Ama tam çizginin üzerindeHangi bisküvibiskrem falan mı yoksa
Herle ne :)
4 günlükte yok hatta salatalık fazladan verom ..Sabahı begenmedim hani peynirler in ablam
Dünkü menüm,
Saat 12,30
1 tabak pirpirim salatası (pirpirimiyeşilbiber,soğan,salatalık)
Saat 17,30
1 meyveli soda
Saat 19,30
2 küçük topak omaç
2 bardak ayran
1,5 saat yürüyüş
3 litre su
canım Fatma'ydı değil mi adın,gel kuruyemişi abartmadan yemeye alıştıralım kendimizi,kavrulmuşu hiç yemeyelim olur muAynen canım çerez bana hiç yaramıyor eşimle film izlerken yedim iyi yanı vakit erkendi
Canım birara ceviz ve k.cekirdegini çok abartmidtim diyet ve spor yaptığım halde veremiyordum y.fustigi çiğ kabak çekirdeği kavrulmuş
hoşgeldin canım,çok geçmiş olsun,bebeğin ve kendin için sağlıklı yaşama devam..canım benim kalp kapağı ileri derecede hasar varmış amaliyat oldum protez kapak taktilar
3 buçuk ay oldu ameliyat olali
hem dogum kilomdan kurtulmak istiyorum hemde kilo almak yasak bana onun için ideal kiloma gelmek istiyorum inşallah sabitlerim kilomu..
iki haftadir calisiyorum izinlerim bitti artik yarindan itibaren yuruyuslerede baslayacagim
hoşgeldin canım,diş hekimi misinAy evet suyu çok içiyorum bazen 4 litre bile oluyor. Ehliyete yazıldim kursa da yürüyerek gidip geliyorum tempolu halde normalde bir gidiş 40 dk bugün dönüşü dolmuşla döndüm misafir gelicek diye anneme yardıma gittim
yeğenin olmuş hayırlı olsun,güzel heyecanlar..Evet hastanede randevum vardı acele ettim ablam da doğum yaptı vakit olmadı
Aksam eve gelince 4 kaşık pilav la kuru fasulye yedim
Güzel menü afiyet olsun abla :)
harika..4 günlüğü tatilden sonra filan yapmalı,aklımda olsunEvet hanımlar ben dünki ödemimi attım düne göre -1,3
Günaydın canlar napiyosunuz nasılsın dün giremedim bugün hemen menümü yazayım
Dünkü menüm
Sabah yok
ARA
3 adet glutensiz mısır patlağı
Öğlen akşam bir oldu
Izgara et
Salata
Üzüm
ARA
Bi avuç çekirdek
Su 2.5 lt
1 saat yürüyüş
Günaydın canlar napiyosunuz nasılsın dün giremedim bugün hemen menümü yazayım
Dünkü menüm
Sabah yok
ARA
3 adet glutensiz mısır patlağı
Öğlen akşam bir oldu
Izgara et
Salata
Üzüm
ARA
Bi avuç çekirdek
Su 2.5 lt
1 saat yürüyüş
Dünkü menüm,
Saat 12,30
Saat 17,30
1 meyveli soda
Saat 19,30
2 küçük topak omaç
2 bardak ayran
1,5 saat yürüyüş
3 litre su
Verdimya, benim mesajları okumadanmi geçiyorsunuz?bende merak ettim herle nasıl bir yemek tarif istiyorum
Gayet güzel canım, yeşillik zaten serbest. Sadece domates ve salatalığın miktarını iyi ayarlaman gerek mide hacminin büyümemesi için1 yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalik
Yesil biber
4 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Sizce nasıl pasta tabagina koyayim dedim
Fazla geldi ek tabak yaptim
Sizce nasıl
Dünkü menüm,
Saat 12,30
Saat 17,30
1 meyveli soda
Saat 19,30
2 küçük topak omaç
2 bardak ayran
1,5 saat yürüyüş
3 litre su
Gayet güzel canım, yeşillik zaten serbest. Sadece domates ve salatalığın miktarını iyi ayarlaman gerek mide hacminin büyümemesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?