• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydinnnnn 10 numara neseli enerjili Takimim:KK68: son 2 gündeyiz :sopa: menülerimize sporlara :spor: önem gösteriyoruz benim yarin 2 sinavim var :KK61:sporu o yüzden aksatiyorum...dualarinizi bekliyorum :oops: Inanin irade bu isin yarisi dün gece yorgun geldim isden birde acim :KK17: ama ertesi gün dartilacagim bildigim icin...bir sekil kendimi tuttum ve erkenden uydum . @Erigim yok kendi icimizde kücük oyunlar filan düsünüyorum....ödev kapsaminda olabilir :KK59: kafamda deli sorular :KK70::KK70: nasilda belli gelecekte ögretmen olmam :KK70::rolleyes::KK6:
Allah zihin açıklığı versin canım hadi inşallah güzel gecer

Kızlar regl oldum tartıda artı yok sukur ama odemini atmak için iki gün ananas ağırlıklı beslenecegim
Kahvaltı:1yumurta 2dlm ananas
Ara:1dlm ananas
Öğle:ton balıklı salata
Ara:ananas
Akşam:8yk taze fasulye salata
Ara:ananas

Bugün ki menü bu su:3lt hazırladım elma tarçın limonlu spor suankosu bandındayim kuzey uyanana kadar devam

Mrb aramıza yeni katıldım 65 kiloyum daha acemiyim kahvaltimi yazayım yorum bekliyorum
Sabah aç karna 2 bardak su ictim

1 haşlanmış yumurta
1 küçük haşlanmış patates
1 dilim peynir
Kaşar
1 bardak meyve suyu
Salatalık domates
2 bardak su
Şimdi kalktim sofradan
Çok mu yedim acaba???

@Erigim iyyim balim bende :KK74:diyette sayilirim kiz bende korumakda zor ama zayiflik çohh hoştirr:KK53:
:süslü:
hostirr ama bana ne hiii:D

Mrb aramıza yeni katıldım 65 kiloyum daha acemiyim kahvaltimi yazayım yorum bekliyorum

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Kaşar
1 bardak meyve suyu
Salatalık domates
2 bardak su
Şimdi kalktim sofradan
Çok mu yedim acaba???
çok değil yanlış patates meyve suyu boş karbonhidrat onun yerine iki dlm tam buğday ekmeği yesen süper olurdu meyve suyu hazırda asla ve asla kendi siktigin arada olabilir

Kaptan yardimcilari olaraktan hep fit olup kaptanlari kiskandiricizz:rolleyes::p:p

canım sende bol bol rezene çayı iç hatta bebişe de emzirmeden önce 1-2 çay kaşığı verebilirsin rahatlatır

kız mefkurem ben de konyalı sayılırım hatta karamanın bir ilçesi memleketim şu an ankarada olsam da hemşeri de çıktık bacım

ilk doğumda benim 1 numara büyüdü 2. de değişmedi ama ilk hamileliğimde 30 kg almıştım 2. de 20 kg

zamanında bende vurdum ama işe yaramadı o kadar squatta yaptım ama yok banamısın demedi eriğim yahuuu
Ben de karaman kızlar, ermenekliym.sen?konyada görev yapıyorum simdi de
kesinlikle canım kendi düzenin gibi olmuyor burda bnmde elimden geleni yapıyorum..ilk zamanlar kafaya çok taktım daha kötü oldu bocaladım şimdi biraz abartsam kendimi yerden yere vurmuyorum diger günler toparlayarak geçiştiriyorum bir ay kaldı zaten tatili zehir etmeyelim eve gidince yine yaparız artık napalım.
seninde 57 kiloydu en son gördüğüm yerde geçen haftalarda hedefe az kalmış sende verirsin hemen onu :KK66:
O kadar iyi anlıyorum ki seni:-)evime geldim dun,yarin da kv ye geçeceğiz.son iki hafta,sonra evime dönünce baslayacagim inşallah diyete.tabi simdi de dikkat edeceğim:-)
Yeşilçay li maden sulu karışımı deneyen oldu mu?yarın başlayalim mi faydası oluyorsa gercekten
Canım kesinlikle faydasını görürsün ama 15 gün de 5 kilo da gitmiyor tabi ki
Regl oldum sanırım yani büyük ihtimalle oldum galiba akşam devam ederse netlesir
Haşhaşa,alemsin canım ya:KK70::KK70:ben de oldum bugn:KK30:
Canım vermekte sıkıntı yokta
Karın bolgesını toparlamam lazım
Vücudumda her yerden belli kilo verdiğim ama karın ve mise bölgesinden çok belli olmuyor
Orası 10 kilo daha versem kalacak gibi
Bak birazdan fotoğraf koyayım
Canım su daha sola eğilme hareketinden yap.bi de oturup dizlerinin arasına yastık koyup sağa sola don arkana.plank da çok iyi.başlamıştım yarim kaldı benimkiler hep:KK69:10kilo olmasa da vermelisin ama sanki yağlar bitmemiş,önce onlar iyice azaltıp kas yap olmaz mi?
Karın ve mide bölgesi aşırı çirkin
Üst bedeni inceltmem lazım kızlar sizce.

Canim mekik çek. Bende de göbekve bel bbölgesi sorunu vvar gecen sene sauna korse takip mekik cekmistim göbek baya baya gitmişti. SŞimdide baslicam korsemi bulabilirsem hamilelikte nereye kaldirdiysam :))
Sauna korse mi:confused:nasıl bişi ki o:confused::-)
Evet canim ben birde aylardir eve gitmemistim ozlemistim cogu seyi

Sende gorursun canim bnde kendimi bildim bileli hep kiloluydum hatirliyorum ortaokula falan giderken dua ederdim zayif olayim die hayal kurardim oyle..daha mezuniyet yazimida yazamadim ..netim bi duzelsin gruba geri donus yapmak istiyorun
İnsan hayal ettiği müddetçe yasar,ne güzel gerçek oldu hayallerin:KK36:
Kocaman döndüm dedim ki şu fotoğraftaki bu kadın ne kadar zarif dimi
Koca kişisi: evet
Peki bu kadın kilolu dimi
Koca kişisi: evet
İşte bu kadının ilk fotoda zarif olmasının tek nedeni eşinin daha kilolu olması demek ki neymiş kilo almamisim
Koca kişisi: dün börek yiyorsun gordum seni

Ben şok ben iptal
:confused::KK70:
@deadline hemseri sayiliriz tokat bize cok yakin :KK24: örf adetten hemen hemen ayni cokte güzel sehri var tokatin...2014 de gitmistim sanirim 1 günlügüne. Almanyada Hayat tam olarak hangi Bölgede yasadigina bagli biraz...benim oturdugum bölge Kölne yakin kaldigi icin daha cok Türkün var oldugu bir sehirdeyim...burda dogup büyüdügüm icin hicbirseyi yadirgamiyorum acikcasi rahatim...basörtülü arkadaslarim cok ayrimcilik cok haksizlik var diyorlar...ama bunu ben bilemiycem :KK17: bugünde liseden bir arkadasim okulumuzun yabanci düsmani oldugunu demisti...oysaki benim Hocalarim okulu ziyaret ettigimde beni acik kollarla karsilar sevinirler....bizim takim aslen hareketlidir bakma hafif durgunluk var..Augostosun ilk haftasi ciksin :rolleyes::KK59: cok güzel planlarim projelerim var bu takim icin :kahve::KK76:
Merakla bekliyoruz:dondurma:

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Kaşar
1 bardak meyve suyu
Salatalık domates
2 bardak su
Şimdi kalktim sofradan
Çok mu yedim acaba???
meyve suyu hazırsa içme kesinlikle derim.patates yerine de yumurta olsa iyi olurmuş.gayet güzel tatlım,hosgeldin:KK200:

O kadar iyi anlıyorum ki seni:-)evime geldim dun,yarin da kv ye geçeceğiz.son iki hafta,sonra evime dönünce baslayacagim inşallah diyete.tabi simdi de dikkat edeceğim:-)

Canım su daha sola eğilme hareketinden yap.bi de oturup dizlerinin arasına yastık koyup sağa sola don arkana.plank da çok iyi.başlamıştım yarim kaldı benimkiler hep:KK69:10kilo olmasa da vermelisin ama sanki yağlar bitmemiş,önce onlar iyice azaltıp kas yap olmaz mi?

meyve suyu hazırsa içme kesinlikle derim.patates yerine de yumurta olsa iyi olurmuş.gayet güzel tatlım,hosgeldin:KK200:
grubun yarışı Konyalı:D

@yolcukardelen beğenerek geliyordu alıntı yapıyordu tatilde bile bizi birakmiyordu:halay:
:KK70:kaptanım iki gündür okuyamadım bi suru sayfa olmuş,sabah başladım okuyup alıntılamaya,anca bitti:-)arada mehmet akif le oynayınca tabi:KK71:maşallah çok güzel gidiyorsunuz,takimimiz en canlı zamanların dan birini yaşıyor ne guzel:KK36::KK36:benim de izmir faslı bitti,dun eve geldim,komşudaydık aksam da.yarin kv gideceğim,onlarda ısrar kültürü olmadığı için zorlanmayacağım inşallah sadece tartı yok,gelince bildirimle girerim inşallah eksilerle listeye:-)
kimyager1508 kimyager1508 R RoseAnge bakalım kim gogusleyecek ipi,elimde tuzsuz çekirdekle mahalledeki yasli teyzeler misali bekliyorum heyecanla:p
:21::süslü::KK45::-)

o zaman tadını çıkar tatilin kendini çok yıpratmadan bende eylülde dönüş yapmayı düşünüyorum bi kaç kilo daha verip 57 58 olup spora yüklenmek istiyorum

çok şükür canım insanlar yolda görsek tanıyamazdık diyorlar yıllırca tombiş görmeye alışmışlar :D

Back
X