Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1 yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalik
Yesil biber
4 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz çay

Sizce nasıl pasta tabagina koyayim dedim
Fazla geldi ek tabak yaptim
Sizce nasıl
Kahvaltı için harika
Bende domates, salatalik, yeşillikleri ayrı tabağa koyuyorum

Ya az yemezsem vücut çok isteyecek kendimi böyle dizginliyorum yoksa tutamam kendimi biliyorum regl olmuşum canım çikolata tatlı istiyor zaten zor dayanıyorum en iyisi böyle
Ne deyim kuzum bende aynı sen gibiyim o yüzden ses etmiyorum yemezsem yemiyorum yemeye başlıyorum doymuyorum

gözümden kaçmış canım normalde bütün mesajları okurum

güzel bir yemeğe benziyor bol protein kaynağı ama içinde un olmasa daha iyi olur
Kavrulmuş ün içinde topak topak kalıyor, ben en çok o kısmını seviyorum. Ve evet un olduğu için belki senede 1 sefer yapıyorum

Ablam ızgara biraz fazla ondan doydum o yüzden akşam bişey tercih etmedim sabah da biraz aceleye geldi yoksa kahvaltımı yapardım bi arada menülerimi yorumlaması özlemişim ablam
Arada bazen olabiliyor canım. Biz yine doğru olanı tavsiye edelim. Birimizin aklindan çıksa da, birimizde kalır. Zaten benim menüler çoğu zaman dehşet oluyor, sağlıklısını bilsekde çoğu zaman uygulayamıyoruz.

senin kilonda olsam ben senede bi kaç sefer yaparım sevdiğim şeyleri ama bana yasak öyle şeyler cıssss
Burda bende fenayim yaa.
Dönünce toparlanmam zaman alacak gibi.
Sıcaklardan canım bişey istemiyor, yinede yiyorum ama kendime göre biseyler deyil.
Hep bi içim kıyılıyor gibiyim.
3 gündür evindeyim, ocak fırın yok. Normal ekmek yetmiyoruz, hep katmer, çörek. Doydugum halde aç hissediyorum

Kuzum aslında domates, salatalık ve her türlü yeşillik serbest. Ama dediğim gibi ölçülü yemek daha mantıklı. Diyetisyenim her zaman bol salata verirken sonradan salatayı ölçülü vermeye başlamıştı, miden küçüldü büyütmeyelim demişti. Zaten ben fazla yiyemiyorum onları. Evet sabah 1 er tane ideal. Öğlen ve akşam yemeklerinde salatana da doğrayabilirsin.

Ben normalde onları verseler yemem kaptanım diyette mecburiyetten yiyorum

Canım karbonhidrat ağırlıklı yediğin zaman çok çabuk acıkırsın bunun sebebi kan şekerinin oynaması bu yüzden yedikçe yedirir sonra gelsin kilolar

Hmmmm öyle yapıyorum canım zaten normalde de çok severim domates ve salatalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…