Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaaam 149 mesaj gerimi gidecemcevap bekliyoruz takımca![]()
Ne cevabi ne kacirdim bencevap bekliyoruz takımca![]()
Aah ah benimkide gelseAllahim sukur eve geldim :)))
Karnimda agiriyor siskinlikte var reglm yaklasiyor kesin.
Gecmisi bi didik didik edeyim![]()
Sona gel anlarsınNe cevabi ne kacirdim ben![]()
Ozaman sondan basliyim okumayaSona gel anlarsın
hoşgeldin sıcak tut kendini canım bölebildik iç canımAllahim sukur eve geldim :)))
Karnimda agiriyor siskinlikte var reglm yaklasiyor kesin.
Gecmisi bi didik didik edeyim![]()
Benim dun menumde kola vardiArtık kendi mesajlarımı okuduğuma göre bitmiş biriken mesajlar demek ki.
Kızlar,
Sizinle bugüne kadar pek çok bilgi paylaştım. Size motivasyon olsun diye nazarlıklar dağıttım. Ama dengeli beslenme adına birkaç kişi haricinde bir girişim göremiyorum. Burası bir zayıflama yarışması olabilir. Bu demek degilki kilo verin de nasıl verirseniz verin. Sağlıksız, düşük kalorili beslenme şekli ile kilo verirsiniz. Sonra yine aynı şekilde alırsınız. Bir beslenme şekli oluşturmanız ve bunu yaşam tarzınız haline getirmeniz gerekiyor. Bazı şeyleri hayatınızdan zararlı olduğu için çıkarmanız gerekiyor. Bazı şeyleri de kısıtlamanız gerekli. Yoksa hep birlikte elma diyeti ile 1 ayda 10 kilo verelim bitsin. Diyet demek sağlıklı beslenmek demek. Sözlük anlamı olarakta bu. Bizim yapmaya çalıştığımız da. Şimdi her ne kadar farklı yaş grupları olsak da hepimiz şimdilik genç ve sağlıklıyız. Yarın ne olacağını bilmiyoruz. Bunun önlemini ancak sağlıklı yiyip sağlıklı yaşayarak alabiliriz.
Hafta sonu ara ara uğramaya sizi takip eğmeye çalıştım ama hızınıza yetişemedim. Uykum kaçtı ve 1den beri mesajlarınızı okuyup menülerinize bakıyorum. Hala sıfır kalorilik menüler görmek beni üzüyor.
Benim amacım burada size yol göstermekti ama belli kişiler hariç buna dikkat eden yok. Sanıyorum o belli kişilerde diyetisyen kontrolünde. Burada size yol gösteremeyeceksen bu kadar zaman harcamanın ne anlamı var çözemedim.
Sabah oldu sayılır.
Hepinize günaydın.
Bende akşam yorgunluktan yapamadığım ütümü yapayım![]()
hoşgeldin sıcak tut kendini canım bölebildik iç canım
Basiniz sagolsun ablaayy 4 den beri ayaktayım, eşim cenaze için memlekete gidecekti.uçağı sabah 5,30 du, rötar mesajı geldi 3 saatlik uçuş 8,30 a alınmış, tabii bizim burdan havaalanına gitmek için 6 da çıkmak gerek yoğun trafik sebebiyle.
6 da eşimle oğlum çıktı, bırakıp geldi oğlum. eve girdi eşim aradı uçak iptalmiş.tekrar almaya gitti, trafik saati başladı artık 2 saate anca gider 10 dakikalık yolu.
trabzona tüm uçuşlar iptal şu an, cenazeye de gidemiyor![]()
ay iki bucuk kg boyleyseeee, aman allahimmm
Olmaz olamaz sana birde tablet lazımSuan hem laptop hem telefondan forumdayimtel guncel laptoptan eskileri okuyom
![]()
![]()
![]()
Hahaha hic fenada olmazzz yaniiiOlmaz olamaz sana birde tablet lazım
Ondanda emojileri yollarsin![]()
Bende birgun 58 leri gorecegimCuma 59,2
Pazartesi 59,1
Geç de olsa haftalarımı da alsa seni göreceğim 58![]()
zeytinyagli limonlami, Yarin deneyecegim.Tabiki yarar. Hatta inşallah daha iyi olacak.
Brokoliyi sarımsaklı yoğurtla yada z.yağlı limonlu sosla yersen hala sağlıklı ve lezzetli olur. Hayatın tadı ve tuzu biziz.![]()
mousin sag tarafa tikla tumunu sece bas , okunurGörüp okuyabilen varsa bana ayrıca yazabilir mi? kör oldum sanırım göremiyorum![]()
O zaman uyku vaktiBende birgun 58 leri gorecegim
ama ruyamda....![]()