks yapamıyorum.dün iftardan sonra kipirdayacak halim kalmadı spora da gücüm yok demekki dedim.yediklerimi de çok kisamam düşük tansiyonum iyice yerle bir olacak. Amaan kafanı sisirdim kusura bakma bu arada teşekkür ederim merak ettiğin için

Benim de aram sıcaklarda iyi degil canimcya dusa girmekten bikiyorum artık .konyayi da seviyorum hem.tayin isterken ilk izmiriyazdım ,anneme yakin olan yerleri tabi ama cikmadi, nasipte burası varmis
Yatıyorum artık kızlar kimse gelmedi nerdeyse bugün yarın nası olcak bakalım hayırlı geceler veya sabahlar :))
Evet ramazanda cokçduruldu burasi eslesme mi yapsak ki yine? aslibo kaptanim nerelerdesin, ne dersin?
canim uzmeükendini ve pes etme nolur, bi kilo bi kilodur tatile kadar hem tatil bahanesiyle bırakmak da yok, bak RoseAnge nasıl dayandı, sen iste yeter ki bozmadan devam edersin.ramazanda ilk günler duzen oluştur bakalım sağlık olsun ama pes etme.yaptigjn hataları dusun onlari tekrar etme e mi:-*

Olur mu canım kafa şişirmekte ne demek burda ne için varız ben sen gelmeyince anladım zaten kaçamak yaptığını bu uzun bir yol Ayşecim arada tökezlememiz normal önemli olan tekrar toparlayıp kalkmak aynen şimdi sende toparlanıp tekrardan başlıyorsun bırakmak yok anlaştık mı bende tatile gitcem o bize bir mola abartmadan geçirmeye çalışıcaz sonra tam gaz devam kendini boşuna üzme sahurda ve iftarda kızarmış ekmeğini ye arada meyve yoğurt ye herşey Güzel olacak pes etmek yok :))

Sıcaklarda sadece oruç zor oluyo onun dışında sıcağı çok seviyorum iç bölgeler çok soğuk oluyor şanslısın ozaman
Evet bence de kimse girmedi doğru düzgün dünden beri. motivasyon kayboluyor böyle.buraları canlandırmak için napsak acaba insan kendi kendine yazıyor gibi hissediyor bazen. canlanın biraz kızlar bi gelin iki satır yazın yahu :)))

Gunaydin kizlarr :))
Hayirlisiyla ramazanin ilk gününü atlattiniz. Düzeni oturtup vücut alusana kadar birkaç gün geçer. Birazda mahmurluk çöker ama pes etmek yok.
Günaydın canım evet 2 3 gün düzen oturtmakla geçecek ama tabiki pes etmek yok :)) buraları nası canlandırsak kaptanım herkese ramazan rehaveti çökmeden.dürüst olmak gerekirse yanlış anlaşılmasın ama @yolcukardelen in bu güzel enerjisi ve her msji ma cevap vermesi olmasa benim bile gelesim yok.

canım yanındakiler ya meşgul ya netleri yok ya da dediğin gibi kaçamak yaptilar.a ksam bi yoklama alalım, akşama kadar gelmeyenlerdir de ceza yazalım ne dersinben şimdi okula gideceğim fırsatın olursa herkesi tek tek etiketle akşama kadar gelin de,kacamaklariyla da kabul ediyoruz herkesigelmezlerse spor yazalım bi suruya da bi saat baklavaya bakma ama yememe cezası
Aslında benim bugünlerde takıldığında bi topik var,topik sahibi çok neşeli ve bilgili,acayip motive oluyom benseni de gotureyim mi

Canim ilk günler biraz boyle geçergibi. Oruca adaptasyon sureci diyelim :)) ben hep buradayim. Tabiki adaptasyon iiçin birşeyler yapalim hem motivasyonumuz ddüşmesin hhem de burasi bos kalmasin. CÇokhaklisiniz @yolcukardelen . fikirlerinizi varsa uygulayalim. Mesela neler olabilir?

Işte yine burdasın motive kaynağım
Yazalım kız herkese ceza keselim nerde bu kaptan nerde bu millet akşama toplantı var kızlaaar birazdan herkesi etiketlerim de etiketleme örnek aslibo gibi mi oluyo.başka bişey mi yoksa.
Götür beni topiklere götür beni gittiğin yere canımcım.
Iyi dersler

Biliyorum canım sen burdasın ama burası paylaşımla canlanıyor motive artıyor en azından menü yazmaya gelsinler bi iki yorum yaparız düzelir yani herşey canlanır burası mazeretsiz gelmeyenlere spor cezası keserim bari @yolcukardelen in dediği gibi baklava cezası tehlikeli :))

Başka topiklere gitmek yoookkkkk kaptan yok ama biz kizimla buradayiz zopalarim siziiii :))

Evettttt takim toplaninnnnn bakimm ramazanin rehavetini atalim uzerimizden. Ramazan kurallarini belirleyelim;
Her aksam saat 22'ye kadar herkes menü bildirisinde bulunacak. Yada en geç ertesi gün.GuGünlük 5 msji unutmayalım. Perşembe günü sayicam ona gore. Haftalık 35 msji doldurmaya na ceza var ramazan falan dinlemem ona gore. Şurada dogurucam bakin sinirlendirmeyin beni :)))

Sen mezun ol yine tabi ama bayramda etap birleştiriyoruz zaten
Darısı doğumun başına diyelim,az kaldı canım yaayy hamileliğimi özledim bi an dusununce
yok canım gitmiyorum burdayım da hanı tartilamazsam diye dedim yoksa gittiğim her yerden yazarım inşallah
dusununce özlüyor iki bağlamada vazgeçmiyor insan
Çok diretmemek gerek bende direttim sonunda sezeryan oldum yine ahh ahh
Rabbim şifa versin canım sıkma canini
Aha işte ben
Abo kalça bol bende ama 3 senede anca tuttu
Canım dun ilk gün herkes aynı olmuş hatta eşim oluyorum tüm varlığım senin ve oğlumun modundaydi bende inusilun direnci var artı çocuk emiyor yediğim iki lokma ama canım bedeniniterk edecek durumdaydı bence bi iki güne toparlariz
baklavaya bakmak mi kız sen bizi başka topiclerlemi aldatiyon

Sen digurursun ben sayarım msjlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…