- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Resmi süre 2 hafta ama uzayadabiliyorDeneme süresi ne kadar peki
Kilo işi benden sorulur kaptanım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi süre 2 hafta ama uzayadabiliyorDeneme süresi ne kadar peki
Kilo işi benden sorulur kaptanım![]()

İçi yoğurt çilek dışı çikiletaBaşınız sağolsunBaşın sağolsun canım.
Anneciğin nurlar içinde yatsın. Allah sana ve yakınlarına sabır versin
Ayy ben kaçamak yaptım ama dayanamadım çok güzeldi
Nerde bizim Alamancılar sizin ordan çikileta geldi bi tanesi değişik geldi ondan yedim ama küçük bir çikileta he tabaka çikilete dağilYogurette diye bi şey yoğurtlu çilekli sanırsam bayıldım iyi ki Türkiye de yok
72 kaloriymiş
İçi yoğurt çilek dışı çikileta

Bilmemeli, ben şimdi sivas yolundayımNiğde'den selamlarr
Gezegen bacı dün aynı güzergahtanmı geçtik yoksa![]()
Ay onumu sevdin. Ben hiç sevmiyorum.Ayy ben kaçamak yaptım ama dayanamadım çok güzeldi
Nerde bizim Alamancılar sizin ordan çikileta geldi bi tanesi değişik geldi ondan yedim ama küçük bir çikileta he tabaka çikilete dağilYogurette diye bi şey yoğurtlu çilekli sanırsam bayıldım iyi ki Türkiye de yok
72 kaloriymiş
İçi yoğurt çilek dışı çikileta
Bilmemki olacaktıBilmemeli, ben şimdi sivas yolundayım
Bende iyiyimmm. ❤❤
Gezenti.
Hayaller ve iğneler.![]()
Saol özlem diycem abla demicem artık kimseye nede olsa hepimiz aynı yaşitiz sonuçta dimikatılıyorum bana da özlem deyin ruhum genç ne de olsa
aaa çok geçmiş olsun canım,inşallah cabuk şifa bulur
teşekkürler canım,aslında pazartesi kilom daha azdı,şişlik çok şu an
teşekkürler
ezerim silindir gibi hatunum47
ponpomlarımı çok sevdim teşekkürler,spor yaparken öyle hareketli olacam ben de
![]()
He o da var abla bu küçük ya değişik çok sevdim valla ici yumusacikAy onumu sevdin. Ben hiç sevmiyorum.
Fındıklı çikolatası güzel olur, kırmızı paket
Merhabalar ben liste verilmesini bekliyordumnasil bir akış uygulanıyorCanım takıma geldiğin gibi kayboldun. Devam edeceksen eğer bugün kilo bildirmen gerekiyor ve bol paylaşımda bulunman. Yoksa takıma dahil olamayacaksın.
Tabi ya genclik enerjisi alalım sizlerdenSaol özlem diycem abla demicem artık kimseye nede olsa hepimiz aynı yaşitiz sonuçta dimi![]()

Merhabalar ben liste verilmesini bekliyordumnasil bir akış uygulanıyor
Menü nerdeKahvaltı
1 sade kahve
1 parça çikolata
İkindi
2 parça köfte
Biraz makarna
Sabah bayağı yüzdüm.Akşam da yürüyüş yaparım
Hiç olmuşmuKahvaltı
1 sade kahve
1 parça çikolata
İkindi
2 parça köfte
Biraz makarna
Sabah bayağı yüzdüm.Akşam da yürüyüş yaparım

Aynen bende kendime uygun bir şekilde hicbisey de gözüm kalmayacak şekilde porsiyon küçülterek çok güzel veriyorumHerkes kendine göre yapıyor diyetini bir liste verilmiyor sonuçta her liste her bünyede aynı etkiyi vermez kendinizi en iyi siz tanırsınız mesela ben herşeyi yiyorum ama ekmeği kestim böyle bir diyet uyguluyorum ve gayet başarılı gidiyor
Böyle yememeye devam ederse bu hafta 1. olurHiç olmuşmu![]()