Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun cnm

1 yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalik
Yesil biber
4 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz çay

Sizce nasıl pasta tabagina koyayim dedim
Fazla geldi ek tabak yaptim
Sizce nasıl

Gayet güzel bir kahvaltı domates salatalıktan çok gibi gelmiş olabilir ama onlar zaten kalorisiz

Saol kuzum benim ama senin menüde benim gözümden kaçmadı çok az yiyorsun ALLAH korusun halsiz düşüceksin

Ya az yemezsem vücut çok isteyecek kendimi böyle dizginliyorum yoksa tutamam kendimi biliyorum regl olmuşum canım çikolata tatlı istiyor zaten zor dayanıyorum en iyisi böyle

gözümden kaçmış canım normalde bütün mesajları okurum

güzel bir yemeğe benziyor bol protein kaynağı ama içinde un olmasa daha iyi olur

Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yarın veya perşembe sabaha karşı yolcuyuz bugün temizlik bavul işler yoğun hepimize kolay gelsin

yolun açık olsun canım güle güle git güle güle gel çok kalacakmısın gittiğin yerdende buraya yazacakmısın

Gayet güzel canım, yeşillik zaten serbest. Sadece domates ve salatalığın miktarını iyi ayarlaman gerek mide hacminin büyümemesi için

günde bir salatalık bir domates sabah bir salatalık bir domatesde akşam yeterlimi yoksa fazlamı kaptanım

Günaydın, hayırlı sabahlar kızçelerim

günaydın canım

Çok az tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…