Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Başka topiklere gitmek yoookkkkk kaptan yok ama biz kizimla buradayiz zopalarim siziiii :))
Burdayız kaptanım ayıp ettin.gezmeye gitcez sadece hakkaten yasak mı başka topiklere gitmek mesela spor yarışmasına gittik bilmediğim için soruyorum
Ben geldim eşim evde bugün kuzeyi parka goturdu bende duvar sildim şuan kolunu kaldıracak halim yok @Ses35 yardıma gelecekti pehhhh
Kendi evim de dahil koyverdim canım artık bıraktım ben gündeliği bu dip temizlik psikolojimi yedi bittim ben :)
Bu hafta doguracakmisim gibi bi his var zaten içimde :)) dun aksam besigide yatak odasina gecirttim eeşime . h.sonu ggecirelim dedi yok yok h.sonuna nolur nolmaz dedim :))
Ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısı

Canım yol zaten zorlu bir yol
En büyük hatamız bırakmak
Sakın bırakma
Olsun kiloda alsan devam et
Sonuçta bir amacın var
Çeşidi artırıp miktarı azaltabilirsin

Yok canim tabiki yasak değil. Sizin için faydali olabileceğini düşündüğünüz her topige ugrayabilirsiniz. Ama tek sart burayi aksatmamak ve ogrendiginiz guzel seyleri burada paylasmak :))

o spor yarışması çok etkili olmuştu bende daha önce bırakmayın orayida
Aa tam ben döndüm sen işi biraktin olmaz ki

canım bende şmdi afyonda çalışıyorum ağrıda okudum izmirliyim bende bıktım soğuktan

selam kızlar dünkü menüm :
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim beyaz pynir
ara: 1 bardak süt
öğle: 1 yulaf kepeğinden krep + 2 hindi füme + ayran
ara: biraz pastırma + yoğurt
akşam : 5 ızgara kanat + ayran
ara: 2 yk yoğurt
2.5 lt su + 40 dakika yürüyüş + 30 dakika fitness

3 gün protein diyeti yapmaya karar verdim şaşırtmak için hiç denemedim daha önce bakalım nasıl olacak

canım mesajları bugün sayalım bence ve perşembeye kadar tamamlasınlar 35e. hem katılım artar hem de motive oluruzeşleşmeler iyiydi onu yapabiliriz ama şöyle mi yapsak: her hafta değiştirmek yerine mezun olana kadar aynı kalsın ve biri gelmediğinde bile diğeri onun hakkında bilgi sahibi olup bize haber etsin. R RoseAnge ve aslibo ile whatshap grubu kurduk gerekirse bu eşler de whatshaptan falan gün içinde yazışsın.Bazen buraya uğramak zor oluyor galiba.Mesela aslibo nun bilgisayar bozulmuş bi süre giremeyebilirim dedi. ya da ne bileyim whatshap yerine face de olur.Eşler bunu kendisi de belirleyebilir.
Bi de kura yerine isteğe göre de yapabiliriz eş sistemini.Kaptana ya da(Aslibo giremeyebilir bu aralar ama yine de sorarım) @katre-i dem ile sana ben şununla olmak istiyorum diye mesaj atabilir.Hatta isteyen burdan açıktan da eş teklifinde bulunabilirbize kalmış kızlar, yapacaksak kendimiz için yapacağız
canım benim sen de beni yalnız bırakmıyorsun allah razı olsun, bir Köroğlu bir ayvaz kaldık iyi miönke takımımıza bakıyorum,cevapları bitireyim etiketleyeceğim:)
Eeee spor yapacak mısın bugün, dün yapamadım ben uymuşum

topraaaammm söyle ne cezası keselim
Başka topiklere gitmek yoookkkkk kaptan yok ama biz kizimla buradayiz zopalarim siziiii :))
canım benim burayı ihmal etmeden bi gidip geliyorum ben ama takım topiği değil, tek takım tanırım o da bizimki
olabilir, Ramazan için şunu yapabiliriz hani ben bugün şunu yaparak daha az yiyebildim gibi...Mesela çorbadan sonra 15 dk beklemek beni acayip tok hissettiriyo ve iki saat sonra yatıarken bile acıkmış oluyorum:):)Çay yerine kahve içiyorum ki su içmeyi ihmal etmiyeyim gibi gib
etap birleştirme ne ola kiay canım canım aldatır mıyım oralarda motive oluyorumtakımıma puan kazandırıyorum, kötü mü etmişim
Sen digurursun ben sayarım msjlari
bugün saysan olur mu peki cancağızım gerçi duvar sildikten sonra zor olur ama
Bu hafta doguracakmisim gibi bi his var zaten içimde :)) dun aksam besigide yatak odasina gecirttim eeşime . h.sonu ggecirelim dedi yok yok h.sonuna nolur nolmaz dedim :))
ayy canım benim yaaheyecn yaptım sanki ben doğuracamdoğum çantana soğan koysana, göğüs ucu yara olmuyomus diyolar,benim çok yara oldu.Ama yine de denemeden bi bak uygulayan var mı buralarda da.Ben her şeyi denemiştim faydası olmamıştı bi bunu denememiştim onda da ilk emzirmeden önce mi ne olmalıymış da geç kalım diye yapmamıştım
ayy amma yazdım haa yazarken yoruldumokuldan yeni geldim , oğlum uyuyomuş bilgisayara sarıldım hemen

hepiniz çok haklısınız, sizleri istemeyerekte olsa ihmal etmiş gibi oldum,

gerçekten motivasyonumuz düştü ,
sizler ne önerirsiniz , bir de @yolcukardelen R RoseAnge @Ses35 @aysedurmaz breeze3535 T tuba52
diğer arkadşlarım , ben diyorum ki spor kulübümüzü burada kendimiz kuralım
her gün bir kişi aramızdan yada haftalık progmam belirleyelim ne dersiniz

ben de seni soracaktım canım ya göremedimben bi de 5te 5 diyeti okudum bi de ona baksana yapabilirsin bence sen ama bak bilemiyorum yine deramazana alışsın bünyem ben de yapmayı düşünüyorum mezun olmak için
kizlar bende ilginc bir sey oluyor
ben ne zaman tatli yesem ertesi gun yarim kilo eksigim
dun 1 buyuk dilim yas pasta yedim
bugun sabah ilk is tartilmak -600 gram
e ben diyorum ki o zaman surekli tatli yiyim ben
ayy ciddi misin?Daha önce deneyimlediğin olmuş muydu??cuma ben de mi denesem kisırf denemek için dondurma ve baklava mı yesem

aa olur tabi canım çok güzel olur ama bence breeze3535 beni kesin geçer , hiç şansım yokonu spor koçu mu yapsak kiieğer müsaitse bizi sürekli yönlndirsin

son 3 seferdir oldu canim
bilmiyorum ama hem gec saatte yiyorum hem tatli
ertesi gun 500 600 gitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…