- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Sen digurursun ben sayarım msjlari
Az kaldı aklın hep onsaBu hafta doguracakmisim gibi bi his var zaten içimde :)) dun aksam besigide yatak odasina gecirttim eeşime . h.sonu ggecirelim dedi yok yok h.sonuna nolur nolmaz dedim :))
Bu hafta doguracakmisim gibi bi his var zaten içimde :)) dun aksam besigide yatak odasina gecirttim eeşime . h.sonu ggecirelim dedi yok yok h.sonuna nolur nolmaz dedim :))
Burdayız kaptanım ayıp ettin.gezmeye gitcez sadece hakkaten yasak mı başka topiklere gitmek mesela spor yarışmasına gittik bilmediğim için soruyorumBaşka topiklere gitmek yoookkkkk kaptan yok ama biz kizimla buradayiz zopalarim siziiii :))
Kendi evim de dahil koyverdim canım artık bıraktım ben gündeliği bu dip temizlik psikolojimi yedi bittim ben :)Ben geldim eşim evde bugün kuzeyi parka goturdu bende duvar sildim şuan kolunu kaldıracak halim yok @Ses35 yardıma gelecekti pehhhh
Ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısıBu hafta doguracakmisim gibi bi his var zaten içimde :)) dun aksam besigide yatak odasina gecirttim eeşime . h.sonu ggecirelim dedi yok yok h.sonuna nolur nolmaz dedim :))
Aslında ne yalan soyleyim motivasyon sıfıra düştü benim. Hatta size veda edeyim diye girdim dün gece de. Bilmem oruç salladı bilmem 76 bile olamadım ona üzüldüm. Bayramdan sonraki hafta tatile çıkacağız Allah izin verirse. 75 bari olsam diyordum olamam herhalde. Çok umitsizim 3 4 gündür. Kur veya detoks yapamıyorum.dün iftardan sonra kipirdayacak halim kalmadı spora da gücüm yok demekki dedim.yediklerimi de çok kisamam düşük tansiyonum iyice yerle bir olacak. Amaan kafanı sisirdim kusura bakmabu arada teşekkür ederim merak ettiğin için
Burdayız kaptanım ayıp ettin.gezmeye gitcez sadece hakkaten yasak mı başka topiklere gitmek mesela spor yarışmasına gittik bilmediğim için soruyorum
Kendi evim de dahil koyverdim canım artık bıraktım ben gündeliği bu dip temizlik psikolojimi yedi bittim ben :)
Ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısı
o spor yarışması çok etkili olmuştu bende daha önce bırakmayın orayidaBurdayız kaptanım ayıp ettin.gezmeye gitcez sadece hakkaten yasak mı başka topiklere gitmek mesela spor yarışmasına gittik bilmediğim için soruyorum
Kendi evim de dahil koyverdim canım artık bıraktım ben gündeliği bu dip temizlik psikolojimi yedi bittim ben :)
Ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısı
Erzurum'dan sonra doğrudur tabi ama izmir dışında yaşayamam heralde çok zor deniz olmadan yapamam birde soğuk sevmiyorum ben Afyon'da okudum ankarada da bi süre bulundum.Aman Allahım ne soğuk ben sıcak sevenlerdenim :))
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımBu hafta doguracakmisim gibi bi his var zaten içimde :)) dun aksam besigide yatak odasina gecirttim eeşime . h.sonu ggecirelim dedi yok yok h.sonuna nolur nolmaz dedim :))
canım mesajları bugün sayalım bence ve perşembeye kadar tamamlasınlar 35e. hem katılım artar hem de motive oluruzCanim ilk günler biraz boyle geçergibi. Oruca adaptasyon sureci diyelim :)) ben hep buradayim. Tabiki adaptasyon iiçin birşeyler yapalim hem motivasyonumuz ddüşmesin hhem de burasi bos kalmasin. CÇokhaklisiniz @yolcukardelen . fikirlerinizi varsa uygulayalim. Mesela neler olabilir?
canım benim sen de beni yalnız bırakmıyorsun allah razı olsun, bir Köroğlu bir ayvaz kaldık iyi miIşte yine burdasın motive kaynağım
Yazalım kız herkese ceza keselim nerde bu kaptan nerde bu millet akşama toplantı var kızlaaar birazdan herkesi etiketlerim de etiketleme örnekaslibo gibi mi oluyo.başka bişey mi yoksa.
Götür beni topiklere götür beni gittiğin yere canımcım.
Iyi dersler
topraaaammm söyle ne cezası keselimBiliyorum canım sen burdasın ama burası paylaşımla canlanıyor motive artıyor en azından menü yazmaya gelsinler bi iki yorum yaparız düzelir yani herşey canlanır burası mazeretsiz gelmeyenlere spor cezası keserim bari @yolcukardelen in dediği gibi baklava cezası tehlikeli :))
canım benim burayı ihmal etmeden bi gidip geliyorum benBaşka topiklere gitmek yoookkkkk kaptan yok ama biz kizimla buradayiz zopalarim siziiii :))
olabilir, Ramazan için şunu yapabiliriz hani ben bugün şunu yaparak daha az yiyebildim gibi...Mesela çorbadan sonra 15 dk beklemek beni acayip tok hissettiriyo ve iki saat sonra yatıarken bile acıkmış oluyorum:):)Çay yerine kahve içiyorum ki su içmeyi ihmal etmiyeyim gibi gibEvettttt takim toplaninnnnn bakimm ramazanin rehavetini atalim uzerimizden. Ramazan kurallarini belirleyelim;
Her aksam saat 22'ye kadar herkes menü bildirisinde bulunacak. Yada en geç ertesi gün.GuGünlük 5 msji unutmayalım. Perşembe günü sayicam ona gore. Haftalık 35 msji doldurmaya na ceza var ramazan falan dinlemem ona gore. Şurada dogurucam bakin sinirlendirmeyin beni :)))
etap birleştirme ne ola kiSen mezun ol yine tabi ama bayramda etap birleştiriyoruz zaten
dusununce özlüyor iki bağlamada vazgeçmiyor insan
Çok diretmemek gerek bende direttim sonunda sezeryan oldum yine ahh ahh
Rabbim şifa versin canım sıkma canini
Aha işte ben
Abo kalça bol bende ama 3 senede anca tuttu
Canım dun ilk gün herkes aynı olmuş hatta eşim oluyorum tüm varlığım senin ve oğlumun modundaydi bende inusilun direnci var artı çocuk emiyor yediğim iki lokma ama canım bedeniniterk edecek durumdaydı bence bi iki güne toparlariz
baklavaya bakmak mikız sen bizi başka topiclerlemi aldatiyon
bugün saysan olur mu peki cancağızım gerçi duvar sildikten sonra zor olur amaSen digurursun ben sayarım msjlari
ayy canım benim yaaBu hafta doguracakmisim gibi bi his var zaten içimde :)) dun aksam besigide yatak odasina gecirttim eeşime . h.sonu ggecirelim dedi yok yok h.sonuna nolur nolmaz dedim :))
ben de seni soracaktım canım ya göremedimselam kızlar dünkü menüm :
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim beyaz pynir
ara: 1 bardak süt
öğle: 1 yulaf kepeğinden krep + 2 hindi füme + ayran
ara: biraz pastırma + yoğurt
akşam : 5 ızgara kanat + ayran
ara: 2 yk yoğurt
2.5 lt su + 40 dakika yürüyüş + 30 dakika fitness
3 gün protein diyeti yapmaya karar verdim şaşırtmak için hiç denemedim daha önce bakalım nasıl olacak
ayy ciddi misin?Daha önce deneyimlediğin olmuş muydu??cuma ben de mi denesem kikizlar bende ilginc bir sey oluyor
ben ne zaman tatli yesem ertesi gun yarim kilo eksigim
dun 1 buyuk dilim yas pasta yedim
bugun sabah ilk is tartilmak -600 gram
e ben diyorum ki o zaman surekli tatli yiyim ben
aa olur tabi canım çok güzel olur ama bence
hepiniz çok haklısınız, sizleri istemeyerekte olsa ihmal etmiş gibi oldum,
gerçekten motivasyonumuz düştü ,
sizler ne önerirsiniz , bir de @yolcukardelen R RoseAnge @Ses35 @aysedurmazbreeze3535 T tuba52
diğer arkadşlarım , ben diyorum ki spor kulübümüzü burada kendimiz kuralım
her gün bir kişi aramızdan yada haftalık progmam belirleyelim ne dersiniz
aa olur tabi canım çok güzel olur ama bencebreeze3535 beni kesin geçer , hiç şansım yok onu spor koçu mu yapsak kii eğer müsaitse bizi sürekli yönlndirsin
ben de seni soracaktım canım ya göremedimben bi de 5te 5 diyeti okudum bi de ona baksana yapabilirsin bence sen ama bak bilemiyorum yine de ramazana alışsın bünyem ben de yapmayı düşünüyorum mezun olmak için
ayy ciddi misin?Daha önce deneyimlediğin olmuş muydu??cuma ben de mi denesem kisırf denemek için dondurma ve baklava mı yesem
pasta neliydison 3 seferdir oldu canim
bilmiyorum ama hem gec saatte yiyorum hem tatli
ertesi gun 500 600 gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?