- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne bileyim öyle bi gomuldum ki yemeğe Esim bile sasirdi :)) çok acikmissin belli dedi :))
Afiyet olsun tatlimm :))Öğle yemeği yok sonuçta , normal
Abartılı bir şey yokki
Belki ekmek olmasa olurmuş
Ben bilmiyorum ama acıkmıyorum canım
Az yiyorum ama karnım tok
Bazen bir yeme isteği geliyor o Zamanda yiyorum Can'ım ne istiyorsa
Gayet iyi bence. Akşam da çok değil bana göre ama tabi kılona bağlı.Bugünkü menüm;
Kahvaltı; 1 haslanmis yumurta, 1 koz biber, 3 zeytin, 1 KK peynir, 2 TK pekmez, 2 dilim ekmek
Ara; 1 bardak süt 4 tane hurma
Öğlen; yok misafir vardi
Ara, türk kahvesi, 3 tane kuru erik
Aksam ( ogleni yemeyince çok aciktim); 1 kase çorba, 3 kasik tavuk site, 3 kasik ispanak, 1 koz biber, 3 çatal peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara; cay, 1 ceviz 3 badem 1 hurma
Su; 2.5 lt
Spor; yok
Bugün aksam çok yedim yaaademekki ogün atlamamak lazimmis
Gayet iyi bence. Akşam da çok değil bana göre ama tabi kılona bağlı.
Sabah klasik kahvaltım 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin çay.
Ara öğün şeftali
Öğlen kıyma kavurma ve 1 dikim ekmek
Aksam 1 kase çorba bol salata 1 bardak ayran
Tatlım YouTube da videolar var bence jillian toplar o gobegi yada pilates hatta verilecek kilon kalmadı pilates en iyisi
Doğumdan sonra nasıl bir bosvermislik varsa artık bende
aha spor hocamıza soralim
Evet canim ust bedeninde toplanmis bnce 55olup sporda ust bedene yuklen1.60 aşağı yukarı
Bacaklarımda bir şey yoktu pek sanki bütün kilo üst kısımda toplanmış![]()
![]()
Bebisle araniz nasil canimKilom 70 civari canim. Ama emzirdigim için kaliteli beslenmeme lazim :) sanirim aksam ondan çok aciktim
Boreklerle vedalassan artik@Erigim bizim takimda spor hocasimi var
Menüme geceyim:
Kahvalti 11:00
1 domates,
1 tost, (kepekli tost ekmegi)
biraz peynir,
1 ince tutam dereotu
Aksam 17:30
1 kase türlü yaninda 1 yada 2 dilim ekmek
2 isirik börek
Su: 1,5/ 2 ye tamamlarim
Spor: Yok
Cansu darbe planları icindemisindeadline hemseri sayiliriz tokat bize cok yakin
örf adetten hemen hemen ayni cokte güzel sehri var tokatin...2014 de gitmistim sanirim 1 günlügüne. Almanyada Hayat tam olarak hangi Bölgede yasadigina bagli biraz...benim oturdugum bölge Kölne yakin kaldigi icin daha cok Türkün var oldugu bir sehirdeyim...burda dogup büyüdügüm icin hicbirseyi yadirgamiyorum acikcasi rahatim...basörtülü arkadaslarim cok ayrimcilik cok haksizlik var diyorlar...ama bunu ben bilemiycem
bugünde liseden bir arkadasim okulumuzun yabanci düsmani oldugunu demisti...oysaki benim Hocalarim okulu ziyaret ettigimde beni acik kollarla karsilar sevinirler....bizim takim aslen hareketlidir bakma hafif durgunluk var..Augostosun ilk haftasi ciksin
cok güzel planlarim projelerim var bu takim icin
![]()
Yok artik kızı ucuracakmisin 10-15 kg diyosuanki kilon kacti ? simdi kilonu bilmiyorum ama senin yerinde olsam rahat 10-15 kilo daha yolu var kanimca
Seninde enerjinin süper tatlimCanim sadece sizin takımda yok bu sıkıntı bir çok takımda sayı çok azaldı Mezunlar izinler falan takımlar boş yaz mevsimi malum ama toparlanma yakinda benceçokta iyisiniz siz ya sıkıntı yok ben takımda enerjinizi çok iyi
![]()
Canım misafir olsa bile iki dk ugra mutfağa fazladan ara yap atlama bak cok acikmissin ama menü güzelBugünkü menüm;
Kahvaltı; 1 haslanmis yumurta, 1 koz biber, 3 zeytin, 1 KK peynir, 2 TK pekmez, 2 dilim ekmek
Ara; 1 bardak süt 4 tane hurma
Öğlen; yok misafir vardi
Ara, türk kahvesi, 3 tane kuru erik
Aksam ( ogleni yemeyince çok aciktim); 1 kase çorba, 3 kasik tavuk site, 3 kasik ispanak, 1 koz biber, 3 çatal peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara; cay, 1 ceviz 3 badem 1 hurma
Su; 2.5 lt
Spor; yok
Bugün aksam çok yedim yaaademekki ogün atlamamak lazimmis
cok güzel ama kilona gore az değilmi tatlım vücut duraklama yapmasinSabah klasik kahvaltım 1 dilim kepek ekmek peynir zeytin çay.
Ara öğün şeftali
Öğlen kıyma kavurma ve 1 dikim ekmek
Aksam 1 kase çorba bol salata 1 bardak ayran
Canım belki sitenin urlsini engelledin bilmeyerekKizlar bnm telefonumdan siteye giremiyorum giris yapmiyor annemin teli giriyor bugün denedim nedeni ne olabilir
Adanalıyım diyebilirim cnm.mersin de yaşıyoruz.çok sıcak,yanıyor ortalıkaslen Amasyaliyim...ama dogma büyüme Almanya ve burada yasiyorumsen nereliydin ?
teşekkürler canım zaten enrji almasam gelmem bende sizin enerjinizdenBoreklerle vedalassan artik
Cansu darbe planları icindemisin
Yok artik kızı ucuracakmisin 10-15 kg diyo
Seninde enerjinin süper tatlim
Canım misafir olsa bile iki dk ugra mutfağa fazladan ara yap atlama bak cok acikmissin ama menü güzel
cok güzel ama kilona gore az değilmi tatlım vücut duraklama yapmasin
Bebisle araniz nasil canim
Kendinize dikkat edin yavas yavad gider kilolarda
herzaman bekleriz bizdeki enerji hepimize yeterteşekkürler canım zaten enrji almasam gelmem bende sizin enerjinizden![]()
Günaydinnnnn 10 numara neseli enerjili Takimimson 2 gündeyiz
menülerimize sporlara
önem gösteriyoruz benim yarin 2 sinavim var
sporu o yüzden aksatiyorum...dualarinizi bekliyorum
Inanin irade bu isin yarisi dün gece yorgun geldim isden birde acim
ama ertesi gün dartilacagim bildigim icin...bir sekil kendimi tuttum ve erkenden uydum . @Erigim yok kendi icimizde kücük oyunlar filan düsünüyorum....ödev kapsaminda olabilir
kafamda deli sorular
nasilda belli gelecekte ögretmen olmam
![]()