- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kahvaltı için harika1 yumurta
1 kk peynir
Domates
Salatalik
Yesil biber
4 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Sizce nasıl pasta tabagina koyayim dedim
Fazla geldi ek tabak yaptim
Sizce nasıl
Ne deyim kuzum bende aynı sen gibiyim o yüzden ses etmiyorum yemezsem yemiyorum yemeye başlıyorum doymuyorumYa az yemezsem vücut çok isteyecek kendimi böyle dizginliyorum yoksa tutamam kendimi biliyorum regl olmuşum canım çikolata tatlı istiyor zaten zor dayanıyorum en iyisi böyle
Ablam ızgara biraz fazla ondan doydum o yüzden akşam bişey tercih etmedim sabah da biraz aceleye geldi yoksa kahvaltımı yapardım bi arada menülerimi yorumlaması özlemişim ablamÇok az tatlım
Kavrulmuş ün içinde topak topak kalıyor, ben en çok o kısmını seviyorum. Ve evet un olduğu için belki senede 1 sefer yapıyorumgözümden kaçmış canım normalde bütün mesajları okurum
güzel bir yemeğe benziyor bol protein kaynağı ama içinde un olmasa daha iyi olur
Arada bazen olabiliyor canım. Biz yine doğru olanı tavsiye edelim. Birimizin aklindan çıksa da, birimizde kalır. Zaten benim menüler çoğu zaman dehşet oluyor, sağlıklısını bilsekde çoğu zaman uygulayamıyoruz.Ablam ızgara biraz fazla ondan doydum o yüzden akşam bişey tercih etmedim sabah da biraz aceleye geldi yoksa kahvaltımı yapardım bi arada menülerimi yorumlaması özlemişim ablam
Kavrulmuş ün içinde topak topak kalıyor, ben en çok o kısmını seviyorum. Ve evet un olduğu için belki senede 1 sefer yapıyorum
Burda bende fenayim yaa.senin kilonda olsam ben senede bi kaç sefer yaparım sevdiğim şeyleri ama bana yasak öyle şeyler cıssss
Kuzum aslında domates, salatalık ve her türlü yeşillik serbest. Ama dediğim gibi ölçülü yemek daha mantıklı. Diyetisyenim her zaman bol salata verirken sonradan salatayı ölçülü vermeye başlamıştı, miden küçüldü büyütmeyelim demişti. Zaten ben fazla yiyemiyorum onları. Evet sabah 1 er tane ideal. Öğlen ve akşam yemeklerinde salatana da doğrayabilirsin.yolun açık olsun canım güle güle git güle güle gel çok kalacakmısın gittiğin yerdende buraya yazacakmısın
günde bir salatalık bir domates sabah bir salatalık bir domatesde akşam yeterlimi yoksa fazlamı kaptanım
günaydın canım
Ne deyim kuzum bende aynı sen gibiyim o yüzden ses etmiyorum yemezsem yemiyorum yemeye başlıyorum doymuyorum
Kuzum aslında domates, salatalık ve her türlü yeşillik serbest. Ama dediğim gibi ölçülü yemek daha mantıklı. Diyetisyenim her zaman bol salata verirken sonradan salatayı ölçülü vermeye başlamıştı, miden küçüldü büyütmeyelim demişti. Zaten ben fazla yiyemiyorum onları. Evet sabah 1 er tane ideal. Öğlen ve akşam yemeklerinde salatana da doğrayabilirsin.
Burda bende fenayim yaa.
Dönünce toparlanmam zaman alacak gibi.
Sıcaklardan canım bişey istemiyor, yinede yiyorum ama kendime göre biseyler deyil.
Hep bi içim kıyılıyor gibiyim.
3 gündür evindeyim, ocak fırın yok. Normal ekmek yetmiyoruz, hep katmer, çörek. Doydugum halde aç hissediyorum
Kuzum aslında domates, salatalık ve her türlü yeşillik serbest. Ama dediğim gibi ölçülü yemek daha mantıklı. Diyetisyenim her zaman bol salata verirken sonradan salatayı ölçülü vermeye başlamıştı, miden küçüldü büyütmeyelim demişti. Zaten ben fazla yiyemiyorum onları. Evet sabah 1 er tane ideal. Öğlen ve akşam yemeklerinde salatana da doğrayabilirsin.
Herle ne :)
Biri daha tarif istemişti alıntıya eklemeyi unutmuşum amagezegenfeza ablam yazmıştı tarifini geçmişte var tarif ordan bakabilirsiniz :)
Çorba çeşidi :)
Hoşbuldum canımcım
Kolay gelsin ve hayırlı yolculuklarGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Yarın veya perşembe sabaha karşı yolcuyuz bugün temizlik bavul işler yoğun hepimize kolay gelsin
Bi ton ilaç aldık geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?