• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy ben kaçamak yaptım ama dayanamadım çok güzeldi :ıslık::KK22:
Nerde bizim Alamancılar sizin ordan çikileta geldi bi tanesi değişik geldi ondan yedim ama küçük bir çikileta he tabaka çikilete dağil :KK23: Yogurette diye bi şey yoğurtlu çilekli sanırsam bayıldım iyi ki Türkiye de yok :-) 72 kaloriymiş :sus: İçi yoğurt çilek dışı çikileta

Başın sağolsun canım.
Anneciğin nurlar içinde yatsın. Allah sana ve yakınlarına sabır versin
Başınız sağolsun
Nerde bizim Alamancılar sizin ordan çikileta geldi bi tanesi değişik geldi ondan yedim ama küçük bir çikileta he tabaka çikilete dağil :KK23: Yogurette diye bi şey yoğurtlu çilekli sanırsam bayıldım iyi ki Türkiye de yok :-) 72 kaloriymiş :sus: İçi yoğurt çilek dışı çikileta
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Ay onumu sevdin. Ben hiç sevmiyorum.
Fındıklı çikolatası güzel olur, kırmızı paket

Bende iyiyimmm. ❤❤

Gezenti. :KK70:

Hayaller ve iğneler. :KK70:
katılıyorum bana da özlem deyin ruhum genç ne de olsa:KK73::KK73::KK73:

aaa çok geçmiş olsun canım,inşallah cabuk şifa bulur

teşekkürler canım,aslında pazartesi kilom daha azdı,şişlik çok şu an

teşekkürler:KK54:

ezerim silindir gibi hatunum:KK70::KK70:47:KK8:ponpomlarımı çok sevdim teşekkürler,spor yaparken öyle hareketli olacam ben de:KK73:
Saol özlem diycem abla demicem artık kimseye nede olsa hepimiz aynı yaşitiz sonuçta dimi :KK19:

Merhabalar ben liste verilmesini bekliyordumnasil bir akış uygulanıyor

Herkes kendine göre yapıyor diyetini bir liste verilmiyor sonuçta her liste her bünyede aynı etkiyi vermez kendinizi en iyi siz tanırsınız mesela ben herşeyi yiyorum ama ekmeği kestim böyle bir diyet uyguluyorum ve gayet başarılı gidiyor

Haftasonu rehaveti var heralde
Cumartesi menüsü
13.00;2 yumurtali peynirli omlet
1 kk peynir
Domates salatalık biber
2 ceviz
9 zeytin

18.00;tavuk döner eti
1kase yoğurt icine 1 avuç kuru meyve
3 ceviz
Su 3 litre olur bir bardak dukan birasi
Spor 75 dakika tempolu yürüyüş 15 dk park aletleri

Menü veriyorum
Sabah
3dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Yumurta
5zeytin
Domates salatalık
Bir ısırık börek

Ara
Cilek
Karpuz

Aksam
Mercimekli çorba
4-5 kaşık civarında bulgur pilavı
Bamya

Ara
Dondurma

Spor 1 saat kadar yürüyüş
30 dk civarında aletlerle çalışma

Şu 2-3 lt olmuş tur

Herkes kendine göre yapıyor diyetini bir liste verilmiyor sonuçta her liste her bünyede aynı etkiyi vermez kendinizi en iyi siz tanırsınız mesela ben herşeyi yiyorum ama ekmeği kestim böyle bir diyet uyguluyorum ve gayet başarılı gidiyor
Aynen bende kendime uygun bir şekilde hicbisey de gözüm kalmayacak şekilde porsiyon küçülterek çok güzel veriyorum
Böyle yememeye devam ederse bu hafta 1. olur :KK14:benim birincilik hayalim o menüyü görünce bitti :KK45:

Back
X