• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayyy ne bileyim öyle bi gomuldum ki yemeğe Esim bile sasirdi :)) çok acikmissin belli dedi :))

Öğle yemeği yok sonuçta , normal
Abartılı bir şey yokki
Belki ekmek olmasa olurmuş

R RoseAnge senin menü benimkinin 3'te 1'i etmez kiz nasil yasiyon boyle :KK43: çok az yiyosun

Ben bilmiyorum ama acıkmıyorum canım
Az yiyorum ama karnım tok
Bazen bir yeme isteği geliyor o Zamanda yiyorum Can'ım ne istiyorsa

Bugünkü menüm;

Kahvaltı; 1 haslanmis yumurta, 1 koz biber, 3 zeytin, 1 KK peynir, 2 TK pekmez, 2 dilim ekmek

Ara; 1 bardak süt 4 tane hurma

Öğlen; yok misafir vardi

Ara, türk kahvesi, 3 tane kuru erik

Aksam ( ogleni yemeyince çok aciktim :KK43: ); 1 kase çorba, 3 kasik tavuk site, 3 kasik ispanak, 1 koz biber, 3 çatal peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek

Ara; cay, 1 ceviz 3 badem 1 hurma

Su; 2.5 lt

Spor; yok

Bugün aksam çok yedim yaaa :KK43: demekki ogün atlamamak lazimmis
Gayet iyi bence. Akşam da çok değil bana göre ama tabi kılona bağlı.

Tatlım YouTube da videolar var bence jillian toplar o gobegi yada pilates hatta verilecek kilon kalmadı pilates en iyisi

Doğumdan sonra nasıl bir bosvermislik varsa artık bende :KK43:
aha spor hocamıza soralim

Canim kolay degil ben evde tek oldugum icin rahattim kalabalik olunca diyet daha zor oluyor

Estafurullah canim bende acemiyim daha spor konusunda bu sene kendimi gelistireyim diyorum

Kizlar bnm telefonumdan siteye giremiyorum giris yapmiyor annemin teli giriyor bugün denedim nedeni ne olabilir

@Erigim bizim takimda spor hocasimi var :rolleyes::KK71:

Menüme geceyim:

Kahvalti 11:00
1 domates,
1 tost, (kepekli tost ekmegi)
biraz peynir,
1 ince tutam dereotu

Aksam 17:30
1 kase türlü yaninda 1 yada 2 dilim ekmek
2 isirik börek :KK61:

Su: 1,5/ 2 ye tamamlarim
Spor: Yok
Boreklerle vedalassan artik:hamarat::duduk:
deadline deadline hemseri sayiliriz tokat bize cok yakin :KK24: örf adetten hemen hemen ayni cokte güzel sehri var tokatin...2014 de gitmistim sanirim 1 günlügüne. Almanyada Hayat tam olarak hangi Bölgede yasadigina bagli biraz...benim oturdugum bölge Kölne yakin kaldigi icin daha cok Türkün var oldugu bir sehirdeyim...burda dogup büyüdügüm icin hicbirseyi yadirgamiyorum acikcasi rahatim...basörtülü arkadaslarim cok ayrimcilik cok haksizlik var diyorlar...ama bunu ben bilemiycem :KK17: bugünde liseden bir arkadasim okulumuzun yabanci düsmani oldugunu demisti...oysaki benim Hocalarim okulu ziyaret ettigimde beni acik kollarla karsilar sevinirler....bizim takim aslen hareketlidir bakma hafif durgunluk var..Augostosun ilk haftasi ciksin :rolleyes::KK59: cok güzel planlarim projelerim var bu takim icin :kahve::KK76:
Cansu darbe planları icindemisin :D
suanki kilon kacti ? simdi kilonu bilmiyorum ama senin yerinde olsam rahat 10-15 kilo daha yolu var kanimca
Yok artik kızı ucuracakmisin 10-15 kg diyo:D
Canim sadece sizin takımda yok bu sıkıntı bir çok takımda sayı çok azaldı Mezunlar izinler falan takımlar boş yaz mevsimi malum ama toparlanma yakinda bence:KK66: çokta iyisiniz siz ya sıkıntı yok ben takımda enerjinizi çok iyi :KK66:
Seninde enerjinin süper tatlim:KK200:
Bugünkü menüm;

Kahvaltı; 1 haslanmis yumurta, 1 koz biber, 3 zeytin, 1 KK peynir, 2 TK pekmez, 2 dilim ekmek

Ara; 1 bardak süt 4 tane hurma

Öğlen; yok misafir vardi

Ara, türk kahvesi, 3 tane kuru erik

Aksam ( ogleni yemeyince çok aciktim :KK43: ); 1 kase çorba, 3 kasik tavuk site, 3 kasik ispanak, 1 koz biber, 3 çatal peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek

Ara; cay, 1 ceviz 3 badem 1 hurma

Su; 2.5 lt

Spor; yok

Bugün aksam çok yedim yaaa :KK43: demekki ogün atlamamak lazimmis
Canım misafir olsa bile iki dk ugra mutfağa fazladan ara yap atlama bak cok acikmissin ama menü güzel
Sabah klasik kahvaltım 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin çay.

Ara öğün şeftali

Öğlen kıyma kavurma ve 1 dikim ekmek

Aksam 1 kase çorba bol salata 1 bardak ayran
cok güzel ama kilona gore az değilmi tatlım vücut duraklama yapmasin

Boreklerle vedalassan artik:hamarat::duduk:

Cansu darbe planları icindemisin :KK70:

Yok artik kızı ucuracakmisin 10-15 kg diyo:KK70:

Seninde enerjinin süper tatlim:KK200:

Canım misafir olsa bile iki dk ugra mutfağa fazladan ara yap atlama bak cok acikmissin ama menü güzel
cok güzel ama kilona gore az değilmi tatlım vücut duraklama yapmasin
teşekkürler canım zaten enrji almasam gelmem bende sizin enerjinizden:KK37::KK37:

Günaydinnnnn 10 numara neseli enerjili Takimim:KK68: son 2 gündeyiz :sopa: menülerimize sporlara :spor: önem gösteriyoruz benim yarin 2 sinavim var :KK61:sporu o yüzden aksatiyorum...dualarinizi bekliyorum :oops: Inanin irade bu isin yarisi dün gece yorgun geldim isden birde acim :KK17: ama ertesi gün dartilacagim bildigim icin...bir sekil kendimi tuttum ve erkenden uydum . @Erigim yok kendi icimizde kücük oyunlar filan düsünüyorum....ödev kapsaminda olabilir :KK59: kafamda deli sorular :KK70::KK70: nasilda belli gelecekte ögretmen olmam :KK70::rolleyes::KK6:

Rabbim zihin acikligi versin canimm
Günaydinnnnn 10 numara neseli enerjili Takimim:KK68: son 2 gündeyiz :sopa: menülerimize sporlara :spor: önem gösteriyoruz benim yarin 2 sinavim var :KK61:sporu o yüzden aksatiyorum...dualarinizi bekliyorum :oops: Inanin irade bu isin yarisi dün gece yorgun geldim isden birde acim :KK17: ama ertesi gün dartilacagim bildigim icin...bir sekil kendimi tuttum ve erkenden uydum . @Erigim yok kendi icimizde kücük oyunlar filan düsünüyorum....ödev kapsaminda olabilir :KK59: kafamda deli sorular :KK70::KK70: nasilda belli gelecekte ögretmen olmam :KK70::rolleyes::KK6:

Back
X